- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
És újraindult ez a signfrag nevű csoda is. Még nem próbáltam, mert sosem volt türelmem megvárni, míg elindul egy gather. (Ezt hívták gatherezésnek az arcok, a gather-network megjelenése előtt.) Viszont, ha sikerül kipróbálnom szívesen megosztom észrevételeimet. Első körben segítőkészek voltak az adminok is. Szóval meglássssuk.
(#4896) ayalon99: Olyan 13 éve egyszer kipróbáltam egy nem eredeti csét, problémák voltak vele (meg még béta is volt), így vettem egy Half-Life-ot, azóta eszembe sem jutott lopott játékkal játszani (illetve olyanokkal sem játszom, akik lopott játékkal játszanak, ezt egyszerű megoldani, mert fel sem tudtok jönni a szervereinkre)...
-
jerry311
nagyúr
Nyugodj meg én is bannolnálak.
Amíg volt saját szerverünk ott is kíméletlenül ment a ban. Nem azért, mert csíter vagy sem, nem is érdekelt senkit. Első körben mindig szépen kértük, hogy keressen szintjének megfelelő szervert, ne rontsa más játékélményét. Há' mer' valahol ugye a nooboknak is kell játszani. Ha nem ment el, akkor kick. Ha visszajött, akkor ban. -
jonnyjoker01
veterán
Hááát... Jó régen játszottam utoljára kb. 1 éve, nem emlékszem.
Azt az egyet tudom, hogy nem azzal amivel a fórumon vagyok. Igaz rossz emlékeim vannak rólad. Amikor én is fent voltam, akkor általában terrorista voltál, és mivel én CT szeretek lenni+nem vagyok egy pro gamer sorra szedtél le.
A D3PTH deathmatch szerverén láttalak sokat.
-
Bóti
senior tag
Sziasztok!
Láttam a beszélgetéseteket. Lenne egy hozzáfűznivalóm úgy mindenhez.
Azzal kezdem, hogy abbahagytam a CS-t kb 2-3 hete, mert a magyar szerverek bőven ütik a szánalmas szintet..
Mivel ez nekem (bármilyen furcsa is) egy játék, ahol lehet beszélgetni, marhulni, stb., nem szeretek külföldi szerókra mászkálni.
26 éves vagyok, 8 éve gyűrtem a CS-t. 2005-től 1.5 (akkor lett netem, előtte csak haverokkal lan), 2007 januári steam accountom van, azóta 1.6, meg kb 1 éve source, de mindig is az 1.6 volt az igazi!
Ha odafigyelek, akkor kb 3x annyit lövök, mint halok (de volt már 19 0-s godlike is).
Számtalanszor volt az, hogy kibannoltak, mert wh-zok, aimozok.. Pedig csak tudom, hogy mikor, hova kell túrni, mert 1-1 pályán lehet, hogy többet játszottam, mint a "fergeteges" admin egész CS-s pályafutása alatt. Sokan azt nem fogják fel pl., hogy az óra nem csak arra van, hogy mutassa, hogy mennyi idő van hátra, hanem pl. abban is sokat segít, hogy egy-egy adott helyre mikor kell gránátot dobni, mikor ér oda az ellen, stb.. Ja, meg az a zöld karika a képernyő bal felső sarkában sem csak egy dísz..A legnagyobb gáz, hogy anyáztak már le ilyenek miatt war-on is.. Akkor mit csináljak? Pubról banolnak, waron kilépnek, szidnak...
Olyanokat is csináltam, hogy induláskor rávittem az emberekre az egeret, hogy ki merre indul el, és ha valaki meghalt, akkor vágtam, hogy hol jönnek, odatúrtam, meghalt 1-2 ember, banoltak WH miatt..
Volt, hogy olyan admin banolt, akinek 15 milliárd fölötti accountja van, míg az enyém 13 milliós, szóval nyilván nem régi acc...
Mindegy, tudom, erre nem lehet alapozni, mert lehet, hogy ő is régóta játszik, csak új steam-et csinált, erre már csak az a kérdésem, hogy miért? Max. akkor érthető ha ellopták, de az enyém pl gond nélkül megy majd 6,5 éve..
Az egyik legdurvább eset:
Feljött valami kis csiragyerek, szét WH-zta az agyát, de már be is vallotta.. Hívtak admint, lép be, engem meg pont akkor szedett le falon át az a kis gyökér, erre szóltam egy ilyet: "Na érted is kár volt apádnak letolni a gatyát!" Erre kaptam egy 24h bant csúnya beszédért.. Mi ez ha nem szánalom? Meg amúgy is ebben mi a csúnya?
Sőt, ha beszólsz 1-2 túlzottan EGO adminnak, akkor már csak azért is kickel.. Volt, hogy nem tudtam, hogy admin az illető, bekéselték hátulról, én meg beleröhögtem a mic-be, és jött a kick..
Meg hát ugyebár 1-2 szerveren pénzért lehet admint venni..
No meg mindegyik szerver teli van modokkal (bhop, airjump, stb.), amiktől hülyét kapok..
A MAGYAR szerók jók voltak, csak azon meg kevesen vannak a rengeteg IP változás miatt..
Szóval, bár nagyon szeretem a CS-t, én abbahagytam..Bocs a hosszú postért.
-
Mcsiv
csendes tag
Azért lássuk be, hogy te tényként állítottál valamit, ami semmilyen formában nem lehet igaz. Te kikérted magadnak hogy leírtuk: márpediglen ferdítesz. Ennek ellenére te osztod az észt, mikor az egész forrása a te valótlan állításod. Hogy is van ez?
Ha számodra cs.hu fórumra való az, hogy valaki leírja a tényeket és nem akar részletekbe menően belemenni egy felesleges hitvitába, akkor legyen (bár nem járok cs.hu fórumra, de biztosan így van.
-
Mcsiv
csendes tag
Nincs nonsteames admin, 1 órára pedig cheat miatt biztos nem bannolnak ki (azért gondolkozás nélküli azonnali és örökös ban jár). Ha nem értesz egyet a dologgal, van megfelelő fórum ahol jelezheted (nem itt, hanem a szerver weboldalán). Ha meg cheat miatt bannolnak ki, pont ezért van HLTV a szerveren (lássuk be, nem sok olyan szerver van kicsiny országunkba, ahol a publicot HLTV rögzíti 0-24 -ben úgy, hogy 1 hétig megtartjuk a demokat). Az admin is ember, nem tévedhetetlen, ha jelzed, visszanézzük a demot és eldöntjük hogy valóban mi történt. Ha jogos a ban, arról készűl kis "movie", amit youtube-ra feltöltve elküldünk neked hogy "nesze, ezért kaptad a bant". Ha találsz ennél rugalmasabb és kultúráltabb rendszert más szerveren, akkor kérlek jelezd és elemezzük hogy jobb legyen a morál, illetve örömmel látunk minden javaslatot (szintén a szerver weboldalán).
Üdv.: Mcsiv -
jerry311
nagyúr
Ja az mindegy, hogy lattad-e oket befutni a fal moge vagy sem. Ha fal mogott eltalalsz valakit akkor wh-s vagy. Sot nem is celozhatsz rajuk!!!
Azota CS-zek (foleg az alapmapokon) miota megjelent. Ha a szokasos kemp helyekre lovok, mert megtehetem es valaki meghal, akkor rogton wh-s vagyok. 10 ev alatt hagy tanuljam mar meg, hogy milyen szogbol melyik pixelt kell megloni, hogy a doboz tuloldalan fejest kapjon. Multkor mikor mondtam, hogy mennyi ideje jatszom, akkor megkaptam, hogy mar 10 eve csiter vagyok...
Hat ennyi.Es akkor meg nem is beszeltunk arrol, hogy milyen jol lehet kovetni a trappolo hujegyerekeket egy sima stereo fulessel. Nem 5.1, nem 7.1, csak egy sima egyszeru fules.
Aki jobb nalad (de foleg az adminnal) az csiter, aki rosszabb az noob.
Pont mint az autozasban, aki gyorsabb nalad az vadallat, aki lassabb az meg bena tetu. -
-
jerry311
nagyúr
A rush resze a jateknak, probalnad meg StarCraft-ban megtiltani a zergling rusht.
Ha megfeleloen ki van egyensulyozva a ket oldal (amire pl. van AMX mod kiegeszito), akkor egy rush nem okoz problemat. Ketto sem, tobb sem. Ugyanez igaz a kulonbozo fegyver tiltasokra.
Egyszeruen fogalmazva: aki kurvanak all ne sirjon ha basszak.(#4701) is
Az a baj a rush tiltassal, hogy egyoldalu elonyoket ad az egyik csapatnak. Feleslegesen. -
hattila07
csendes tag
Köszi, közben letöröltem minden counter striket (1.6, condition zero), újratelepítettem, írtam egy configot, ami működik: egér sens, 4:3 képarány, 120 fix fps.
Ami nem: a mikrofonos dolog még mindig nemjó, játékban options->voice menüpontnál amikor rányomok a tesztre akkor jelzi a csíkon hogy van hangom, de csak minden 3-4. gombnyomás után hallom magam vissza. -
alpihun
senior tag
Ezt lementem mepet.cfg néven és config.cfg utolsó sorába beírom, hogy exec mepet.cfg?
Van itt valami olyan, amit képernyőfelbontás/net függvényében máshogy kell állítani?második kérdés:
Van arra logikus magyarázat, hogy miért lövök 3x vagy akár 4x annyit az ellenség bal karjába mint jobb karba / bármelyik lábba / csípőbe?harmadik:
Melyik szervert ajánljátok tanulásra? Kedvelt mapok (dust2, dust, office, aztec, inferno). Tehát olyan közösség legyen akiktől lehet tanulni, de azért nem ilyen erőst kemények (ha egyből kilőnek az nem tanulás). Amúgy nem vagyok kezdő, olyan jó közepes. -
mepet
addikt
Találtam egy az eddig linkelteknél teljeskörűbb konzol parancs listát.
-
sss
őstag
-
A VAC ban ilyen formában túlmisztifikált. memóriában keres nem oda illő dolgok után, azt ennyi. A configot ívesen letojja. Van 1-2 cvar, amit nem enged bizonyos értékek fölé/alá állítani, de azt maga az engine csinálja.
VAC1 elvileg még keresett a merevlemezen, de lehet ez is csak legenda. Állítólag az jogilag aggályos volt.
A hitboxot szerver oldalon sem "állítják", leginkább a szerver fps-nek kell pörögnie stabilan, plusz egy normális hálózat sem árt.
-
cl_lc és lw-t ne piszkáljátok, mind a kettő hálózattal összefüggő, ha jól rémlik kikapcsolásuk nem megengedett bizonyos ligákban
cl_lc
On servers that have lag compensation enabled this setting toggles its use of lag compensation for the client, 1 to enable, 0 to disable. When set to 1 the server will take into account your ping when deciding if you hit your target or not.cl_lw This setting determines how weapons fire is controlled, for example with regard to sounds and animation. When set to 0 the client will perform as it used to prior to 1.1.0.0, the server returns/confirms weapon related sounds and animation fire information.
-
kutga
félisten
-
überfall
csendes tag
A steam fiókba nem email címmel kell belépni hanem felhasználó névvel. Az hogy te az email címed adtad meg felhasználó névnek (
) az nem azt jelenti, hogy máshova küldi a steam a dolgokat.
(#4254) droving: Nem kell tudnod, mint mondtam ha megvan a mail cím jelszava, akkor elég a felhasználó neved és az alapján kiküldi az emlékeztetőt a steam.
-
Ayg0
senior tag
Nekem is szép emlékeim vannak róluk tinó korszakomból. Pl aztecon beálltak a hídon egymás mögé/mellé és rezdülés nélkül nézték, hogy egyenként leszedem őket a túloldalról. Ha viszont kimentem a térre és rálőttem valamelyikre, azonnal repült 3 HS... Másik kedvenc: megkapja a flasht, megvakul, rálövök egyet és visszakézből jön a HS... Vagy lövöldözök ellenre, egy marharépa csapattárs besasszézik elém, óhatatlanul kicsit megsebzem erre azonnal szétlyuggat a f***ba. A botok egy időszakra jók: amikor áthenteltél egy éjszakát a haverokkal és reggel kínotokban nem tudjátok, hogy mivel üssétek el az alvásig lévő 1-2 órát. 4-en CT-nek és 20 bot T-nek. Amennyit ilyenkor röhögni lehet az nagyon beteg. Emlékszem volt, hogy sírtunk a röhögéstől a sok faszság láttán amit csinálnak.
És az újabbak se jobbak, a PODok idegesítő tulajdonságai közül jóhányat sikerült "átmenteni" beléjük. -
Átettem steam only-ra, nincs is lófüle se, de ha mindenki 2.7 eurot sajnált rá, akkor inkább játszok botokkal
Érdekes, mikor jó 10 éve nowon szerverek voltak, aztán be lett jelentve, hogy mostantól márpedig won-os lesz a legtöbb, akkor kb fél év alatt átállt rá mindenki. Pedig akkor egy hl pack 5 rugó volt, még forint barátunk is többet ért ráadásul
-
-
Ayg0
senior tag
+1
addamka: ne b*zz, h tied a nihil! Anno az 1.2/1.3 váltás idején, amikor 56k-s modemmel és ISDN-nel toltuk is volt egy Nihil szeró, a 3 játszható szerver egyike.
Az is hozzád köthető?
pm mindenképp megy majd, mert hamarosan lesz egy baráti lan ahol CS1.6 lesz a main game és szerver confban mindenképp elkel kis segítésg.
-
Ayg0
senior tag
nulláról... de ezekszerint nem sok értelme van, mert a szerver újabban ott és akkor nyúl bele a kliensbe, ahol és amikor akar.
az exec nem rossz ötlet, de a lényegen nem segít, mert te is azt írod, hogy csatlakozás után érek vele valamit, nekem viszont pont az kellene, hogy csatlakozás előtt ne írja felül a cl_allowdownload változóját, azaz ha kikapcsoltam a letöltést, ne töltsön le minden sz*rt.*mod: vannak még olyan magyar szerverek ahol a klasszikus de_ mapok mennek minden idióta mod nélkül?
-
Ayg0
senior tag
közben rájöttem, hogy a f*skupac román szerók vágták haza játékot, bár valamit továbbra sem értek: újrarakás után egy innen, a topikból megbízhatónak mondott magyar szerverre csatlakoztam csak, utána mégis megjelent újra egy cseh szerverre mutató link/menüpont.
kezdem azt hinni, hogy ez a valve sara lesz, hogy kifuttassák az 1.6-ot és az új verziók vásárlása felé tereljék a csalódott gamereket...lenne mégegy kérdésem: beállítottam a userconfig.cfg-ben azokat a változókat amiket alapesetben valamiért nem tart meg (net_graphwidth,net_graphpos, cl_showfps stb) és betettem a cl_allowdownload 0-t is, hogy ne töltsön le semmilyen szemetet. miután belépek a játékba és ellenőrzöm, látszólag minden rendben, majd amint csatlkozokok valahova ahol hangok vannak mégis lehúzza az összeset... ötlet, hogy mi a retekért írja felül a beállított változót?
-
UPC XIII. kerületben elég katasztrófa, de pl. Őrbottyánban, ahol lakok, ezerszer jobb. Gondolom nincs szétterhelve. Mondjuk nekem az is furcsa, hogy Pest megyében lassan a legutolsó faluban is lesz kábelnet. Bezzeg anyunál Keszthelyen a legutolsó tré helyi kábelszolgáltató van, aranyáron a ló nemi szervét szlogennel
A szerver FPS-t te tuti nem is fogod látni, max ha van rcon hozzáférésed a szerverhez. A saját FPS-ed a HL engine limitálja 100-ra, developer 1-gyel felé lehet tenni az fps_max-ot, csak a developer 1 nem túlzottan elfogadott parancs, mivel pár hasznos dolog még kiíratható vele.
-
ex_interp-et akkor érdemes növelni, ha akadoznak (mikrolag szerűség) a játékosok, mert lehet, hogy ezzel bukod a model = hitbox dolgot, de engem jobban idegesít a kis akadozás a mozgásukban.
A cl_rate amúgy a felfele irányuló sávszélességet adja meg, ezt eléggé elírták ott a kommentek között. Bár a cl_rate-t nem kell bántani, alapban 9900 körül van, ami elég. Ha többen játszatok egy kisebb uploaddal megáldott netről, akkor érdemes elkezdeni minden kliensen csökkenteni valamelyest.
-
-
-
Ez jól hangzik, bár én az alap mapoktól ős CSsként hidegrázást kapok (as_, es_, cs_ vonalon mondjuk nem)
A pályaszavazót pl. át lehet írni, hogy csak kör végén jöjjön fel.
10-13 player ha mindig tele van ok, de ha 5-6 megunja, a maradék sem fog egy militian sokáig rohangálni. Szerintem 16-20 egészséges szám, de megígérem, ha össze tudunk kaparni nyár végéig egy szervergépre, megcsinálom a te paramétereiddel
A többi részével egyetértek. Custom mapokból meg klasszikusokat lehetne betenni, arabstreets, drugwar, godfather, redlight8 pl.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest