Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasZTe
csendes tag
Üdv
Olyan problémám lenne hogy elindítom a steames cs-t fekete képernyő bejön a cs vagyis hát a menü és 4 fps van mindent próbáltam pl: fps_max 100 ....stb , configokat is próbáltam és semmi
. Valaki tud segiteni ???????. (a géppel semmi gond mármint harverileg se szoftverileg mert NoNSteam Cs vel lagg nélkül fut)

-
mepet
addikt
Valentin napi patch miatt fonots, hogy az fps_max értéke 99-re legyen állítva!
Ha nem 99, lassabban futsz.Min játszottam ma: de_survivor

Minimum 6 éve nem láttam ezt a mapet, pedig anno majdnem annyira szerettem, mint az as_tundra vipes kedvencemet! -
Hello!
Lehet velem van a baj, de hiába állítgattam át játék közben a dolgokat, az újraindítást követően (kiléptem a cs-ből, de steam nem lett kikapcsolva, majd újra beléptem egy szerverre, vagy csak a főképernyőhöz) minden maradt a régiben, amolyan alapbeállításként. Hiába írogattam a launcher optionsba, ott se történt semmi.
Kezd idegesíteni a dolog. -
mepet
addikt
Most próbálgattam, nálam ez a hasonló a régihez így első 10perc próba után:
A commentek csak találgatások!!!m_customaccel "1" //1, ha állítgatni akarod a többit (alap: 0)
m_customaccel_exponent "1" //1: exponenciális, 0: lineáris gyorsítás (lehet tört is) (alap: 1)
m_customaccel_max "0" //0: a végtelenségig gyorsulhat (alap: 0)
m_customaccel_scale "0.01" //gyorsítás mértéke (alap: 0.04) -
sss
őstag
m_customaccel "0" én ezt átállítottam 1-re, és érzésre visszajött a régi egér érzékenység. Viszont én egérgyorsítással játszottam, aki anélkül annak nem hiszem, hogy ez segít.
Sztem annyira azért nem tragédia, vsync meg hd modellek off, azt már egész játszható. Mondjuk ha tényleg nem lehet sehogy kikapcsolni az egérgyorsítást akkor azzal kb. halálra is ítélik a játékot.szerk.: helyesbítek, tegnap még egész játszhatónak tűnt, ma még nem néztem rá.
-
mepet
addikt
Videóbeállításokban kapcsold ki a HD modelleket, elvileg javítja az élsimítós parákat!
Nálam csak a vsync miatt akadt a játék, ha másért is akad, az még egyelőre megoldatlan.
az általad felsorolt beálításokat előbb-utóbb kinyomozzuk/megfejtjük!

Az egérgyorsítós probléma az nagyon-nagyon gáz, még sajnos nincs rá megoldás.

Mousefix engem nem érintett, mivel win7-es vagyok, így nem tudom, hogy jelenleg milyen hatása van xp alatt.
Hát ja, akkor volt ennyire felháborodva utoljára a közösség, amikor kijött az 1.4...
-
lemusz
addikt
Lefrissítettem minap, verifyoztam és nem történt semmi. Mármint történt, frissítés után főkép bejött, de se menüpontok, se egérkurzor... kb 4 percig töltött magának valamit, de utána se volt semmi változás, se a menükben, se a játékban. Ma felmentem játszani kicsit, erre azt látom, hogy mintha 2-3 percenként kiakarna fagyni a játék. Beáll a hang 2-3 másodpercre aztán folytatódik minden tovább. Nah mondom ez így nem lesz jó, lementettem a cfg fájlokat mapsokat, modelleket, letöröltem a régit könyvtárakat és újratelepítettem. Most már látom a menüben a változásokat és a cfg-ben is az új sorokat... Amik nálam most első körben problémát jelentenek:
1. 640x480ban a főmenü olyan homályos mint még soha, de ezt lehet a második probléma okozza..
2. CCC-ben az van beállítva a vonalsimításra, hogy application controlled... na már most ez eddig azt jelentette, hogy nuku vonalsimítás. Most viszont a csé valamiért kibebaszott nagy élsimítást rak be, de állítani sehol nem lehet... ? Miért csinálja ezt? Driverben sem lehet offolni, csak maximum a legkisebbre állítani 2x-esre, de a játék akkor sem lesz olyan, mint a régi. Pixelekhez szoktam basszákmeg!Új cfg sorok, amikre nemtudom mit kellene beállítani:
m_customaccel "0"
m_customaccel_exponent "1"
m_customaccel_max "0"
m_customaccel_scale "0.04"
cl_min_ct "2"
cl_min_t "1"Úgy elvette a kedvem az egész, hogy nem is álltam be játszani. Eddig a launchban ezek voltak: -noforcemparms -noforcemaccel Rámutatás pontossága offolva volt, mousefix off... Ha állításod szerint a noforcem parancsok már nem élnek, akkor mit és hogyan kellene beállítani h az egér majd a régi legyen?
-
mepet
addikt
A valentin-napi patch hatásai (8. fejezet):
Ugrás után jobban lassulsz, mint eddig.
Ez katasztrófa a KZ fanoknak...
A bunnyhop nem (vagy legalábbis nem igazán) változott, ugyanúgy megy, mint eddig.Félmegoldás:
Több esetben fogjuk használni a tixozást, hogy kisebb patkákra felugorjunk, mint eddig. -
mepet
addikt
A valentin-napi patch hatásai (7. fejezet):
Sokan panaszkodnak, akik eddig Normal (4:3 képarányú) felbontásban játszottak, hogy összenyomódott a kép.
Ez azért van, mert eddig Widescreenben voltak furcsaságok, most a Normal-ban vannak. Ezt azért javították, mert már sokkal több játékosnak van szélesvásznú (16:9-es) monitorja otthon, mint 4:3-as.Megoldás:
Widescreenben játszol, ha tudsz. Ha nem tudsz, akkor megszokod az új helyzetet.
-
mepet
addikt
A valentin-napi patch hatásai (6. fejezet):
Egy frissen telepített vagy frissített játéknál alapból be van kapcsolva a vertikális szinkronizálás, ami sok játékosnál szaggatást okoz.
Megoldás 1:
Menüben: (esc) -> Options -> Video -> kiveszed a pipát a "Wait for vertical sync" mellőlMegoldás 2:
konzolba:
gl_vsync "0"
majd újraindítod a játékot -
mepet
addikt
A valentin-napi patch hatásai (5. fejezet):
Eddig a játékon belül angol (US) billentyűzetkiosztás volt. Most, ha a windowsban magyarra van állítva a kiosztásod, akkor a játékban is az lesz.
Pl: a konzolt alap bindek mellett most az "ö" gombbal húzod le a "0" helyett (magyar klaviatúrán).
Az ékezetes betűknek viszont semmi értelme, mivel say-ben és teamsay-ben nem mennek át az ékezetek, helyettük szóköz jelenik meg.A probléma megoldása:
A játék elindítása előtt átváltod a billentyűzetkiosztást a windowsban.
Ha ismertek valami automatikus állítgató programot ehhez, akkor osszátok meg velünk légyszi! -
mepet
addikt
A valentin-napi patch hatásai (4. fejezet):
A játékot tartalmazó könyvtár máshová került.
Ez volt régen:
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\username\counter-strike\cstrikeMost ez:
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike(Ha nem 64-bites a windowsod, akkor természetesen "Program Files (x86)" helyett "Program Files".)
A frissítéskor (tehát áthelyezéskor) a már letöltött pályákat és egyebeket áthelyezte az új helyre, ezzel tennivalód nincs.
-
mepet
addikt
A valentin-napi patch hatásai (3. fejezet):
A maximum fps 100 fölé is állítható. (Eddig is állítható volt, de mostmár hatása is van!)
Pl:
fps_max "300"
Azt nem tudom lesz-e ennek értelme, hiszen jelenleg az összes szerver 100fps-es. Ha lehet szerver oldalon is növelni az fps-t, akkor előnyben lesz az, akinek bivaly gépe van.
(A félreértések elkerülése végett: az 1000fps-es szerver eddig azt jelentette, hogy sosem esett a szerver-oldali fps 100 alá. Ezt a félrevezető 1000fps maszlagot amúgy csak magyar szerver hostingok használták, a külföldiek jókat is nevettek ezen...) -
mepet
addikt
A valentin-napi patch hatásai (2. fejezet):
Az egér gyorsítás mértéke jelentősen megnőtt. (érzésre minimum 3-szorosára)
Nem működnek a következő launch option-ok (startup parameters közismertebb nevén):
-noforcemaccel
-noforcemspd
Tehát az egér gyorsítást lehetetlen kikapcsolni, és a windowsban történő kurzorsebesség állítgatás már semmilyen hatással nincs a célkereszt mozgatási sebességéhez.Az egér-gyorsítás mértékének növekedésének hatásaként a sensitivity-érzeted megváltozik, én pl. 2.6-ről 1.8-ra változtattam az értékeket. (én eddig csak a -noforcemspd paramétert használtam, a -noforcemaccel paramétert nem!)
-
mepet
addikt
A valentin-napi patch hatásai (1. fejezet):
Ezek a beállítások használhatatlanná váltak (sokat nem vesztettünk velük...):
Unknown command: cl_rate
Unknown command: fps_modem
Unknown command: gl_d3dflip
Unknown command: s_2dvolume
Unknown command: s_a3d
Unknown command: s_automax_distance
Unknown command: s_automin_distance
Unknown command: s_blipdir
Unknown command: s_bloat
Unknown command: s_buffersize
Unknown command: s_distance
Unknown command: s_doppler
Unknown command: s_eax
Unknown command: s_geometry
Unknown command: s_leafnum
Unknown command: s_materials
Unknown command: s_max_distance
Unknown command: s_min_distance
Unknown command: s_numpolys
Unknown command: s_occ_epsilon
Unknown command: s_occfactor
Unknown command: s_occlude
Unknown command: s_occlude
Unknown command: s_polykeep
Unknown command: s_polysize
Unknown command: s_refdelay
Unknown command: s_refgain
Unknown command: s_rolloff
Unknown command: s_showtossed
Unknown command: s_usepvs
Unknown command: s_verbwet
Unknown command: vi -
snorbis2
tag
Sziasztok!
Nekem az a problémám hogy gondolom egy admin szétcseszte az egész cs-met.
Problémák.: Ha nyomom a bal egeret akkor reconnect és egy másik ismeretlen szerver.
Ugyan ez van ha nyomom bármelyik nyilat.
Valaki? Valami ötlet? -
mepet
addikt
Az új steam frissítés és csé frissítés hazavágta az 1.6-ot...
Ha rájövök valamire megosztom veletek. Katasztrófa...
-
sss
őstag
válasz
J.J. András
üzenetére
Azért néha jól jön a mikrofon, nem is csak cs-ben, hanem pl. skypeban is. Persze jó az asztali is csak állandóan pakolgatni kell, ezért ha vennék akkor mikrofonosat vennék.
-
vilzon
csendes tag
sziasztok! véletlen kikapcsoltam a szerveremen a zombie plugint! hogy lehet vissza kapcsolni??? help!

-
J.J. András
őstag
-
Chosen
addikt
Igazából már átnyergeltem stúdió cuccokra azóta, de még a családban van. Ami egyértelmű előnye, az a kényelem, nem volt még dolgom kényelmesebb fejessel 10k körül. Viszont zene alatt hangban jócskán elmarad egy rendes nem gamer fejestől. (Milyen fejest topikban erről tudnának mesélni) Dübörgő mély az megvan, de kevésbé részletes a hangja (CS-ben egy HD202-vel könnyebben kihallottam honnan jönnek). Magas-közép sem túl tiszta, tehát tipikus gamer beállítás hogy "nagyot" szóljanak a játékok, meg élvezd. De zenére finoman szólva sem optimális.
Kihúzós mikrofonról nem tudok nyilatkozni, lévén V1-em volt, de profi fejeseken egyiken sincs mikrofon.
Anno elégedett voltam vele, egy Geniusról váltva, de kizárólag játék alatt élvezetileg. Zenei része miatt ma már nem mennék vissza rá, vannak jobb vételek már 10k körül, felette meg aztán főleg.
-
sss
őstag
-
sss
őstag
Siberia v2-t használ itt valaki? Ebayen egész olcsó, más kérdés, hogy eredeti-e.
-
vilzon
csendes tag
nekem Zombie szerverrél kéne konfigolni!
-
lemusz
addikt
Huhh.... biztos vagy te ebben? Nem lebeszélni akarlak, csak hát 2013-at írunk, kihalt már a versenyszvéra ebben a játékban, a pubokot elöntik a csaló nonsteamesek... ráadásul egy publikot igencsak nehéz "felfuttatni". Ha csak nem különleges és egyedi valamiben a pubszervered, akkor hónapok is eltelhetnek míg nagynehezen kialakul az a réteg, aki délutánonként feljár majd rá. Szerintem jobb ötlet lenne már valamelyik meglévő pubcsapattal egyeztetned és "bevásárolni" magad adminnak.
-
vilzon
csendes tag
sziasztok! Szeretnék rendelni cs 1.6 szerevert,és kellene nekem egy jó konfigos! aki konfigolná a szerveremet annak ingyen admin! Aki szeretne érdeklődni,az privátban irjon!

-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Keresek egy mapot, ami valami aim volt, középen indulunk egy üvegben a csapattal, 1 ember tud kimenni egy ajtón, és kb 8 ajtó közül mehet egybe, amiből mind egy fegyvert jelöl és utána mindkét csapat oda megy. Nem tudjátok véletlenül mi lehet a map neve? Valami all in one-ra emlékszem, de erre nem találok semmit.
-
lemusz
addikt
ATI-s kollégáktól kérdezném, hogy nektek se csinál semmi változást az adaptív vonalsimítás? Nekem 12.6-os katában nem volt ilyen lehetőség, de most a 13.1-ben van. Engedélyezem, minőségi beállításra teszem, de csén belül nem látom a hatását. Még annó valamikor 2011 környékén is baszkuráltam vele és akkoriban javított is valamennyit! Emlékszem pl, hogy a csatornarácsok, terasz rácsok stb messziről jobban kirajzoltabbak voltak, jobban át lehetett rajtuk látni. Persze ez főleg a kisebb felbontásban érezteti hatását, ahol az ilyen szarok közép és távoli rátekintésből össze vannak folyva, egybe vannak mosódva.
-
hNp88
aktív tag
válasz
ultimatgold
üzenetére
mondjuk innen

-
ultimatgold
csendes tag
Sziasztok! az lenne a kérdésem,hogy hol tudom letölteni,a palmafa.mdl -t
A képet mellékelem!
-
alpihun
senior tag
Ezt lementem mepet.cfg néven és config.cfg utolsó sorába beírom, hogy exec mepet.cfg?
Van itt valami olyan, amit képernyőfelbontás/net függvényében máshogy kell állítani?második kérdés:
Van arra logikus magyarázat, hogy miért lövök 3x vagy akár 4x annyit az ellenség bal karjába mint jobb karba / bármelyik lábba / csípőbe?harmadik:
Melyik szervert ajánljátok tanulásra? Kedvelt mapok (dust2, dust, office, aztec, inferno). Tehát olyan közösség legyen akiktől lehet tanulni, de azért nem ilyen erőst kemények (ha egyből kilőnek az nem tanulás). Amúgy nem vagyok kezdő, olyan jó közepes. -
mepet
addikt
Újra felfedeztem a de_chateau és a de_piranesi pályákat. Sajnos nem egyszerű warozni rajtuk, mert 5-ös mixre lehetetlen ellent találni ezeken a mapokon, de 10-es mixen meg lehet oldani (átlagosan 10-ből 4 lép le ilyen esetben, helyettük más arcokat kell találni és kész).

Mindkettő pálya szuper, aránylag kiegyenlítettek is, izgalmasak, és nem olyan kicsik, mint a d2. Ajánlom őket!
Ami pedig szép is és jó is, az az 1.6 megjelenésével együtt érkezett de_airstrip. Az is szuper pálya.
(#4556) sss: idézőjelekkel és anélkül is működnek.
-
mepet
addikt
válasz
alpihun
üzenetére
Megosztom veletek a saját cfg-met.
Nem vonatkozik rá semmilyen licensz, részben és egészben is felhasználható eredeti és módosított formában, akár a forrás megjelölése nélkül is.
Van benne néhány script, az összes bindem és az összes beállításom.
Elég jól ki is van kommentezve, ha valamit nem értesz, tudok segíteni...
Ja és lusta vagyok kézzel execelni, így a config.cfg utolsó sora:
exec "mepet.cfg" -
alpihun
senior tag
Helló!
Van pár kérdésem, amiket lelkesedés függvényében szép lassan fel is teszek/tennék.
Kezdjük bindeléssel, a következő dolgokat akarom elérni:
- numpad 1 cv47 (ak)-t vesz
- numpad 3 deagle-t vesz
- numpad 2 m4a1-t vesz
- numpad 4/5/6 flash/he/smoke gránátIlletve .cfg fájlban még milyen dolgokat érdemes állítgatni, beírni, és a beállításoknál / videokártya illesztőprogiban kell matatni? Tehát mindent le akarok tudni, ami közvetetten segíthet a játékban.
-
mepet
addikt
Wáúú! Mit találtam:
Chinese military releases Counter-Strike clone for army training
A videók alapján inkább az American Armyhoz hasonít, de nem gyenge. Kár, hogy nincs angolul.
-
1. szerver konzolba rcon-nal: rcon removeip IPcím
2. amxx jogokkal: amx_rcon removeip IPcím
3. HLSW-ben kívülről rcon jelszó megadása után a konzol fülön: removeip IPcím
4. szerver tárhelyére fellépni ftp-vel, cstrike/listip.cfg fájlt megnyitni, megkeresed benne van-e az IP címed, ha igen, kitörlöd, mented a fájlt, szerver restart és nincs ban. Ha nem vagy bent a fájlban, akkor esélyesen szerver restart után nem lesz banod (szélsőséges esetben más fájlba menti, de a listip.cfg az alapértelmezett). -
vilzon
csendes tag
sziasztok! lenne egy gondom! admin vagyok a szerveren ! és van még 1 admin és ő nekem ip bant adott! ezt az ip bant hogy lehetne feloldani ??
előre is köszönöm !

-
Last result: 9 hit(s), 99 damage >> csipo: 5 balkar: 1 jobbkar: 3
-
gallzsolt
csendes tag
Sziasztok! légyszives Csatlakozzatok fel a szeromra!
-round soundok
-más kés
-magyar ultimate hangok
-kedves adminok
és még sorolhatnám[HUN]Zsoltisz_HUN&HS MAN(FUN) Szervere!
IP:195.38.117.228:27015GYERTEK JÁTSZANI!!!!!!!!!
-
lemusz
addikt
Akkor ajánlanék én is egyet.
RELATE GAMES!!!
Weblap: http://games.relate.hu/
Steam csoport: http://steamcommunity.com/groups/relate-cs
Szerver IP: 212.52.167.138:27015Rövid leírás: Több mint 3000 regisztrált tag, egyedi fegyver skinek, saját statisztikák, achievementsek és minden, mi szem szájnak ingere. Próbáld ki!
-
sunyi17
csendes tag
Hali!
Szeretnék ajánlani egy only steames szervert!
Igaz csak most indult és csak 10 slot de elég az egyenlőre!IP:80.249.169.2:27050
És egy másik szerver ami nem steames:193.138.125.75:27243
Nézzetek fel nembánjátok meg

Sziasztok. -
falpar13
csendes tag
Figyelem!!!
A FireBlow szerver megnyitotta kapuit és várja a játékosokat!
Ami van:
- jó hangulat
- laggmentesség
- jófej adminok
- adminfelvétel (steam - 16+ betöltött életév)Ami nincs:
- agyonpakolva pluginokkalIP: 94.176.163.30:27015
érdeklodni steam: falpar13
Mindenkit várunk!
-
mepet
addikt
Találtam egy az eddig linkelteknél teljeskörűbb konzol parancs listát.
-
gallzsolt
csendes tag
Valaki nem jön tolni egy kicsit?
-
default.
őstag
Sziasztok!
Most 3 euróért meg tudjátok vásárolni a CS1.6-ot.
Egy doboz cigi ára... -
Lewzke
őstag
tudnátok ajánlani kizárólag steames magyar szervert?
-
-
droving
aktív tag
Ezt ajánlom nektek.
Ezt még biztos nem láttátok.

-
lemusz
addikt
Valaki kérdezte múltkor a hunbanlistet. Itt van, frissítették a gather miatt:
http://www.signfrag.hu/wp-content/uploads/2012/09/banid.cfg_.txt
-
droving
aktív tag
Olyan hatalmas akció biztos nem lesz ,hogy megérje várni rá.
Szerintem is inkább csapj le rá.

-
droving
aktív tag
576 konzol boltban láttam akciósan. ( Árkád )
-
sunyi18
tag
Sziasztok.
Szeretném megvenni steamen a cs-t csak nem tudom hogy várjak e karácsonyig.. Nem tudjátok le lesz akciózva most karácsonykor? Tudom most ősszel le volt de sajna azt lekéstem

És még egy kérdés!
Szinte bármilyen VISA kártyával lehet vásárolni steamen?Előre is köszi a válaszokat!!!
-
droving
aktív tag
Egyszerűen menjetek el egy computer kávézóba , és béreljetek profi gépeket együttesen.
Ha elosztjátok 8 felé a pénzt szinte fillérekért tudtok nyomulni egy jót.

Vagy kössétek össze ti otthon Hamacsi programmal a gépeket.
Vagy béreljetek egy szervert. ( Ha sokat nyomultok )

-
-
HawerKing
őstag
A hawerokkal szoktuk jatszani a neten mindig keresunk egy ures servert s abba megyunk be , csak az a baj, hogy eleg hamar bejonnek masok is mivel publikus a server. Valamilyen mod van arra hogy mi magunk hozzunk letre servert???
-
lemusz
addikt
válasz
HawerKing
üzenetére
LOL

Nem telepítettél véletlen valami GUI-t? Egyébként szerintem a legtisztább dolog, amit tehetsz: kimented asztalra a config fájljaid, valamint a mappokkat és modelleket tartalmazó mappát (hogy ne kelljen reinstall után ezekkel vacakolni), aztán steamben uninstall -> majd pedig program files-ban is törlöd a nicked alatt lévő counter-strike mappát -> steamben újra letöltöd és telepíted -> megnyitod egyszer a játékot, majd kilépsz -> visszarakod az fájlokat/mappákat.
-
HawerKing
őstag
Sziasztok. Miért van az hogy eltünt az összes menü a Counter Strike 1.6 ból? Semmit nem látok csak alul a jobb sarokba a SERVERT. Hogyan lehet visszahozni a menüket ????
-
droving
aktív tag
Fire in the hall.

Senki nem játszik ?

-
sss
őstag
válasz
feketeibiza
üzenetére
Ha elektronikusan vettél vmi gamet steamen, elvileg azt is tudod igazolni.
-
válasz
feketeibiza
üzenetére
Ha tudsz valami vásárlást igazoló pappírt felmutatni.
Ha emailbe volt, és azt az emailed nem tudod elérni, akkor gáz van
-
feketeibiza
tag
nem tudom az e-mailen jelszavát vave tud segíteni ?
-
válasz
J.J. András
üzenetére
De megeszi, mert a HL engine-nek vannak olyan korlátai, hogy X vpoly felett saját dugába dől.
Persze egy igényes custom mapon erre figyelni szoktak, az idétleneken meg nem annyira

-
droving
aktív tag
Én nem látom sok értelmét az idétlen fun mappoknak.
De hát mindenkinek más más a véleménye erről.
-
lemusz
addikt
Bizony hogy léteznek funmapok, amik megeszik a mai procikat is! Nem is egy ilyen van. Régebbről rémlik egy olyan map, ami valami piramis jellegű volt rengeteg lépcsővel (lent spwanoltál és fent lehetett találkozni a másik oldalt spawnolt ellenféllel, mire felértél a tetejére volt vagy fél perc és azt a rengeteg lépcsőélet kiszámolni a procinak nem kis feladat...). Múltkorokban pedig egy iceworld átalakítással találkoztam. Nagyon nagy volt a map, mert mikor felmentél a létrán egy olyan jégdombtetőre az ellenfelet kb csak 1-2 pixelből láttad, ráadásul még minden más bizbasz is volt a pályán. Szóval vannak elvetemült pályakészítők, akik kicsit túl lőnek/lőttek a célon...

-
droving
aktív tag
válasz
J.J. András
üzenetére
Áhhh sok emlékfűz ide.

Bár ott nem nagyon szeretik ha wallbang.el le kapom őket.
Planting the bomb dur egy fejes falon át.
( D2 B lerakó )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Apple Watch Series 8 Cellular (45mm, szürke)
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)