- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- iPhone topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
SziAtee
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek. Szeretném húzni a procimat (C2D e6750), de egy bizonyos fsb fölé nem tudok stabilan menni. Az előző procimnál (C2D e6400) is ugyanott volt a vég, vagyis 375 fsb-nél, 8x szorzó mellett 3000MHZ. FSB
RAM 1:1
A ennél tovább emelem az fsb-t akkor az orhtos tesztelés alatt mindig hibát észlel (Blend – stress CPU and RAM). A Small FFTs ment rendesen, ezért gondolom a ramoknál lesz a bibi. Már próbáltam mindenféle (persze ésszerű határokon belül) feszültség mellett, de képtelen vagyok stabilizálni a rendszert. A ramok Super Talent 800 Mhz (T800UX2GC4). Alaplap: abit AB9.
2 dologra gyanakszok:
- ez a ram sosem fog jól muzsikálni ab9-ben
- nem találom el jól az időzítéseket
Az időzítéseknél túl sok variáció van és ha ott a baj, nem tudom merre induljak a számokkal. Ha auto-ra rakom a beállításokat, akkor nem megy rendesen a rendszer.
Olvasgattam sokfélét, sokfelé, de nem találtam megoldást. Ha valakinek bármi tippje is van, kérem ossza meg velem!
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RAM 1:1