- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ecsi
csendes tag
-
alpihun
senior tag
válasz
jerry311 #4765 üzenetére
A kolléga szerint ez az. Este megnézem én is.
-
errorcode06
őstag
válasz
jerry311 #4753 üzenetére
Emiatt nem kell aggódnod, senkisem! játszik tökéletesen. Még egy WCG győztesnél is láttam olyan hibákat amire azt kérdeztem magamtól, ezek tényleg megnyerték?
Ők is csak emberek, és bizony elég sokszor belecsúsznak a hibákba. De mivel a játék már profi szinten történik, egy ilyen hiba miatt bukó lehet a kör, és lehet hogy a meccs is.
Szorsznál én például sokszor elfelejtem azt, hogy felugrás közben már van egy kis hang (1.6-ban nincs). -
Mcsiv
csendes tag
válasz
jerry311 #4747 üzenetére
Minden bizonyára azért kaptál bant, mert jobb voltál az adminnál
De lehet hogy az öcséd volt a jobb, esetleg a hugod. Ne adj isten te otthon sem voltál és már csak azt láttad hogy bannolva vagy. Szerintem a legérdekesebb az, hogy szemben azokkal akik valóban nem csalnak, te meg sem próbáltál unban kérelmet írni (de nyugi, ha megmondod ki voltál a szerveren, előkeresem a hltv felvételt és csinálok belőle egy szép movie-t amit itt megoszthatunk itt mindenkivel). -
Mcsiv
csendes tag
válasz
jerry311 #4730 üzenetére
A szabályzatban minden le van írva, logokat megnézve pedig 3x elmondták neki, hogy ne tegye (egyébként 3 perc egy round és 2:55 előtt (vagyis 5 másodpercig) tilos gránátozni olyan pályákon, ahol ez probléma lehet (konkrétan át tudod dobni a másik oldalra, mint pl.: iceworld)
-
mepet
addikt
válasz
jerry311 #4702 üzenetére
Mondjuk a tactical shieldet én is tiltanám, de a többi fegyót...
Rushvonalas szerókról sokat nem tudok mondani, mert azonnal keresek másikat, ha ilyet látok. Persze így vagyok a duplaugrással, az autobunnyval, az ejtőernyővel. No meg ha 1-nél több fájlt húz le egy szeróról, akkor rányomok a cancelre, így meg van oldva.Igazából nagyon ritkán pubolok. Az viszont még mindig meglep, amikor azzal szembesülök, hogy sok külföldi AMX-es (zöld betűs) szerón warozik.
-
-
mepet
addikt
válasz
jerry311 #4699 üzenetére
rush-tiltással teljesen egyetértek, herby anno ki is fejtette ezzel kapcsolatos véleményét, amit én is osztok...
-
mepet
addikt
válasz
jerry311 #4694 üzenetére
Én a steelseries 4HD-n küldöm.
Anno 3ezerért vettem boltban, és teljesen elégedett vagyok vele.Előtte Razer Sphex volt, de az nagyon hamar elkopott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest