Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
válasz
mindfreak
üzenetére
Hát jah .
Most azon gondolkodtam hogy megvan rendelve egy ozc 2x1GB ram azokat beteszem, tuningot beállítom és felteszem a sima windows-t az játék szempontjából sokkal jobb.Képzeld el most az aggaszt igazán hogy most váltottunk net csomagot. Úgy hangzott el az ajánlat hogy megduplázódik a sebessége.Letöltésben télleg látszik, viszont honlapokat alig hoz be, az fps-em az meg maga a pokol..

-
mindfreak
őstag
-
Zefír
őstag
sziasztok!
az a probléma áll fent hogy mikor játszok, laggolok, ez ugyebár lehet a net miatt de az kilőve.
lehet a vga miatt de az is kilőve mert eddig nem laggolt.És a 2 lényeges problémám:
1. Egyszer csak vissza ugrott a régi cs. régi mapok, régi név, régi beállítások2. mikor játszok lefagy és kitesz egy hiba jelentést.:
Runtime error. C:/Program Files/Counter Strike/hl.exe abnormal program terminationEz mit jelent?

-
100kg
tag
Hali!
Ha valaki tudna nekem segíteni az naon jó lenne mert szeretnék már jáccani hamár megvettem ezta szart már 2 éve.... Ugye eredeti Anthology packom van és akármelyik játékra rámegyek azt írja hogy: Eza játék jelenleg nem érhető el! Hát csodás már ezvan napok óta ésnemtok már mit kitalálni mindent kipróbáltam amit írtak steam oldalon hogy ezt ke törölni meg írásvédett meg stb. de semmi nem használ most letöröltem ahogy van mindent újraraktam na mondom most biztos jó lesz oda minden beállításom stb. de sebaj csak mennyen már, erre ugyan ezt idebassza elém....
Mit lehet vele csinálni?
Üdv... 100kg! -
A cl_updateratet ne tegyétek 101-re ha eredeti CS-tek van, a legutóbbi frissítés után 100 lett a max értéke, ha felette van állítva visszadobálja 20-ra, ami magával ránt egy másik beállítást, az ex_interp-et is.
-
LucifeI2
őstag
-
cellpeti
nagyúr
Bocsesz én még új vagyok a "szakmában"
Meg tudnátok mondani a Magyar 1.6 CS hivatalos oldal címét? -
Azazello-
senior tag
válasz
mindfreak
üzenetére
akkor jol emlekeztem, koszi.
viszont a rate-et nem engedi 9999-nel nagyobbra allitani.
par eve teljesen lealltan a jatekkal, most vettem elo ujra, es mar nem remlek, hogy mit-hogyan is kell allitgatni.
az sem biztos, hogy ezeknek a beallitasoknak tudhato be, de miota ujra felraktam az 1.6-ot, szerverre csatlakozas utan gyakran ledob "connection error"-ral.
lehet valami mas baj esetleg?
-
Azazello-
senior tag
meg tudna valaki mondani, hogy hogyan kell beallitani jatek kozben a rate cl updaterate es hasonlo dolgokat...
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Nekem olyan problémám vagy kérdésem lenne,hogy feltelepítettem CS 1.6nak egy verzióját.
3 gép van routerbe és a CS menüben,nincs olyan,hogy Create Server és az lenne a kérdésem,hogy hogyan lehetne szervert csinálni,hogy a 3 gép lássa egymást? -
Hmm, akkor én értettem félre valamit, én végig azt hittem a standalone HLDS nem megy, azt elfelejtettem, hogy a create game-nél van opció a dedicated módra, na az sose ment valami jól, imho nem is fog

Az egérgyorsítás meg egérfüggő is, razernél a driverben is ki kell kapcsolni, különben semmit sem ér a registry hack.
-
c41r0^
őstag
válasz
Temerti
üzenetére
igen, az, ez építette fel az egész HLDS könyvtárstruktúrát (a megadott, telepítendő helyre), mindent online letölt és elhelyez a helyére

Steam nem kell hozzá, csak az a pár KB-os hldsupdatetool, ami a Steam weblapjáról letölthető
nekem pár custom mappel 533 MB az egészitt egy jó kis leírás, ahonnan elindultam (3 fajta szerver és különbségeik): KATT
gyakorlatilag kb. 1.5 óra alatt utánaolvasással együtt egy komplett, bekonfigolt (online server.cfg készítő weblap segítségével), akár public szervernek is képes állapotot kaptam (persze az 1 Mbit upload sovány lenne hozzá, meg semmilyen statisztika, admin mod vagy meta mod nincs fenn)
-
c41r0^
őstag
a standalone win-es HLDS működik! így már nem érdekel a Steam-es client HLDS megvalósítás, ha már felkonfiguráltam ezt a szervert

kösz addamka az infókat
-
c41r0^
őstag
-
tv123
csendes tag
Hi! Sajnos nem tudom kikapcsolni a "mouse acceleration"-t. próbáltam a mouse_fix.reg és accelfix.exe megoldással is. WinXP SP3asom van. van valakinek ötlete hogy hogyan sikerülhetne?
-
Ha nem fix IP-m van, akkor nem tudok DS-el szerót csinálni? Mert nekem még nem sikerült. valami mód van erre? Mert warszervernek jó lenne szvsz.
A konzolos PW-cuccra én is kíváncsi lennék.
(addamka, nem veled waroztam múltkor? [nem te vagy cyxo?]) -
Create game után sv_lan 0-t kell konzolba írni, akkor nem LAN-os lesz a szerver.
A cstrike mappába csinálj egy listenserver.cfg-t,oda tudod írni azokat a konifgokat, amiket a hlds server.cfg-jébe szoktál. Oda írd be sv_lan 0. IP beállításra elvileg csak paraméter van, nem tudom klienssel működik-e, steam games ablakba CSre jobbklikk, properties, set launch optionsba +ip netesIP.De én pl. nem szoktam beírni, csak create game, aztán szerverkeresőbe megtalálnak haverok, csak akkor a listenserver.cfg-be hostname "Ez az en szerverem" vagy valami nevet adj meg neki

Esetleg a friendses invite to game szokott még menni. -
c41r0^
őstag
válasz
addamka
üzenetére
jó, a portok most lényegtelenek, mert a HLDS.exe-t a tűzfalon trusted application-nek vettem fel, így amilyen portot nyit, azon megy (menne...) is az adatforgalom
nem kellene, hogy menjen a szerver, mikor én nem játszom, nem azért szeretnék indítani HLDS-t, hanem mert ha a create game menüre megyek a játékon belül, az csak LAN szervert indított, mikor próbáltam, és gyorsan akartam egy publikus szervert összedobni a haveroknak. És a HLDS-sel sikerült is 1 perc alatt anno, csak most nem megy az uccsó frissítés óta. Ezek szerint van konzolos parancs is játékon belüli create game-re, hogy valós IP-n hallgasson a szerver? Ezt megosztanád velem/ünk? Ja meg még plussz indok volt a HLDS mellett, hogy HLDS-sel nekem is van pingem, nem pedig 0, így nincsenek hátrányban a haverok ellenem
LAN-on is HLDS-t indítottam inkább, pont emiatt. -
Persze, sv_lan 1, lanos szerver, nincs steamid ellenőrzés, nyilván megy.
De azt nem értem, miért indítasz külön HLDS-t, ha úgy is csatlakozol rá? Miért nem jó a create game? Nekem úgy megy, +ip paraméterrel a netes IP-t megadva be tudtak jönni. A windowsos DS-t még nem volt időm megnézni, a mi szerverünk linux alól megy.
Bár feltételezem, azért indítasz külön HLDS-t, mert amikor nem játszol is menne, ez esetben persze a kérdéseim skippelhetőek

A windowsos HLDS egyébként mindig sz@rabb volt a linuxoshoz képest, nem lepődnék meg, ha most is elcseszték volna.
Egyébként nem csak a 27015-ös port kell a HLDS-nek, mivel auth port is van.
Google ezeket dobta ki, gőzöm sincs melyik az hirtelen, meg lehet már nem is ezek
HLDS ports to forward:
1200 UDP (for Steam)
6003 TCP
7002 TCP
27005 UDP
27010 UDP
27011 UDP
27015 UDP (for Internet clients to connect)
27040 TCP+UDP (hlds x.1.1.1, VAC) -
Temerti
tag
Nekem is ezt csinálja, viszont arra gondoltam mikor az 'address in use' problémára hivatkozik a konzolban, az azért lehet mert indításkor megvizsgálja a portot, hogy a beépített lanos szerver tud-e dolgozni vele. Persze ez csak feltevés. Azt figyeltem még meg, hogy a dedicated szerver konzoljában nekem kiírja mindig hogy: "Setmaster: Unknown command enable". Szerinem ennek is köze van a hibaüzenethez. Minden jót.
-
c41r0^
őstag
furcsa, kétfajta hibaüzenetet kapok a kliensemben (és a haverom is), ha a default ill. a nem default porton hallgat a netes dedicated serverem
27015 esetén:
connect 84.3.x.x:27015
WARNING: UDP_OpenSocket: port: 27015 bind: WSAEADDRINUSE
NET Ports: server 27015, client 27005
Could not get TCP/IP address, TCP/IP disabled
Reason: WSAENOTSOCK
Connecting to 84.3.x.x:27015...
STEAM validation rejected27016:
connect 84.3.x.x:27016
NET Ports: server 27015, client 27005
Server IP address 84.3.x.x:27015
Connecting to 84.3.x.x:27016...
STEAM validation rejectedEddig a default porton, a 27015ön ment a dedicated serverem néha. Sztem valamit elbaltáztak a legújabb frissítésnél, mostmár szinte biztos vagyok benne.
WSAENOTSOCK = Socket operation on nonsocket.
WSAEADDRINUSE = Address already in use.Tűzfalon látom, hogy a 27015ös porton hallgat a HLDS.exe, más nem...akkor miért ír foglalt portra vonatkozó hibaüzenetet a kliens, ami ráadásul a 27005-ös portról kezdi meg a kapcsolatot, ha jól tudom. Ez sztem vmi BUG...
-
c41r0^
őstag
utánanéztem Guglin, ez egy Source kliens hiba is volt valamikor, találtam egy YouTube videot, amin nem látni ugyan semmit, de a commentek közt ott van, hogy sv_lan "1" -et írd be
megnéztem, sv_lan 0 volt a dedicated server konzoljából, átírtam 1-re és voilá
tudok csatlakozni mostmár a saját dedicated serveremre a kliensselMOD: a baj az, hogy rájöttem, hogy csak LANról, hiába a valós IP-t írom be csatlakozáshoz..az sv_lan 1 LAN szervert, az sv_lan 0 net szervert indít, csak ez a konzolos megfelelője a HLDS GUIjának...
-
Ja igen, konzolból pw-s szerverre a connect így néz ki:
password szerverjelszó
connect IP:portKülön kell beírni, fapados, de működik, legalábbis az update előtt ment még

Az jó meglátás, hogy a CPU-t terheli a játék, valóban, nincs benne T&L támogatás, ezért több dolog hárul a CPU-ra. De ettől még persze irreális, hogy egy olyan gépen, ami a megjelenésekor max a NASA-nak volt ne menjen élvezhetően (1.6-tal történt pár grafikai javítás, de azért messze nem annyi, amennyire erősebb gépet kérne).
-
A motor még mindig quake 1 alapú, némi quake 2 kóddal

A frissítés a grafikai részt nem érintette, csak a steamworks nevű felületet kapta meg a játék, amivel anno a Team Fortress 2 is indult (scoreboardon avatar pl., elvileg frisebb anti-cheat). Persze ez minimálisan több erőforrást igényelhet.
Zároltak még egy adag beállítást, hogy ne lehessen annyira pofátlanul scriptelni, mint eddig.
A dedikált szervereknél, főleg linux alatt meg elcsesztek valamit, mert bizonyos pluginokkal a ping az egekbe szökik. Lényegében ennyit csináltak.
-
c41r0^
őstag
válasz
Temerti
üzenetére
Ha semmi grafikai beállítást nem változtattál, akkor ezek alapján a procit terheli jobban a játék. Biztos beleírtak az "új motor"-ba egy végtelen ciklust
viccet félretéve inkább erőforrás-igényesebb lett (talán alapjaiban új) a szerver-kliens kommunikáció, ezáltal jobban terheli a procit a játék (TCP/UDP packet forgalmat a procinak kell lekezelnie), másra nem tudok gondolni 
-
Temerti
tag
Lentebb írtam hogy milyen géppel rendelkezem... Egy fél éve még p3-as notebookkal toltam. Most raktam fel steamhez botokat, elfut olyan 90 fps-el. De neten játszhatatlan... De különben ez nem is aggaszt annyira, mert ha majd véglegesítették az egészet, és továbbra sem tudok majd játszani, hát akkor egy szenvedéllyel kevesebb... Majd töltöm mással az időt. Háromnegyed éve játszom, tehát nem számít. A dedicated szerver pedig ugyanazt csinálja mint neked, már épp kérdezni akartam hogy másnak se működik, vagy csak nálam van gond ezzel.
-
c41r0^
őstag
A motornak (felturbózott Q II engine), amin alapul a játék, egy nevetséges konfigon is el kéne futnia, stabil 100 FPS-sel...az 1.5 anno az akkori középkonfigomon 80-100 FPS-sel ment, azóta pedig nem javult a helyzet semmit sem grafikai téren (bár engem nem érint a dolog, mert 2 füstnél sem esik 100 alá az FPS-em). Szerintem is szándékosan "rontanak" a játékon, ez inkább szándékos "optimalizálatlanság", amit beépítenek az újabb verziókba, mindfreak-kel értek egyet én is.
Amit viszont nem értek, az a Dedicated Server. Haverokkal mentünk volna ökörködni public helyett "saját" szerverre, és amióta ez a Steam frissítés kijött, nem tudnak hozzám csatlakozni az internetes Dedicated Server megkreálása után (én sem tudok a kliensemmel csatlakozni magamhoz), mert STEAM autentikálási hibával leáll a dolog. Eddig pedig ment a dolog, 3 embert magamon kívül ki is tudtam szolgálni az 1 Mbites uploadommal, elég élvezhető volt 2 vs. 2ben a dolog, haverokkal jókat ökörködtünk néha, botok ellen is. De most nem megy. Kis LAN-on (5 gép) az én gépemen szokott futni a dedicated server szintén, de az működött múlt szerda este még, azt nem tudom, hogy akkor kijött-e már a "bugfix". Ráadásul ugye ott LAN servert csináltam, nem WAN szervert, mint ahol a hiba előjön.
Ja és egy kérdés tőlem is, amit nem találok sehol: konzolos connect parancs, ha a szerver jelszavazva van, hogy néz ki? Mert nem működik az, hogy "connect IP : PORT password xy" és ezeknek kombinációja sem (kettőspot a password után, passwd-nek írva, stb.). Ez azért kellhet, mert ha Dedicated Serverrel csinálok egy netes szerót haveroknak, akkor azt le is kéne jelszavazni (hogy idegen ne jöjjön be), viszont csak IP-t és portot tudnak megadni konzolból, mikor csatlakoznának. Ha beteszik a favourites-be az IP-t, akkor feljön a jelszókérő ablakocska ráconnectálásnál? Mert akkor megvan a kerülő megoldás erre. Tudom, még jó kerülő megoldás lenne az is, ha a kliensek számát limitálom pont annyira, ahányan bent lesznek a többiek, de hát ez meg kizárja a BOT-ok ki/be rakosgatását.
-
Optimalizálást nem tudom, az ui változott annyiban, hogy a játék közben a scoreoknál ott van a steames avatarja is az illetőnek.
Akinek meg szaggat az próbálja meg ezeket: (konzolba beírni)
cl_updaterate 100
fps_max 60(vagy amennyit akartok)
mod:ja, meg asszem van vmi fokozott cheatvédelem. -
mindfreak
őstag
Fogalmam sincs!
Csak az évek alatt megfigyeltem, hogy mindig a nagyobb frissítésekkor mindenféle - szemmel - látható változás nélkül nagymértékben csökken a játék sebessége. Tették és teszik ezt mind a mai napig azért, hogy megvedd a gyorsabb és jobb hardvereket. 
A HL és a CS a Quake II grafikus motorra épül, ami 1997-ben jelent meg és a minimális hardware igénye Pentium 90MHz volt! Akkor miért is akad a CS 1.6 egy Pentium 4-es konfigon??

-
LucifeI2
őstag
Mit csinál ez az új motor? Én semmi újat nem vettem észre.
-
Temerti
tag
Amióta ez az állítólagos új motor van, azóta alig megy nekem 40 fps-el a játék. Holott előtte 80 fölött volt, de gyakran elérte a 100-at. Lehet hogy gyenge vassal rendelkezem az új motorhoz?
intel pentium4 2.4 GHz (igazi pentium)
640 MB ram (ddr1 333)
ati mobility 7000 - 128 mbKérlek segítsetek!
-
Sok olyan magyar szerver van, ami már megy steammel. A kisebb klánszerverek nem mennek, amiket még nem restartoltak a frissítés óta. A nagyobb szerók, mint pl. Tiszafüred, X-ZoNE(Classic, oldschool), AZC-k mind mennek.
-
csimav
őstag
Hali! Nem enged fel gémelni...
Ezt írja:This server is using an older protocol ( 47 ) than your client ( 48 ). If you believe this server is outdated, you can contact the server administrator at .......

-
csimav
őstag
Hali! Tegnap felvett steam en friends be egy Hungarian Steam nevű alak. És elkezdett irogatni ,hogy azt a bejelentést kapták hogy az acc.-om lopott. És elkéne küldenem a cd key-ről és a borítórol küldött képeket 1 email-ra... megis adta meikre(nemtommármi@steampowered.com). Itt letiltottam és töröltem a gyereket... Osztálytársam mondta h vmi nyomorék volt és meg akarta szerezni az acc.-om. És h vannak programok amivel lehet steam es emailt csinálni...
Ti találkoztatok már ilyennel?

-
mindfreak
őstag
A kikapcsolt Vsync esetén látható töredezettség lényegeben az, hogy a VGA nem várja meg, amíg a monitoron kirajzolódik a teljes kép, hanem rögtön küldi az újat, így az előző képekre rajzolódik rá az új. Amikor TFT-re váltottam akkor találkoztam először a jelenséggel. Csak addig zavart, amíg rá nem jöttem, hogy ezen semmi nem segít. Mindenki döntse el maga, hogy mi a fontosabb: folyamatos kép, vagy a szeme épsége.

-
c41r0^
őstag
nem is lesz megoldható ez a 60 FPS és vsync probléma, gondolj bele
tény1: a játék kb. folyamatos 85-101 FPS mellett játszható tökéletesen, mert ekkor szűkül vissza a célkereszt a kellő sebességgel, ekkor fut megfelelő sebességgel a karaktered, ekkor szór jól a fegyver (crosshair szűküléstől függő dolog ugyebár)
tény2: vsync ON= a monitorod által meghatározott képfrissítési frekvencia értékre korlátozod le maximum a képkockák (FPS) megjelenését, tehát ha a monitorod 60 Hzet bír (mert LCDről van szó), akkor maximum 60 FPS-ed lesz, ami ugye nem jó, mert a játék szempontjából hátrányos a régi engine miatt
tény3: vsync OFF= a játék maximum az "fps_max" értékére beállított FPSen fog futni, mert nem szab korlátot a monitor frissítési frekvenciája, ezért ezt célszerű is 101-re állítani, így a megfelelő proci és VGA kombóból simán kihozható a stabil 100 FPS 2 füsttel is...de a kép kicsit darabolódni fog, ez megszokható. továbbá szintén 60 képet fogsz látni egy másodperc alatt a 60 Hzes monitorod maitt, de a program maga 100 FPS-sel megy, ezért minden optimális (crosshair szűkülés, fegyó elhordás)...a 100 nál sokkal nagyobb FPS pedig már nem jó ("developer 1"ről beszélek), mert a karaktered lassul be, lassabban mozogsz...pl. 350 FPSem hiába van, csak rosszabb a játék úgy, már próbáltam
tehát csak akkor van értelme a vsync-et CS 1.6 alatt használni, ha azon a felbontáson, amin nyomod, megvan a stabil 100 FPSed és azon a felbontáson a monitorod is tud 100 Hzet, ma ez csak a 100-160 Hz-es katódsugárcsöves moncsikkal érhető el, megfizethető áron (100 Hz-es LCD nem igazán alternatíva)
én a 7 év aktív játék alatt annyira megszoktam, hogy el sem tudom képzelni a CS-t vsync ON-nal, még mikor 3 éve 160 Hzen toltam 640*480ban, akkor is kikapcsoltam

-
csimav
őstag
Ismeritek a Digestive-Gaming-et?

-
csimav
őstag
Vááá
már 2 szerverről bannoltak.... felmegyek,lövök 2 fejest és bann... magyar színvonal_____ 
-
-
Aygor
tag
NA csak gondoltam megírom az utózmányt....
Frissített ez a mocsok steam.... és (1- 2 hónap után) és a mostani frissítés ezek szerint felülírta a hibás fájlt és fut az 1.6 és a source is

Mindenkinek kösz a helpet...
(Eddig szidtam a sok hüje frissítést.... ezután is fogom.... gg)
Üdv.
-
hahajdu
aktív tag
új vagyok cs-ben, és teljesen el vagyok veszve
(nem a játékot okolom) Honnan tudom, hogy az ember előttem ellenség vagy nem? Ez a fegyver vásárlás hogy is működik? Tudtok valami jó leírást? 
-
Eagl3
veterán
Hi!
Gondolom még mindig nincs megoldás a vsync vs. fps -re.
Tehát mivel az én monitorom 60Hz-en megy és ha bekapcsolom a vsync-et akor 60FPS lesz a max. Erre nincs megolás esetleg? -
Zefír
őstag
válasz
superfinest
üzenetére
Köszi eddig éni eljutottam! a read me ben vannak adatok h a models aztán hova kell tenni de a fele mappát nem találtam.
Azért köszi!
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni skinek feltételében?
-
Déta
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Láttam olyat, az egyik szerveren, hogy amikor lővöldözöl, látszik a golyó útja ilyen lila lézerszerűen, meg gránátot, ha dobsz, akkor utána ilyen csík húzódik, kék ha füst, piros, ha robbanó, meg ilyenek...
Na, ezeket hogy lehet egy pályába "beletenni"?
U.I: Valve Hammer-el készítem a pályát és cucc lenne ez az effekt.

-
csimav
őstag
Hali! Nemjó az 1.6-om
Vmiért ez a kép fogad indítás után:
Ezzzz! Vki help! Pls!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

már 2 szerverről bannoltak.... felmegyek,lövök 2 fejest és bann... magyar színvonal_____