Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Általában mindne tuningnak úgy esünk neki (hogy csökkentsük a lehetséges negatív rendszer stabilitást befolyásoló tényezőket), hogy amit nem használunk kikapcsolunk. (Gorneck az oldalán lévő tuningleírást is ezzel kezdi nem véletlenül.) IEEE 1394, USB Legacy Control stb is ki van kapcsolva nálam meg minden amit nem használok éppen.
Nem azt mondtam, hogy emiatt instabil lesz a gép, hanem hogy okozhat insatbilitást. De a kérdésre válaszolva: nem tapasztaltam, mert nem is próbáltam VT Enabled-el húzni, alapból kilőttem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte H610M S2H DDR5 alaplap, LGA1700 foglalat, Intel Core I5-13400f 2.5GHz, Arctic proci hűtő.
- Intel I5-8400 / Akciós Ár!
- Intel Core i7-9700 8-Core / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hónap garancia, számlával!
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest