- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
sss
őstag
válasz
addamka #4978 üzenetére
Köszönöm, hogy te is kipróbáltad és leírtál mindent.
Ha Szegeden jársz vendégem vagy 1-2 sörre.
A debian/ubuntu telepítéssel nem volt gond korábban sem.
A steamcmd.sh-t futtatva viszont tegnap azt vettem észre, hogy ha anonymousként jelentkezek be, akkor gyakran a letöltés végén hibát ír, habár látszólag mindent letöltött. Nem tudom, hogy ez okozhatta-e a segmentation faultot, viszont ha steam accounttal jelentkeztem be, akkor hibaüzemet nélkül lejött.
Úgy tűnik, hogy a hlds_run paraméterei (pontosabban annak hiányai) okozták a hibát. Az sv-lant már állítgattam korábban, mert helyi hálóról tesztelném, viszont ip címet nem adtam meg, valószínűleg ez lehetett a baj. (A legtöbb tutorialban sajnos nem írtak erről.)
"/home/game/.steam/sdk32/steamclient.so: cannot open shared object file: No such file or directory"
Ez meg valve szerint sem hiba, de engem idegesített, szóval kapott egy symlinket a linux32(?) könyvtárba.Köszönöm még egyszer.
Eztán meg majd a szerverbeállítások miatt fogok idejárni kérdezősködni már előre látom.
-
sss
őstag
válasz
addamka #4934 üzenetére
Az a gondom, hogy nem értek az amx-hez. Meg igen, kíváncsi vagyok mennyivel "adná" jobban nélküle. Mondjuk egy steam only szerver hunbanlisttel (vagy private cs banlist vagy mi a neve most), szerintem elég jól kiszűrné a csalókat. Igazából csak a kíváncsiság hajt, nincsenek túl nagy terveim a szerverügyileg.
-
válasz
addamka #4784 üzenetére
na én hülye hallgattam rátok
vannak ékezetek! hurrá! 2-vel több beállítás a videó alatt, amit amúgy is kikapcsolva akarok. 2xszeres hurrá
Cserébe wpvel nem tudok lőni, laggolok mindenhol, és bugzik az egész el-eltünedeznek az emberek, vagy éppen a föld mélyén vagy a levegőben lebegnek.
akárhonnan akármilyen beállítást lesek le.
-
jerry311
nagyúr
válasz
addamka #4742 üzenetére
Inkább gyertek játszódni.
Nincs bunnihop, nincs semmi tiltás, admin is csak néha.
Ha elég jó vagy, akkor oszthatod a WH-s jatékosokat WH nékül.
pool day szeró -
J.J. András
őstag
válasz
addamka #4495 üzenetére
hm, mondjuk én STEAM-en keresztül játszom, ha időm engedi, FLY mappokat szeretem, meg a STANDARD-eket, de ilyen custom mappal még nem találkoztam.
Bár nekem csak HD6850-em van és mondjuk most egy i3 3225 (előtte E8400 @ 3.89 GHz vagy Q9400 @ 3,76 GHz) de azon nem éreztem ilyet, max azt, hogy a NETem a TP-LINKes routerem miatt belaggol gyakran
de mindegy, szerintem jó játék, aki akar kockulni, és kicsit csapatjátékot tanulni, annak jó lehet
-
mepet
addikt
válasz
addamka #4419 üzenetére
Azta, pfújj! Rákerestem a neten, és ez a LH2012 egy ilyen szétmoddolt nonsteames szörnyűség, nem sok köze van a cséhez, csak annyi, hogy fel lehet vele csatlakozni 1.6 szerverekre és tönkretenni a normális emberek játékát...
Ne vicceljünk már! 8 euró a steamen a csé, de a steam trade topicban megkapod a feléért is szerintem, csak venned kell cserébe egy olcsóbb játékot. Ha megvárod a winter sale-t akkor megint pár euró lesz...
A prohardver nem egy warez oldal, a fórumján is tilos a warez, felejtsük már el ezeket a nonsteam, lopott, csé utánzatokat!
Ezek után már csak azt várom, mikor lesz az a téma, hogy a csalásokat honnan lehet leszedni...
-
barisj
aktív tag
válasz
addamka #4367 üzenetére
3gb DDR400-as kingmax ramom van, egy teljesen friss win xp 32bittel SP3. eddig semmi baj nem volt,most meg ugy laggolok mint a g3ci.. arra gondoltam,hogy azért van,mert a cpu 93% a gpu meg 5% használtságon van. egy HD3450 jobban vitte mint ez a HD2600XT,de elvileg a HD2600XT jobb.. de akkor mi lehet a baj? drivert frissitettem.. de igy se jó..
-
Иван
őstag
válasz
addamka #4328 üzenetére
Szerintem válts. 1.6 elég erősen haldoklik ahogy elnézem. Kár érte, de lassan tényleg eljár felette az idő. Én most vettem meg, nagyon tetszik, de a szerverek meg a játékosok gyatrasága miatt szerintem jórészt pár LAN mulatságra marad meg a móka.
CSGO se hibátlan, de szerintem peccsekkel pár hónap múlva egész épkézláb lesz. VAgyis én ezt várom.
-
überfall
csendes tag
válasz
addamka #4237 üzenetére
Dualos igen. Lehetséges hogy cseszik az 1.6 használni mindkét VGA-t pedig elméletben nem program függő dolog, hanem ha elér egy bizonyos használati szintet az elsődleges azonnal kapcsolódik be az erősebb. (Driverben is be van állítva). Csak ez 1.6 nál valahogy nem működő képes
(#4238) OctoCore: Amd. A 4530 ban van Nvidia + intel
-
Иван
őstag
válasz
addamka #4202 üzenetére
Go-t is tervezem előrendelni vagy valami
(Ti csak 1.6-osak vagytok?)
peti_s:
Először is jó az avatarod, bowlar hat nagy szerelmem.Másodszor mi Sourceban úgy toltuk, de sztem 1.6-nál is működik. AKinek a legjobb netje/gépe van, az letöltötte és konfigolta a dedikált szervert (pl admin plugin, tiltott fegyók, szavazás). Amikor meg összejött a baráti társaság, felkapcsolta, ráconnecteltünk és ennyi.
Adtunk egy jelszót és más nem is tudott csatlakozni.Mondjuk tény, hogy olyan 4v4-5v5 után a netje meg a gépe már néha nem bírta, de összességében jó volt. Ennyi ember ritkán is ért rá egyszerre
-
mepet
addikt
válasz
addamka #4172 üzenetére
Éljen!
Megnézném akkor, mert ejtőernyős szerón nekem sem szokásom játszani.
Akkor most írsz egy IP-t? Megint törlődött a Steam Servers / Favorites...
Kb. hetente egyszer törlődik ez a szutyok, ha újraindítom a gépet...A www.nihil.hu-n írt címeken nem menek a címek, a nihil.hu:27015 szintén nem megy.
-
Ayg0
senior tag
válasz
addamka #4168 üzenetére
Ma is próbálgattam, de... Az ejtőernyőzéssel nem fogok tudni megbarátkozni, számomra teljesen Counter-Strike idegen. (ahogy a manapság divatos bunnyzás és antirush védelem is)
Ha már mondtad a roma hangokat: az elején mókás, utána inkább bosszantó és nem győztem nyomogatni stopsoundot. Szóval jó ötlet a kapcsolhatóság.
A látogatott mapok egy kivételével jók voltak, több régi kedvenccel is találkoztam. (pl de_westwood)
Néha fel fogok nézni, de a fentiek miatt sajnos nem leszek fix vendég. -
-
Ayg0
senior tag
válasz
addamka #4146 üzenetére
Az mp3volume szintén hatástalan, sajnos.
A gamemenu.res-t a counter-strike.gcf-ből tölti be, ha nincs máshol fájl. Ettől még létrehozhatja neked egy szerver sajnos...
Megtörtént, és már ott a menüben a szerverlink... Fejtsd ki légyszives bővebben, hogy kell ezt kivitelezni, mert nem vágom. Már a cs gcf-ből a manuális létrehozást. Mit kell kimásolni?
Lowfps mapok: szinte az összes olyan, ahol nagy, egybefüggő területen vagyok (pl awp-s mapok, aim_ak_colt stb), vagy az ellenkezőjük, ahol kis területen vagyunk sokan. erre hirtelen nem tudok példát, de gondolom találkoztál már ilyennel.
de ha az fps problémát megoldja egy low vga és az egymagos proci, akkor lekapcsolom a másik 5 magot, kicsit húzok rajta és az integrált HD4200-at használom mellé... Nem mellesleg a source-ban is van egy gyári map ami megfelel a fenti példáknak: azt hiszem a de_piranesi az, és 'A' lerakón szívom fogam.Kergeboci: szívemből szóltál!
és kösz a tippet, kirpóbálom.
mepet: félreértettél. Nem a zenék miatt hiszem, hogy köze van hozzá, hanem hogy pl szerver oldalról ilyen szinten bele lehet nyúlni a kliens beállításokba. ennyi erővel gyakorlatilag a konfigod felét átbuherálhatja a szerver owner... Korábban akkor se volt ilyen, na! És lehet csak én látom bele, de vac fejlesztésébe is láthatóan sz*rni kezdtek amikor kijött a source. Azóta steames szerverre is csont nélkül tudsz csatlakozni aim+wh kombóval.
mégvalami: miből tudom megállapítani, hogy egy szerver tört vagy steames?
-
mepet
addikt
válasz
addamka #4046 üzenetére
Már alig várom!
Az általad felsorolt 3 változtatás még teljesen oké..
Igazad van, én is átlag 10playert szeretnék végülis, de a 20 szerintem azért sok, még egy militiára is... 16 még korrekt.Én csak a dust2-től kapok hidegrázást... prodigy-t, dust(1)-ot havonta egyszer látni, azt is csak úgy, ha könyörgök valami adminnak.
estate, militia, tundra, oilrig, 747 ezeket pl már újból kéne tanulnom (na jó azért talán nem...) -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
addamka #3995 üzenetére
Nekem csak annyi kellene, hogy holnap a LAN-on DM-ezzünk egyet (+FFA esetleg).
Bemásolom, elindítom a CS-t, csinálok egy szervert, berakok "gyári" botokat és megy.
DM, de nem nagyon veszi figyelembe a csdm.cfg-t - ugyanúgy van buy zone, és az elején nem ingyé' választok fegyvert. FFA plugin kell?"kommentezd ki a podbot.dll-es sort"
Mi az a "kommentezd ki"? Töröljem? 0?
-
sai
aktív tag
válasz
addamka #3923 üzenetére
nem reagál semmire.. egyedül ctrl+alt+del -feladatkezelő program bezárása.. viszont feladatkezelő nem írja, hogy a program nem válaszol.. hanem hogy fut.
átírtam amit mondtál.. most kb 2mp után fagyott meg.. de pont beszélt valaki és a hang is megfagy.. illetve mintha beakadna a régi bakelit és vissza ugrál..
nagyon nincs kedvem win-t újra húzni.. de lehet, nem lesz más megoldás.. -
hNp88
aktív tag
válasz
addamka #3849 üzenetére
"Csak az ilyen véglények miatt kell a szervert tele tenni wh blokkoló, rate manager, file checker, cvar blocker és társaival, amitől egyrészt instabil lesz a HLDS ha nem túl kiforrott a plugin, másrészt zabálja a szerver FPS-t, amitől meg jogosan jön a "nem adja" szöveg."
ez is legalább annyira undorító szerintem, mint maga a csalás
a legszebb amivel eddig találkoztam (ráadásul a jokealmighty szerón), hogy f9-f10-f11-f12 meg mittudomén még mire ha nyomod, akkor kickel, X alkalomra meg bannol. ebben csak az a jó, hogy cirka 4 éve f10re van bindelve a gránát vásárlása
a másik a "spinhack detector", egy-két izmosabb rántás után az is bannol.amikor még CSben is punkbuster volt, akkor én valószínűleg még legóztam
, csak cod2ben találkoztam vele, addig a két napig, amíg azzal is játszottam...
-
törölt tag
válasz
addamka #3817 üzenetére
Sokan mondjak, hogy mit pattogok, de ezek szerint, van rajtam kivul meg olyan ember aki hasonlo problemakkal kuzd.
Én szakítok rá időt és keresek olyan embert aki iskolázott és, ha meglesz a társaság szívesen használnak a szervered, persze a beleegyezésed szükséges ehhez.
Esetleg egy steam élérhetőséget kérhetnék? -
törölt tag
válasz
addamka #3815 üzenetére
Értem, én másvilág van, de az, hogy egy olyan gyerek akinek a tejfoga most esett ki, elkezd szidni, mert azt hiszi, hogy wh-t, speed-et és aim-ot használok, kiveri a biztosítékot.
Jönnek nekem ezzel a nagy pub szabályzattal, nem tudom ki találta ki, de rászántam egy teljes napot és végigolvasgattam, különböző szerverek szabályzatait. Kellemeset kacagtam, néhány olyan formában íródott, hogy muszáj volt beszélnem az alkotóval...
Kedvenc szabályom, imádom megszegni: "Az admin feletted, áll nem pofázol neki, vagy szó nélkül kidob''
Hihetetlen nem, vagy csak számomra érthetetlen? Mit jelent az, hogy felettem áll, hogy értelmezzem ezt? Szó szerint, vagy azt jelentené, hogy ő jobbnak hiszi magát mindenkinel? Várom a megoldásokat.Lényeg a lényeg kitaláltam egy verhetetlen megoldást, megvalósítom és számomra a játék tökéletesen elvezhető lesz. Bárki aki szeretne csatlakozni a programhoz, azt szívesen varom, az ötlet nem rég pattant ki a fejemből, meg finomítani kell, de már most is elfogadható.
UI: A nyelvtani hibák miatt előre elnézést kérek, nem magyar a billem és az ékezetes betűket nem tudok írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest