- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Aktív témák
-
Core2Duo
csendes tag
válasz
Palika71
üzenetére
Valóban nem tudom, de majd holnap kiderül. Ugyanis holnap megjön postán a ram, azt megkezdődik a nagy kockulás, meg valahogy a sulibajárás elhanyagolása. Foggalam sincs ez miért van?

Na de a lényeg, hogy a boltban azt mondta csávó, hogy kb 46%-os túlhajtásra képes a P5B alaplapi northbridge, az kb olyan 2.5-2.6 Ghz körül mozog. Ez a max, amit most el tudok képzelni, többet egyszerűen ma még nem. Érdekes, hogy írták, hogy kb 3Ghz-ig még stabil a
rendszer, szóval télleg nem tudom. Hna mind1.Ami pedig a vieokarit illeti, kiváncsi vagyok, hogy a Gigabyte 7600Gt-m mire lesz képes, e azonban már kicsit off, bár valamilyen szinten azért összefüggnek, nem?
hna 1előre ennyi, legyetek jók, csákány!!
Aktív témák
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő