Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
Új hozzászólás Aktív témák
-
YoOo
csendes tag
Sziasztok!
4év cszés után abbahagytam a gamet 2007ben, de most a haverok rábeszéltek, hogy együtt kezdjük újra, jó lesz az stb...
Hol lehet manapság tagokat toborozni, vagy hogy megy ez manapság? A "régi" időkben egyszerü volt minden. Qneten? A skillel nincs baj, publikon aratunk mindig..
-
Dusee
őstag
hi
az a baj, hogy lanon játszanánk cs-t, de nem látjuk egymást
hálozatban igen, de cs-ben sehogyse!
tud vki segíteni, gyorsan kéne! köszi! -
-máté-
csendes tag
Nah [/C]BAZDMEG segítsen már valaki ! Please
-
Hali!
Teljes megoldást én nem tudok rá sajnos de van pár szerver min lehet játszani igy is.
Nem sok de én csak néha játszom és igy elég.
itt a magyar szerverek listája: [link]
Innen amiken lehet játszani igy is azok a
<@nTIG@Nee>CS 1.6 public only dust 2 no awp
**[OGC.hu][CS1.6]-Default**
[Tiszafured & Subidubi] CS 1.6 @7slash.net
**[OGC.hu][CS1.6]-The MiLL**
Én kb. ezeket tudom de lehet még van több is amin lehet. Ezeken elég sokan szoktak lenni egész nap szóval azért lehet gémelni. -
-máté-
csendes tag
Nekem az a problémám hogy amikor belépek a cs 1.6 ba és szervert akarok keresni akk nem keres semmit hanem ki ir valami hülyeséged (Could not ...) . tudna valai segiteni hogy
mi lehet a probléma !?! Előre is köszönöm ! -
Dózer
tag
Ma vettem meg a játékot...
Mondom nyomjuk egyet a spanokall, de amikor csatlakoztam azt írta ki, h a protokolom úllyabb(48) mint a szerveré(47)
Nem lehet vhogy megoldani h csatlakozzak?
A válaszért thx

-
mocsanisi
senior tag
Sziasztok!
Most nézem hogy a synhosting megoldotta, hogy lehessen 47-es(tört), és 48-as(eredeti) protokollal rendelkező játékkal felmenni. Valaki nem tudja milyen fájlok kellenek hozzá illetve hol tudom letölteni? Vagy tud erről egyáltalán valaki valamit?

-
err90
csendes tag
sziasztok
lenne egy kérdése az lenne hogy csinálok egy szervert jó ez meg van utána azt akarom hogy jöjjön fel egy haverom a szervere és sehol nem látja a barátom a szervert és ha ő csinál szervert akkor meg én nem látom a szervert!
mi lehet a baj?? -
no lenne egy kis problémám.
egy szerverre sem tudok csatlakozni mert mindegyik azt írja ki hogy Unknown HLTV client type.
Tiszafüredre pl tegnap még felmentem ugyanezzel a CS-vel és nme változattam rajta semmit. Erre ma kiírja ezt a hülye hibaüzenetet.
Ugyanez volt ogc-mill-el is. egyik nap még ment ma meg már kiírja ezt a hibaüzenetet.Mi lehet a baj vele?

-
alienpapa
senior tag
DelArco, addamka; köszi a segítséget!
Ennek a tiszafüred meg szeged szrvereknek mi az ip címe? -
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Felhívtam az An-tec-et (az N-tec utódja), persze semmit nem tudtak mondani. A terméket már nem forgalmazzák, nem is foglalkoznak az üggyel. A supportos srác annyit tudott mondani hogy sajnálja, de nem tud segíteni. Ennyit arról hogy vegyünk eredeti játékot.

Remélem a valve ír vissza valami biztatót majd, de ebben sem igazán bízom. -
adalbert1
veterán
Sziasztok!
Sikerült belefutnom abba amiről nagyjából a topic eleje szól.
Nevezetesen Bestseller Seriesben kiadott Half-Life-om van, most raktam fel hogy CS-zek egyet.
Persze duplicate cd key error, hogy b-ná meg!
Írtam a valve-nek, persze semmi válasz eddig.
Viszont ahogy láttam ezzel az n-tec-es kiadással többen jártak már így, de mivel kb. én is 4 éve vettem ezt a példányt blokk sehol, ráadásul az n-tec oldala se jön be (ill. helyette az jön be hogy an-tec, valszeg. ugyanazok csak új néven futnak).
Szerintetek mi tévő legyek? -
p_milan
aktív tag
válasz
DelArco
üzenetére
...hát igen. Ezzel a 48as protokollal jól megszopattak minket... Én is csak Tiszafüred, AZC, meg szegeden tudok játszani... Igazából egyiket sem annyira kedvelem, és érdekes emberek szoktak összegyűlni. Egy éve amikor még minden nap játszottam 2-3órát akkor lehetett választani a szerverek közül rendesen, és volt amin kifejezetten értelmes nép jött össze...
Na mind1, elmúlt, ennél már csak szarabb lesz.

-
válasz
p_milan
üzenetére
én elég régen használtam utoljára HLSS-t akkor működött rendesen. a játék nme bannotl érte de azért van pár admin aki nehezen tűri az iylesmit.
no dehát végülis bármi miatt kibannolhatnak vagy kickelhetnek ha úgy gondolják szal
nekem a fő bajom az most a CS-vel hogy egy elég nagyk ihagyás után most játszom újra vagyis játszanék mert a legtöbb szerverre nem tudok felmenni vmi port-os hüyleség miatt.
régen nme volt ilyesmi...
ma meg az ogc-mill írta ki hogy HLTV client valami nem stimmel úgyhogy talán a tiszafüred az egyetlen szerver ahová fel tudok nézni néha
-
HLSS jó dolog, csak az a gond hogy külön exe ami a CS mellett megy, nem lennék meglepve ha valamikor a VAC2 banolna miatta, mint ahogy anno HLAMP-nál tette (igaz azt azért banolta, mert egy részét cheatekbe is felhasználták, de ez a HLSS esetében sincs kizárva).
-
válasz
alienpapa
üzenetére
A HLSS nevezetű progit keresed ahogy nézem.
Ezzel lehet hagokat tolni bármelyik szerveren és oylan mintha te mondanád a mikrofonba.
Be lehet bindelni a hangoakt pl a numpad számaira és amikor megnoymod az adott számot akkor a szerveren elhangzk a kiválasztott zene vagy bármi amit bebindeltél.
Ehhez kell a hlss progi és pár átkonvertált hanganyag mert nme játszik le bármit. Anniy a dolgod ohgy bekonfigolod ahogy neked tetszik aztán elindítod miközben megy a cs is.
itt találsz róla ezt azt.
[link]
ja és ne csodálkozz ha kickelnek vagy bannolnak érte egy-egy szerverről.
-
p_milan
aktív tag
válasz
alienpapa
üzenetére
Én is kerestem erre megoldást, de nem találtam. Az állat gyerek aki ezt csinálta azt mondta, hogy az alaplapi hangkártya kimenetét visszakötötte a microfonra, és egy winamppal nyomatta a hangokat, zenéket, mindent.
Lehetett számot kérni, meg mindent. 
Teljesen beteg volt.
-
-
alienpapa
senior tag
Hogyan tudom azt megcsinálni, h egy tetszőleges hangot lejátszok játék közben úgy, h a többiek is hallják. a múltkor az egyik srác csinált ilyet, és nem volt admin. Olyan volt minha beszélne csak nem a mikrofon szólt hanem egy idióta kis szöveg.

-
D.Orion
veterán
Aki kicsit ismerős a steam világában, az kérem segítsen. Az alábbi hibaüzenetet kapom minden játéknál, nem tudom miért.

-
válasz
p_milan
üzenetére
Én csak melós heteken vagyok pesten, ezért nem fogok DSL-t köttetni albiba, így jobb a mobilnet, persze nem kimondottan CSre van, de hülyülni jó. Pl. trackmania is tűrhető vele

Persze ha lenne digi, akkor havi 3500ért simán beköttettem volna a LAN netjüket, de a Hajdú utca sajna kimaradt a szórásukból

Albérletben t-mobile egyébként 2-3 mbitet alapba hozza mindig, néha többet is, felfele meg 350kbit, ami elég baráti. De melóba is egy rohadt árnyékolt helyen 1 mbit megvan

-
p_milan
aktív tag
válasz
addamka
üzenetére
Most költözök a 13ba a hónap végén.
Remélem akkor nyomhatom a w'n'w-kal. 1éves hűségszar csak nyáron jár le, addig meg nem biztos, hogy akarok két előfizetést. Bár lehet, hogy köttetek valami olcsó netet. A Diginek várnám a LAN netét, de csak nem akar olyan gyorsan terjeszkedni. 
-
-
p_milan
aktív tag
válasz
addamka
üzenetére
Én is ezzel a Web'n'Walkkal szívok. Átlagba 100-110 a pingem, de elég sűrűn ugrik fel 140re, és ugye ezzel meg már lazán kibasznak a szerverekről. Úgyhogy nekem nem sikerült mobilnettel játszani, mert csak magamat basztam fel.
Lehet valami jobb térerősségű helyet kellene kersni. 
-
Én meg lassan 1 éve játszok notiról, asztaliról váltottam.
Szívni szívtam vele, mert előtte nyilakkal toltam egy laza 7 évig, kicsit fura volt WASD-re átállni, de notin csak ez a kényelmes.Proci ugyan 2 magos, de csak 1.6os, az meg harmatos még neki, ballhead modellek, plusz kevesebb vérfolt, golyónyom, és így közelít a 100hoz az FPS. Valamit valamiért. Na meg egy ideje t-mobile nettel tolom, 100-as ping, de akkor is, ökörködni jó, a komoly dolgokat meg kinőttem

Akinek kellenek ezek a beállítások (legális mind, füst és társai nincsenek eltüntetve), az jelezze, főleg aki notival szenved

Aki akar felvehet engem is steamen itt
-
p_milan
aktív tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Sajnos itt sokkal jobban előjön a gépek közti különbség, mint a BOXnál. Ott ugye van egy adott gép, és mindenkinek ugyan olyan van. (Egy két eltérést leszámítva, amitől nem lesz senki jobb.) Viszont egy notin CSzni, elég necces szerintem. Bár régebben játszottam én is, ha csak az volt. Azért ne TouchPaddal küld majd.
(Felvehetsz engem is steamen.
) -
Temerti
tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Én azért hagytam abba a csézést, mert mióta új motor van, alig megy 40 fps-el a játék a hp nx9010-es notimon. A konfig: p4-es proci 2.4 GHz, 640 MB ram, 128 megás integrált vga. A dothan proci miatt lehet hogy neked jobban fog futni, de én meglepődtem, hogy nekem milyen gyengén fut már... Azért mégiscsak HL motor.

-
30z.Samu
titán
Sziasztok!
CS 1.6-ot hol lehet mostanság szerválni? Vagy 1.5-öt, a többi nem menne, mert gyenge a noti!

Köszi előre is a választ!

-
sibob
csendes tag
Hello!
Megint én. Sajnos mémindig nem jó ugyanaszt Írja ki mint az előbb.
Mostmár télleg nem tom micsináljak akitud legyenszíves segiteni.
Elöre is kösz. -
Temerti
tag
Ha létrehoztad a szervert, a konzolba írd be: sv_lan 1
vagy esetleg próbáld ki a dedicated szervert, bár a steames nekem nem működött. Nem tudom most hogy áll, mert nem cséztem hónapokat óta. -
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Új felvetés:
szeretnék lan-ban játszani, milyen game mode-ot indítsak el?
Nálam, ha a new game-re klikkelek, akkor előhoz szervereket, de az szerintem másik gépen nem lesz látható, már csak azért sem, mert nincs join.
Szóval hogyan kell egy lan hálót felállítani?
Előre is kösz a segítséget:piadex2
-
sibob
csendes tag
Kösz megint a gyors választ. feltétlenül kiprobáljuk
-
sibob
csendes tag
Hello!
Megint én a hamachis megoldás nem müködöt . Amikor csatlakozni probáluk eszt írja ki :: " Disconnected :: LAN servers are restricted to local clienst (class C) "
Ilyenkor milehet a baj? valamit elszúrtunk? remélem tudtok segíteni
elöre is kösz -
sibob
csendes tag
Kösz a gyors választ. Feltétlen kiprobálom.
-
gyetvus
csendes tag
Szerintem egy PROFI játék

-
sibob
csendes tag
Hello!
Tudnanekem valaki abban segíteni hogy amikor a barátomal együtt akarunk cs-ni 1.6
nem tudunk egymásra csatlakozni. Ez mért van? és hogy lehet másképp csinálni , hogy müködjön? nem ír ki semmit csak nem csatlakozik
remélem tudtok segiteni előre is köszönöm -
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Nekem az 1.6-os verzió van meg. Tegnap este (ma hajnalban) telepítettem, és kipróbáltam. De sajnos valamilyen oknál fogva nagyon gyors a játék. Olyan mint amikor régen az ember kapott egy új gépet, és azon a régi játékok turbó sebességgel mentek.
Teljesen használhatatlan így a játék, kérlek segítsetek megoldani a dolgot!
Előre is kösz a segítséget:piadex2
-
-
válasz
alienpapa
üzenetére
Konzolba tudod állítgatni, ezek a parancsok:
Kikapcs: net_graph 0
De ha 3ra teszed annyira nem zavaró, plusz használd a net_graphpos 2 -t, illetve odébbtologatni a net_graphwidth 50-el lehet (az 50 helyére az eltolás mértéke pixelben, ha balra akarod negatív értéket adj neki).
-
alienpapa
senior tag
A jobb alsó sarokban játék közben látom az fps számot, a ki\bejövő forgalamat. Ezt hogy tudom kikapcsolni? Nagyon zavaró, mert nem látom tőle h mennyi pénzem van.
-
Érdekes, egy éve 7600GT-n rárakta az AA-t, és lehetett is látni, meg mivel opengl, nem kell in game támogatásnak lennie. (amit írtatok, annak mennie kéne, bár a fent említett nvidi óta nem láttam másik nv kártyát [link])
Akadás sok mindentől lehet, háttérben valami folyamat elkezdi zabálni a gépet pl, ilyen lehet a vírusirtó frissítgetése, vagy a vista sidebar bizonyos elemei is, vagy egy szép kövér vírus, spyware, trójai is.
-
BalaNce87
addikt
Hát szerintem nincs sok értelme AA-t tenni rá, de tudtommal lehet Anisotropicot is rakni rá az NV vezérlőpultjából, annak még talán van értelme de AA-nak nem, ez ha jól tudom 2003-as game akkor nem igazán volt divat az AA, ebből kifolyólag ráerőltetni sem tudja nem ismeri fel, bár bátyjám már kipróbálta és mintha kicsit simábbak lettek volna a fegyverek körvonalai.
-
swoody
senior tag
Sziasztok.
Nem tudok már beállitást szóval megkérdem.
Miert akad be egy pillantra a cs-m?
Tegnap ujra raktam de akkor is csinálja.
Gép E8400,ati 4850,stb.. Szóval géppel nincs baj. -
Emberek! Hogy tudok még kicsikarni FPS-eket a játékból? stabil 60FPS-em van, az fps_max 100-on és nem megy feljebb(60-nál). Ötlet?
-
Lewzke
őstag
Üdv. a CS táborban !
Nem tudjátok hogyan lehet antialiasinget használni a játékban ?
Nvidia control panelbe beállítottam az exe-re de szemmel láthatóan nem működik .
-
válasz
p_milan
üzenetére
Külföldön is van non steam, csak nem büszkék rá, mint nálunk sokan

A Valve cég, neki ez üzlet, az a célja, minél többen vegyék meg a játékot, nem az eredeti CSvel játszókat akarják idegesíteni, hanem a non steames közönségből elvenni egy adag játékost, így talán rájönnek meg kéne venni, hogy normális emberekkel játszhassanak. Ezt valahol meg lehet érteni, én se örülnék neki, ha a termékemet, amit csináltam eladásra ingyen osztogatnák.
Arról meg nem tehetnek, hogy a non steam újra divat lett, főleg nálunk, és sokan a 2 ezer Ft-ot (steamen kb. ennyi, de amikor 150 volt a dollár még olcsóbb volt) sajnálják rá. Aki össze bír kaparni egy gépre valót, meg fizeti a netet, talán ezt is ki tudja gazdálkodni valahogy.
Mostanában lett újra tendencia a sok non steam szerver, rápörögtek a gyerkőcök a torrentre, volt fent CS 1.6, sokan rá is cuppantak sajnos, így lett igény erre.
-
válasz
p_milan
üzenetére
Hát ez így ferdítésnek tűnik. AZC non steames, nincs még 48as protokolhoz törés, ezért nem rakták fel, így viszont a steamesek nem tudnak bemenni, mivel újabb a protokoljuk.
De ezt a steam fórumon többen is megerősítették, hogy direkt van így, hogy a non steamtől elvágják a legális játékkal játszókat. Szóval AZC max. az orosz okosításra várhat, mert ha lesz is frissítés, az tuti nem fog a non steamnek engedni ezek után.A steames szerverek, ha -autoupdate paraméterrel vannak indítva, maguktól átálltak.
A teljesítménnyel volt gond elég sok linux disztribúció alatt, de a legtöbb helyen meg tudták oldani ezt (pl. mi szerverünk 7slashnél van, ha nem is azonnal, de megoldották).
Amit előtte írtál, nyilván azért vannak többen a non steamen, mert egyszerűbb letorrentezni, mint megvenni. Viszont semmi elrettentő erő nincs a csalás ellen non steamen, max IP ban, a fixip-sek izzadhatnak miatta, a maradék 99% meg csalhat tovább.
A game-monitor adja a legpontosabb találatot egyébként, de xfire nevű cuccal is próbálkozhatsz.
-
p_milan
aktív tag
JA és igen. Hol tudok keresni magyar szervereket? www.game-monitor.com oldalon szoktam szervereket nézni, ez teljeskörű eredménnyel szolgál?
Megnéztem az AZC oldalát, ahol ez áll :
2008.10.23 - Szerver oldali steam update
[OFF][I]Mint észrevettéket kedves steamesek, hogyha szerora akartok csatlakozni, kiírja a 47 - 48 as protocolt.
A STEAM elkövetett egy óriási bakit és jelenleg használhatatlanok a szerverek, pont azoknak akik megvették eredetibe a CS-jüket. Plussz ahol megokosították az adminok a szervert ott is a kliensek folyamatosan kifagynak, mely a kliens oldali frissítésnek köszönhető.
Tekintettel, hogy ez sok 100.000, vagy több millió embert és több 10.000 szervert érint, így a STEAM-nél valószínűleg most gőzerővel dolgoznak a hiba elhátírásán. Amint, kiadják a javítást, mi rögtünk fölrakjuk szervereinkre, nektek a klienseitek meg automatikusan frissülnek majd. Ha minden jól megy újra élvezhetitek szervereinket teljes mértékben.Kihangsúlyozom ez rajtunk kivül álló esemény, esélyünk sincs vele mit kezdeni.
Egyedüli amit tehettünk, hogy a hiba észlelése után nem frissítettük a többi szervereinket, így legalább a nem steamesek továbbra is játszhatnak nálunk.
Ráadásképpen frissítés után teljesen használhattatlanná válnak a szerverek és további okosításra van szükség, hogy egyáltalán elinduljanak.Türelmetek előre is köszönjünk és kitartás!
AZC Team[/I][/OFF]
Gondolom a küföldi szerverek van a baj, hogy 99% átállt az új protokollra...

-
p_milan
aktív tag
válasz
addamka
üzenetére
Én is örülök, viszont pont ez a bajom is.
1. A Steames szervereken kevesebb a csiter, illetve, ha van eredeti CSm akkor nem szívesen tennék fel tört szarokat.
2. A Non-Steames szervereken mindig sokkal többen vannak, illetve sokkal értlmesebb szervereket lehet találni.
Tudtok esetleg olyan magyar szervert ami 48as protokolt használ, és többen vannak rajta, mint 20... (Tiszafüred, WaterWave - AZC I ezeket ismerem. AZC II nem tudom mikor akar átállni 48ra, az volt a kedvenc, de így az is bukó...)
-
Pontosan, a tört szerverek maradtak 47esen, mivel a Valve megerőltette magát, így nehezebb lesz a friss törést összeszedni, eddig még nincs is. Én mondjuk ennek valahol örülök.
-
p_milan
aktív tag
Hali!
Bocs, hogy nem olvasok visszatünk, régebben már beszéltünk róla. 47, 48as protokol gond. Van egy csomó magyar szerver ami még mindig nem váltott az újabb protokolra. Nem lehet valahogy felmenni ezekre a szerverekre?
Illetve találtam portable counter striket. Megy pendriveról is, felmegy netre is. Valakinek még jól jöhet, nekem tetszik.

-
válasz
mindfreak
üzenetére
A steam/steamapps/-ban a counter-strike source és társai .gcf-eket helyezd át onnan valami ideiglenes mappába, ha vannak, és utána próba.
Vagy töröld a steam könyvtárából a clientregistry és az appupdatestats.blob-ot. Aztán steam restart.
Valamit kiír egyébként, vagy csak nem kezdi el tölteni? Ha rányomsz a játékra, hogy indítsa el, mindenképp el kéne kezdenie letölteni.
-
partymaci
aktív tag
üdv
ujra raktam a rendszert, es jatszanek steamen keresztul viszont serverhez kapcsolodas, etoltes kozbe megáll az egesz, vagy van hogy belepek viszont egybol utana megall mintha lefagyna,de kozbe fut a game -
ben11
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy fent van az 1.6 és van egy kedvenc serverem amin lehet jókat sörfölni,de most ha nézem a kedvenceknék,akkor a játéktípushoz Counter-Strike:Source van írva..Addig oké,hogy esetleg váltottak,de amikor átmásolom az ip-t a source-ba,ott nem jön be a szerver..Most akkor mi van?
Érdekes.Bemásoltam addamka cs 1.6os Mirage serverének ip-ét,és erre is source-t ír ki,én nem hajlandó csatlakozni..
Valaki segítsen!Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- GIGABYTE B650 EAGLE AX + bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ti szoktátok tolni online a játékot? Gondoltam ha meg lesz a játék játszhatnánk!