Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• subaruwrc

félisten

válasz Bagira01 #3424 üzenetére

én a konyhában játszottam ezt el. elkezdtem 1.408v vcorenál emelni az fsb-t.
    kissé belelkesültem amikor 3803mhz ig ment :Y itt a valid laza lett volna de akár egy super pi-t is megkockáztathattam volna.nb vcore 1.25v fsb term 1.3v cpu pll auton volt.
    bios 1.4625 idle 1.448. ezzel a fesszel 555-s fsb ig jutottam :C
    na de innen jön a cumi.felemeltem a vcore-t egészen 1.656v ra az nb vcore-t 1.4re az fsb termintationt 1.5re.ezt több lépésben de a köztes állomásokat nem érdemes említenem. rövid lényeg hogy egyre alacsonyabb fsb-n fagyott ki. először 556utána 554 majd 551....
    azért szerintem derék 1.4es nb fesszel az 555mhz. de itt valami elfogy.memóriák természetesen szinkronban mentek. a szobahő 9fok a gép mellett 13volt. proci idle 34-35fok.
    ez ni

ja még annyi hogy előtte nem volt fagyásom. hanem restartolt a gép ha nagyon elfogyott a fesz a proci alól.ezt a részét nem tudom megfejteni hogy mit állítok rosszul. ha emelem a feszeket előbb kifagy....
    lehet meg kéne próbálnom a vcore-on kívül mindent autora rakni csak már nincs kedvem visszacuccolni :DDD

Új hozzászólás Aktív témák