- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Csaba
tag
Sziasztok, az alábbi konfigom van.
Jó lenne, ha valaki adna ötletet milyen feszültségekkel próbálkozzak, hogy rendben menjen a cuccom. Az alapgondom az, hogy a gép "meleg" állapotában símán megy és hiba nélkül megy az Ortos és memtestet is sokszor futtattam. A baj akkor kezdődik, amikor hidegen indítom, kb 1,5 óra kikapcsolt állapot után.
Az adatok FSB: 400; szorzó 8x; (szerintem 3,2Ghz egy 6750nek nem sok).
1,4000V-ot adtam a CPUnak, az MCH-t +0.1V-tal emeltem. Esetleg adni kellene az FSB overvoltage-nek is?Ram: 800/4-4-4-12 nincs húzva.
Eléggé kiborító, hogy a gép amúgy atomstabilan megy, minden tökéletes rajta, de ha bekapcsolom, 5 percet kell állítgatnom a biost és 3X újraindítani, míg rendesen megy.
Találkoztatok már ilyen dologgal? Előre is köszi az ötleteket és a javaslatokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- TP-LINK routerek
- Házimozi belépő szinten
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Horgász topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- További aktív témák...
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs