Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Android szakmai topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0tcha
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
gyári hűtővel
de most csak azt nem értem, hogy a proci önmagában nemnagyon tudja hogy mi csücsül rajta ami hűti. szóval ha felrakom 400 ra fsbt az oké hogy pl a gyári hűtő talán kicsi hozzá, de attól még bebootolhatna, max látnám hogy őrülten megy fel a hőmérséklet mer kicsi a hűtő és akkor csere. de be se bootol. szóval szerintem beállítás bajos, vagy belenyultam a szarba proci téren és kifogtam az egyetlen húzhatatlan példányt

mod: most néztem megint, 400 on nem indult be 1,625 ös biosos fesszel se. nemtom ennek mennyi a tényleges, de ha neked 1.55 ön megy akkor 1,625 nek elégnek kéne lennie ilyen csekély huzásnál, ez még csak nem is lenne 3.6 GHz..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest