- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Aktív témák
-
Core2Duo
csendes tag
Bocsi az offért, de azonnal gyors segítség kellene. beraktam a ramot a gépbe, eddig nem voolt benne videokari, meg ram se, és most raktam bele 1Gb 800Mhz-es Kingmaxot. Tehát videokari még nnincs. De eddig a ram és a videokari nélkül ment simán a gép, ugyan nem működött, de ment. Szóval most meg 1 perc után kikapcsol
Mi lehet a gond?
Azonnali gyors segítséget valaki help MEE!!!! -
Core2Duo
csendes tag
Ahham. Nos, pedig a Kingmax nem kifejezetten tuning ram, mint tudjuk, de sztem a pénzét megéri, mégis csak 1giga
De hogy az a alaplapi northbridge tudja-e ezt a teljesítményt, az még a jövő zenéje, mert állítólag az Asus P5B-b csak 46%-ot enged húzni. fingom sincs, majd holnap kiderül, megjön postán a ram
Úgyhogy1előre ennyi. Na csókolom -
Core2Duo
csendes tag
válasz
Pietrosz #1394 üzenetére
Szuper. De a gond, hogy a 800Mhz-es Kingmax mars nemhiszem, hogy bírja a 900mhz-et se
De ezeket a teszteket hol tudom nézni, illetve ha külön progi, akkor beszerezni?
Ha esetleg tudnál segíteni, és éjszak ráérsz, mert nincs jobb dolgod, akkor egy msn-t kérnék, és akkor segíthetnél lépésről lépésre. Mert videokari még nincs, azt kéek kölcsön éjszakára, és akkorcsinálom meg a gépet rendesen, szal ha gondolod,akkor számítok a segítségedre. Előre is köszi Csácsá -
Core2Duo
csendes tag
Hm...okay...akkor már értem naggyából hogy hogyan megy itt a dolog. De azt hadd kérdezzem már meg, hogy a te E6300-asod hogy megy 3250-en?
No meg a másik, hogyha netalántán nekem is sikerülne ekkora teljesítményt kihozni a prociból, akkor az élettartama mennyire csökken? mert számomra az is nagyon fontos, hogy ne szálljon el 1 hónap után. Na és a másik, ha az órajel kb 3ghz körül mozog, akkor ez kb hány fokot jenet a CPU esetében? És valyon ezzel megbírkózik a gyári hűtő, vagy érdemes venni rá venni faca hűtést, ami hatékony, még megfizethető is, és a házamban is elfér. -
Core2Duo
csendes tag
válasz
Palika71 #1389 üzenetére
Valóban nem tudom, de majd holnap kiderül. Ugyanis holnap megjön postán a ram, azt megkezdődik a nagy kockulás, meg valahogy a sulibajárás elhanyagolása. Foggalam sincs ez miért van?
Na de a lényeg, hogy a boltban azt mondta csávó, hogy kb 46%-os túlhajtásra képes a P5B alaplapi northbridge, az kb olyan 2.5-2.6 Ghz körül mozog. Ez a max, amit most el tudok képzelni, többet egyszerűen ma még nem. Érdekes, hogy írták, hogy kb 3Ghz-ig még stabil a
rendszer, szóval télleg nem tudom. Hna mind1.Ami pedig a vieokarit illeti, kiváncsi vagyok, hogy a Gigabyte 7600Gt-m mire lesz képes, e azonban már kicsit off, bár valamilyen szinten azért összefüggnek, nem?
hna 1előre ennyi, legyetek jók, csákány!! -
-
Core2Duo
csendes tag
válasz
Konflikt #1381 üzenetére
Nos, Konflikt, a következő config áll rendelkezésemre:
Intel Core2Duo E6300, Asus P5B, Gigabyte 7600GT(még nincs megnincs lóvém rá)
1gb 800Mhz Kingmax Mars+ a ház, amit a linkben írtam, nagyon faca...hát kb ennyi szerintem. de már mind1 a ramnak, meg má megvettem, meg jobb szeretem 1et venni, mert akkor több helyem marad, mert te is tudod, hogy a P5B-be 8giga megy bele. ezért.
Szal ha később a dual 1gb-ot be akarom cserélni 1 db-ra, akkor rá kell fizetnem, ami mekkora szopás már, nem? -
Core2Duo
csendes tag
Sziasztok. Nemrég vásároltam egy Core2Duo E6300ast, de még nem sikerült használatba vennem, mert ramom még csak ezen a héten lesz meg. szal sztetek mekkora a max órajel, amit az eredeti hűtő elvisel?
hja de a házam nem rosz, a hűtéssel nem lesz gond, ha vkit érdekel, akkor a link:
http://www.coolcomp.hu/shop/product_info.php?cPath=75_169&products_id=1945&osCsid=e1f4a7b7c3766185ab729f5f3cd538da
Szóvalmi lenne az ideális beállítás? na és ramnak, ami egy 1gb 800Mhz Kinmax Mars?
Fontos lenne a mihamarabbi válasz!!!
előre is THX
csöcs
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- BestBuy ruhás topik
- Path of Exile (ARPG)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest