Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
droving
aktív tag
Nekem olyan kéne ahol nincs sok hülyeség.
zombi mod meg bunny hoop hülyeségek.
-
válasz
J.J. András
üzenetére
Talán ez a rats map volt, ami FPS-t zabált

Én is Steamen használom, szóval az se téma, a HL engine már csak ilyen. Ha túl sok a megjelenítendő objektum, megeszi a CPU-t. VGa nem sokat számít, 5450-nel ugyan annyi FPS, mint 6870-nel, kivéve füstben, ott az 5450 a 64 bites memóriabusz miatt néha elvérzik. -
droving
aktív tag
Tudnátok linkelni ma is élő STEAM szervert ?
Hiába keresgélek google-ben nem fogom ki a jókat.
-
J.J. András
őstag
válasz
addamka
üzenetére
hm, mondjuk én STEAM-en keresztül játszom, ha időm engedi, FLY mappokat szeretem, meg a STANDARD-eket, de ilyen custom mappal még nem találkoztam.
Bár nekem csak HD6850-em van és mondjuk most egy i3 3225 (előtte E8400 @ 3.89 GHz vagy Q9400 @ 3,76 GHz) de azon nem éreztem ilyet, max azt, hogy a NETem a TP-LINKes routerem miatt belaggol gyakran

de mindegy, szerintem jó játék, aki akar kockulni, és kicsit csapatjátékot tanulni, annak jó lehet

-
válasz
J.J. András
üzenetére
Tudok olyan custom mapot, amin nincs meg, de az FX egy szálon harmatos, szóval össze lehet hozni

-
lemusz
addikt
válasz
AkosAkos
üzenetére
Picit bővebben is leírhatnád. Steam vagy nonsteam? Kedvencekhez vannak adva a szerverek és onnan katttintasz? Esetleg nem arról van szó, hogy egy "szervercsaládon" belüli másik szerverre dob? Értem ezalatt, hogy amelyikre csatlakozni szeretnél tele van és ezért automatikusan átirányít arra, ahol hely van. Consolból is próbáltad?
-
AkosAkos
aktív tag
Az miért van,hogy akármelyik szerverre is csatlakozok fel(CS 1.6)mindig ugyanarra a szerverre megy(nem arra amelyikre akarok). Mit tudok ez ellen tenni?
-
McClane
aktív tag
Pár napja találtam egy szervert poD|RELOADED a neve.
Ip: 94.125.250.49:27126Ami nincs: dupla ugrás, ejtőernyő, hangok, meg egyéb felesleges dolgok.
Ami van: 22 férőhely, jó hitbox, csak Steam-es játékosoknak.
Szerintem vannak olyanok, akik pont ilyet keresnek!

-
válasz
sajátgép33
üzenetére
Újonnan nem is nagyon kapsz core2duo-t. Nézegesd a hardveraprot, ott ki lehet fogni, csak nézd meg az alaplapodba belemegy-e.
-
sajátgép33
csendes tag
http://itcafe.hu/tema/counter-strike_1_6/hsz_4381-4400.html
az elején irja a gyerek hogy pentium 4-es procija van és 3.0ghz és neki csak vga gonja van
nekem is pentium 4 3.0ghz procim van akkor nem értem már bocs:S:S:S -
válasz
sajátgép33
üzenetére
Nem igazán, ez egy pentium 4, a cs ebből csak 1 magot használ, így tökmindegy neki, hogy van még egy mag.
A több maggal itt minimálisan nyersz, hogy a háttérben futó folyamatok a másikat terhelik.
Sajna egy pentium 4 nem egy izmos CPU, még 3GHz-en se, főleg egy olyan nem túl jól optimalizált játéknak, mint a CS 1.6.
Ha van rá módod, szerezz egy legalább 2.0GHz-es core2duot, azok tuningot is elbírják bőven. -
válasz
sajátgép33
üzenetére
Ez a dual core pentium 4.
Mondanám a tuningot, de ez alapban is eléggé forrófejű sajna. -
válasz
sajátgép33
üzenetére
És neki is pentium 4 alapú 2 magos van?
Az alábbi konfigokon néztem az 1.6-ot eddig (vagy csak ezekre emlékszem):
- intel core2duo 1.8GHz (2mag) + intel gma 950 integrált vga + win7 = 50-70FPS szénné butítva
- intel pentium 4 2GHz (1 mag) + intel gma 1 + winxp = 20 FPS szénné butítva
- intel pentium 4 3GHz (1 mag) + intel gma 2 + winxp = 40-50 FPS szénné butítva
- intel pentium D920 3GHz (2 mag, pentium 4 alapú) + Ati Radeon HD5450 + win7 = 60-90 FPS
- intel core2duo 3.2GHz (2 mag) + Ati Radeon HD5450 + win7 = 100 FPS
- intel core2duo 2.0GHz (2 mag) + Ati Mobilty Radeon 3650 +win7 = 100 FPS
- intel core i5 2450m 2.5GHz (2+2 mag - valós+HT) + AMD Radeon HD7670m +win8 = 100 FPS
- AMD FX8120 4GHz (4 modul/8 mag) + Ati Radeon HD6870 +win8 = 100 FPS
- AMD Athlon X2 245 2.9GHz (2 mag) + Ati Radeon 4250 (integrált mint az intel gma-k) +win7 = 80-100 FPS
- AMD Athlon64 3700+ 2.2GHz (1 mag) + nvidia geforce 7600GT +winxp = 100 FPSLehet volt még gép, passzolom, 1.6 előttieket meg nem írom le, mert az 1.5-nek úgy rémlik kisebb volt a gépigénye. Amikor meg kezdtem a beta 6.7-tel, akkor 700MHz-es AMD Duron + nvidia tnt2-vel 1024ben megvolt a 100 FPS, így csak ennyit nőtt a gépigénye 10x év alatt

-
sajátgép33
csendes tag
De haveromnak is kétmagos procija van windows 7 és neki megvan a fix 100 fps.
-
válasz
sajátgép33
üzenetére
30 FPS-sel az 1.6 is elmegy

A gond az 1.6-tal még mindig az, hogy nem használja ki a VGA-k erejét.
1998-ban jött ki a Half-Life, aminek a grafikus motorját használja, emlékszem, általánosba még 320x240 szotfveres rendereléssel toltuk pentium 100asokon, 1-2 gépben volt 3dfx voodoo1, azokon ment 640be opengl-lel.Szóval ebből láthatod, hogy amikor megjelent, nem sok modern videokártya volt, az opengl és a directx is gyerekcipőben járt. Rakhatsz alá legújabb VGA-t, sokat nem segít, a CPU-t eszi meg 1 szálon (magon).
Volt 2 GHz-es core2duo-m, azzal kb. megvolt a 100FPS, ennyivel gyengébb egy 3GHz-es dual core p4. -
mepet
addikt
válasz
sajátgép33
üzenetére
Jaa, ahhoz nem tudok hozzászólni.
-
mepet
addikt
válasz
sajátgép33
üzenetére
A rengeteg frissítéstől azért egy mai 1.6 kb. 3x olyan gépzabáló lett, mint amikor megjelent a steam. Az a vicc, hogy nem igazán lett szebb emellett.

-
lemusz
addikt
válasz
sajátgép33
üzenetére
Hát nemtudom. Most mondhatok olyanokat, hogy minden feleslegesen futó háttérszolgáltatást offolj, töredezettségmentesítsd a winyót stb, de szerintem nem szoftveres probléma lesz, hanem a vga gyenge. Azért próbálj ki valami tisztító progit, ha eddig nem használtál volna. pl.: Advanced System Care vagy Auslogic BoostSpeed. Sokan használnak Game booster nevű progit is, abban beállíthatod hogy miket offoljon a progi, amíg játszani szeretnél.
Itt van még pár configsor, próbáld ki ezeket is, hátha:
ati_npatch "0"
ati_subdiv "0"
cl_corpsestay "0"
cl_shadows "0"
cl_weather "0"
fps_max "101"
gl_polyoffset "4"
mp_decals "0"
r_decals "0"
r_mmx "1"
violence_ablood "1"
violence_agibs "0"
violence_hblood "1"
violence_hgibs "0"
gl_max_size "256"max_size-ot kipróbálhatod 128-al is.
-
lemusz
addikt
válasz
sajátgép33
üzenetére
-
sajátgép33
csendes tag
És ha mondjuk bele raknák egy geforce 7300gs karit azzal meglenne a fix 100??
-
sajátgép33
csendes tag
Csak azt nem értem hogy ezzel a géppel elég sokk játékot kitoltam már mondjuk akkor még xp volt a gépen.
Pl: Mafia 2, Crysis 1,2 Modern Warfare 2,
Battlefield Bad Company 2, Medal of Honor meg még sorolhatnám és mindegyiknél megvolt kb a fix 30fps.
Ugy hogy nem értem mondjuk hogy proci csere kéne bele. Videokártyá azt meg tudom hogy nem játékra lett tervezve, csak akkor nem értem hogy miért viszi a játékokat max felbontáson és ugy hogy nem szaggat....?! -
válasz
sajátgép33
üzenetére
Van netes gépem 5450-nel és 3.2GHz-es core2duo-val, azon fix 100FPS megvan, CPU kell neki inkább.
Itt inkább arra tippelek, hogy a 2x3GHz egy pentium D920, ami egy 2 magos P4, az meg annyira nem acélos, ismerősnek Geforce 7950-nel plusz egy ilyen csodával leesik az FPS 100ról.
Főleg az 1 szálon elért teljesítmény számít, mert az 1.6 nem kezeli a 2 vagy több magot.Mondanám a tuningot, de emlékeim szerint ez alapban is eléggé fűtős CPU.
Lowpoly modellek dobnak valamit ha van hozzá gyomrod, ballhead vagy blockhead googleba.
Illetve pár effektet le lehet venni:
max_shells 10
max_smokepuffs 10 -
lemusz
addikt
válasz
sajátgép33
üzenetére
Rákerestem erre a kártyára. Ugye vágod, hogy ez konkrétan nem játékra lett tervezve? Még a régen használt 6600GT-mnél is lehet hogy gyengébb, amivel meg volt a 100 fpsem (füstben talán már nem).[link]
Nah de mind1, amit tehetsz az nem sok. Gondolom AA és AF nincs bekapcsolva. Mipmapot is vedd le max teljesítményre. Catalyst A.I.-t viszont kapcs be a maxra, speciálisra. felbontás 640x480 vagy 800x600. Neten kereshetsz fps configokat, de szerintem nem sok értelmük, ugyan úgy meg lesz az fps drop füstben. Még biztos írnak majd más tippeket is, egyenlőre részemről ennyi. Egyébként nem értem a 64bites rendszert a 2 (2,5) giga ramhoz. Esetleg érdemes lenne 32bitre váltani és a Win XP is segíthetne egy kicsit az FPS-ben...
-
sajátgép33
csendes tag
Sziasztok következő lenne a gondom!
Cs.16 ról van szó. Nincs meg a fix 100 fps em néhány helyen és leugrik valamikor 50 fpsre is..... :S
Driver a legújabb van fent a videokártyához, v-sync ki van kapcsolva fps_max 101 be van irva és mégis..
Config: windows 7 64-bit
Alaplalp: Asus p5ld2se
Prcoi kétmagos 2xer 3.0ghz
Vga: Asus eah5450 512mb
Ram: 2x1 Gb
Táp: Chieftec 420w
ezzel a géppel böven megkéne lenie a fix 100 fpsnek!!!!!!!!
Válaszokat elöre is köszönöm!!! -
sss
őstag
-
mepet
addikt
Nem tudja valaki, kinek kell elküldeni a csalóról a demót, hogy HBL-re kerüljön?
-
mepet
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére

Azt lehet, hogy megemeled a monitort, hogy a fegyvermodell közelebb legyen a szemedhez. -
sss
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Awp, scout, stb.
-
lemusz
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
WTF? Most codozni akarsz vagy csézni?...
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok
Létezik olyan mod, amivel a fegyvert szemhez lehet emelni? Mint pl.a COD-ban
Thx
-
Nem próbáltam még, gugli ezt a csodás magyarított okádékot hozta ki, ez alapján nem több, mint amit amx_exec-cel meg lehet csinálni, és az nem írja felül a config.cfg-t, ha írásvédett.
Alapban, ha játék közben módosítasz, azt a memóriában tárolja, csak akkor írja a fájlt, ha van writecfg parancs, vagy szabályosan lép ki a CS.
Ettől még lehet van újabb destroy, de a destroy is a klienssel íratja felül a dolgokat, tehát ha írásvédett a konfigod, és a konzolból állítasz valamit, majd writecfg config.cfg után azt bele is írja, akkor valami gebasz van
rt06: ignorálod az adott szervert. Mást nem lehet vele tenni, írogathatsz CSHU-ra, vagy akárhova, de akkor tuti előkerül 1-2 olyan arc, aki isteníteni fogja a helyet, és indul majd egy jó kis anyázóparti

-
rt06
veterán
koszonom a valaszokat
egy kerdesem van meg, erdemes-e ezek ellen valahol (cshu, valve) panaszkodni, vagy ugysem fog semmi tortenni, folosleges? -
Egy egyszerű amx_exec-cel bármelyik kliens cvar átírható, nem kell destroy. Ezek után a config mentése parancs is lefuttatható, bár ha szabályosan lép ki az illető a CS-ből, automatikusan lementi a változásokat a config.cfg-be.
Írásvédettség esetén tuti nem írja felül semmi, cserébe ha játék közben állítasz valamit, az is elveszik, kivéve ha kiadod konzolba a writecfg masik_nevu.cfg parancsot, akkor ebbe a fájlba lementi.
Az automata say bind meg talán a legundorítóbb dolog, főleg mert az egységsugarú playernek nehéz elmondani, hogy nézze át a config-ját, mert unalmas a 600. gyere játszani a sz@romra üzenet, persze amxx oldalról blokkolható részben spamdetektorral, de vicces, hogy más szemetét nekem kell adott esetben eltakarítanom.
-
lemusz
addikt
A publik szerverek átírhatják a rate értékeket és saybindeket tehetnek be. De amelyik ez utóbbit is csinálja szerintem felejtős... Nah de hogy más configsorokat is átállítsanak, azt általában csak akkor tapasztalni, mikor valaki "destroy"-t kap. Amint mondtad az admin valamiért berágott rá és adott neki egy ilyet, de ilyenkor ki is lép a csé, ledob tálcára ha jól tudom. Azt hiszem ez még az írásvédett configfájlt is képes átírni.
Szóval érdemes a jó beállítások után írásvédetté tenni a config.cfg-t és kerülni a nyomorék publikszervereket.
-
rt06
veterán
tud valaki olyan hack-rol, amivel tavolrol bele lehet nyulni mas konfigjaba?
egy ismerosom panaszkodott ra, hogy 4 fps-e van, s mikor megneztuk, az fps_max erteke 1 volt
emelle a rate-je (rate, cl_updaterae, cl_cmdrate) is le lett veve minimalisra, es meg par beallitasnemsokkal kesobb felmerult a gyanu, hogy ezt olyankor kapja, amikor az egyik szerveren az admin nem szereti, s azota ez a gyanu egyre csak erosodik (konkretan biztosak vagyunk benne, hogy az egyik admin piszkal valamit tavolrol, legutobb a bind-be is belenyult, hogy eltunjon a konzol)
-
mepet
addikt
Aki tud ezeknél egyszerűbb és könnyebben tanulható forge elnevezéseket, az kérem jelezze!
-
lemusz
addikt
válasz
J.J. András
üzenetére
hl.exe
-
J.J. András
őstag
hali,
valaki meg tudja mondani, hogy a VIRTU MP-ben hogyan tudom beállítani, hogy a CS 1.6-om STEAM alatt megkapja a Dual-Grafik módot ? (Ivy-Bridge proci és HD4850 ereje összeadódjon)
Mivel a VIRTU-MP csak .exe kiterjesztést enged megadni elérési útnak, így csak a STEAM.EXE-t tudom megadni, de akkor nem lesz a CS alatt dual graphics.
Valaki ?

-
mepet
addikt
CS:GO ingyen hétvége van (és még -30% akció is), na most kipróbálom, hogy megy a gépemen!
-
hNp88
aktív tag
valamiért a szerverek nem látják az ID-met... volt már ilyen, pár resi megoldotta, de most itt szívok vele...
-
hNp88
aktív tag
eredeti Steammel mért írja ha lekérdezem a status-t, h VALVE_ID_LAN? fél órája szopok vele h be tudjak menni steamesként, de nem megy

-
mepet
addikt
válasz
addamka
üzenetére
Azta, pfújj! Rákerestem a neten, és ez a LH2012 egy ilyen szétmoddolt nonsteames szörnyűség, nem sok köze van a cséhez, csak annyi, hogy fel lehet vele csatlakozni 1.6 szerverekre és tönkretenni a normális emberek játékát...

Ne vicceljünk már! 8 euró a steamen a csé, de a steam trade topicban megkapod a feléért is szerintem, csak venned kell cserébe egy olcsóbb játékot. Ha megvárod a winter sale-t akkor megint pár euró lesz...
A prohardver nem egy warez oldal, a fórumján is tilos a warez, felejtsük már el ezeket a nonsteam, lopott, csé utánzatokat!
Ezek után már csak azt várom, mikor lesz az a téma, hogy a csalásokat honnan lehet leszedni...
-
A steames megy win8-cal bármiféle gond nélkül, az LH 2012 az mi a rák?

Amúgy az újabb játékoknál már a win7 alatt is meg lehet nézni a korhatár besorolást, így nem lenne lehetetlen korlátozni MS Live ID alapján. De még lehet local usert is használni, addig nincs ilyen gond.
-
ámbor
csendes tag
Sziasztok.
Nekem lenne egy problémám Windows 8 Enterprise 64 Bites operációs rendszerem van fent és az lenne a baj hogy mikor el akarom indítani a Counter Strike LH 2012. akkor nem indítja el illetve van mikor el indítja 1x de mikor ki lépek és ujra játszani akarok akkor már nem enged bele!
ez miért van Valaki tud nekem segíteni? Esetleg nem Kompatiblis vagy Patch kellene?
-
mepet
addikt
Hátha nektek is hasznos lehet: de_tuscan részeinek az elnevezései: kép
-
sss
őstag
Akkor megnyugodtam. Nem tudom, hogy admin-e, de jól adja neki mostanában (legalábbis sokkal jobban mint pár hónappal ezelőtt), ezért is néztem rá steamen. Azért majd átnézem a többi screenshotot is.
-
lemusz
addikt
-
-
Csucsu88
tag
Hi!
Ha én non stemes cs-vel játszom valahol meg tudom nézni, hogy eddig hány órát játszottam a játékkal? Vagy ha nem, akkor valamit lehet telepíteni hozzá, ami ezentúl megmutatja, hogy mennyit játszottam, hányat öltem, hányszor haltam meg stb...? -
Eflek
tag
Valaki van Hun nicewarcraft -ról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest