Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buko01
tag
a sípolást nem tudom mitől lehet.. a ramoknak elég lenne 1.8-9V is ha az orthos megy 20 perce, akkor valszeg nem lesz semmi gond. semmit se hagyj auto-n!
mit hagytál még auto-n?sőt. most jut eszembe, hogy a ramoknak ne adj több feszt! minek? 800-on mennek. tedd normálra, jó lesz. hali.
-
Buko01
tag
A feszültséget állítsd be normal-ra ne hagyd auto-n!
ahogy zoo8800 kolléga is javasolta.
a "cpu ratio" a szorzó igen, de te az FSB-t állítsd.
mindjárt linkelek egy képet, azon jól látszódni fog, hogy mikkel lehet babrálni.Amiket bekarikáztam, azokat állitsd. az alábbi szerint:
FSB:400
PCI-eFreq.:100
Dram Freq: ahogy bebootol, 887-en is jó lesz.
CPU VOLTAGE: (ez az egyik legfontosabb! semmiféleképp ne legyen auto-n!): A képen látható érték meg is felel azaz:1.3625 (ha bebootol akkor a teszteket amiket mondtam futtasd le ha lefut kész vagy, ha nem akkor több feszültség kell neki, mindig a következő lépcsőre menj!!) -
Buko01
tag
A tuning miatt emelkedik a ramoknak a Mhz-e is , ha visszaosztod, tudsz nyugodtan tuningolni tovább.
Probáld meg alapfeszen, a 400x9-es beállítást, és oszd úgy a ramokat, hogy jó legyen, de ekkora léptű tuningolásnál, szerintem a ramokhoz nem kell hozzányúlni.
Ha bebootol alapfeszen, nyiss meg egy CoreTemp progit, ez kiírja a hőfokokat, és futtass le egy Orthos-t ez mind a 2 magot full-ra leterheli és a memóriákat is, közbe figyeld a hőfokokat, ha 30 percig hibátlanul fut az orthos, akkor hagyd így, tökéletes, hogyha errort ir ki, akkor próbálj egy picivel! (mindig a legközelebbi feszültséget) megadni a procinak, esetleg vissza osztani a Ramot. Fontos, hogy a tesztelést ki, ne hagyd!Remélem tudtam segíteni, hogyha nem érted akkor nézz bele ebbe a topikba, vagy procid topikját, hogy milyen eredményeket értek el vele.
Remélem tudtam segíteni

Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Apple MacBook
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- World of Tanks - MMO
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Google Home/Nest
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én is abban a felbontásban játszom, akkor éljen a WOLF.