Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buko01
tag
A tuning miatt emelkedik a ramoknak a Mhz-e is , ha visszaosztod, tudsz nyugodtan tuningolni tovább.
Probáld meg alapfeszen, a 400x9-es beállítást, és oszd úgy a ramokat, hogy jó legyen, de ekkora léptű tuningolásnál, szerintem a ramokhoz nem kell hozzányúlni.
Ha bebootol alapfeszen, nyiss meg egy CoreTemp progit, ez kiírja a hőfokokat, és futtass le egy Orthos-t ez mind a 2 magot full-ra leterheli és a memóriákat is, közbe figyeld a hőfokokat, ha 30 percig hibátlanul fut az orthos, akkor hagyd így, tökéletes, hogyha errort ir ki, akkor próbálj egy picivel! (mindig a legközelebbi feszültséget) megadni a procinak, esetleg vissza osztani a Ramot. Fontos, hogy a tesztelést ki, ne hagyd!Remélem tudtam segíteni, hogyha nem érted akkor nézz bele ebbe a topikba, vagy procid topikját, hogy milyen eredményeket értek el vele.
Remélem tudtam segíteni

Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest