Hirdetés
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatesz
őstag
egyet értek veled elmondom nekem milyen progik nem mukodnek rajta
...:van egy razer copperhead egerem nemtudom felrakni emrt azt irja ki hogy dugjam be az egeret pedig bevan mert azt hasznalom, ugyan ez a monitorral nem engedi felrakni a progit hozza mert azt hiszi o felismerte es az boven elég
Aztán nem engedi pl hogy doom 3 nak felrakjam a pach et,a mobilomnak a telepitocdjet,mashogy mukodik a rivatuner mint xp alatt ugyan az a program,lassabb vele a gépem pedig nem tud tobbet mint az xp..ezért nem értem minek nekem de én vagyoka hulye hogy legutoljara is ezt raktam fel a crysis miatt meg nem kellett volna mert atkell irni egy fileot es keszen is van a profi beallitas.....ennyi tehat visszajon az xp...mmm
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán nem engedi pl hogy doom 3 nak felrakjam a pach et,a mobilomnak a telepitocdjet,mashogy mukodik a rivatuner mint xp alatt ugyan az a program,lassabb vele a gépem pedig nem tud tobbet mint az xp..ezért nem értem minek nekem de én vagyoka hulye hogy legutoljara is ezt raktam fel a crysis miatt meg nem kellett volna mert atkell irni egy fileot es keszen is van a profi beallitas.....ennyi tehat visszajon az xp...mmm