- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
McClane #4848 üzenetére
Hali,
Mi a baj a beépítettel?
gg_dm_sp_time (default: 1.0)
The time (in seconds) that a player's spawn protection peroid lasts. Use 0.0 to disable spawn protection.gg_dm_sp_mode (default: 1)
1 = if killed during spawn protection, killer gets no points. 2 = completely invincible during spawn protection. Use 0 to disable spawn protection.A másodikat rakd 2-esre, az elsőbe megadod hány másodpercig legyen védett a player. Ha 1-esen van, akkor nem védett, de nem kap érte pontot, aki lelövi.
-
hNp88
aktív tag
válasz
McClane #4817 üzenetére
vagy 1 hónapja nem játszottam, akkor még jó volt, azóta csak tegnap, és tegnap is csak JokeAlmighty-n meg DoL-on. szal nem
amúgy nagy élmény úgy játszani, hogy 3 perc után elkezd lagolni és X idő után connection problem-el kidob, közben a net az persze megy folyamatosan
buzi tp-link router csinálja ezt mióta megvan, átnyálaztam a beállításait de semmi... erre vmi ötlet?
tolni kéne neki egy firmware update-t?
-
jerry311
nagyúr
-
jerry311
nagyúr
válasz
McClane #4696 üzenetére
Hááát érdekes élmény volt. Soxor úgy éreztem mintha nem az ember húzná fejre a célkeresztet vagy éppen egyesek olyan vaskézzel fogták a fegyvert, hogy nem volt szórása... Esetleg mintha láttak volna már a fal mögött is.
Majd ha lesz kedvem és időm akkor nézegetem a rögzített demokat.A rush tiltás meg egyenesen szánalom, nem is értem, hogy ki és miért konfigol ilyet. Akkor már inkább egy jófajta team balance (ugye nyilván nem a beépített) aztán mindenki játszhat kedvére, majd a gép pakolja hogy jó legyen.
-
válasz
McClane #4299 üzenetére
Tudom, 640től a fullhd-ig próbáltam mindet.
Sajna anno a 640hez szoktam hozzá a vastag és kicsi célkereszt miatt, minél nagyobb a felbontás, ugyebár annál kisebb lesz a célkereszt vastagsága, de a mérete meg nő. Sourcetól hálisten testre lehet szabni a vonalak vastagságát is, de 1.6-ban ez a funkció kimaradt
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Sealed: Ugreen 25000mAh PD 145W Power Bank Abyss Blue
- Fractal Design North XL Chalk White TG Clear
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest