- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztomasso
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4845 üzenetére
Koszi sracok a segitsegtek! Atmentem digihez, kiderult hogy telekom olyan xsomagba rakott be Ami Mar 3 Eve megszunt es emiatt volt valami gebasz a rendszerukben. Koszi megegyszer!!
-
sztomasso
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4842 üzenetére
-
sztomasso
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4840 üzenetére
Hali koszi a segitseg ezer hala! Meg esetleg annyit szeretne kerdezni hogy mitol van az hogy a savszepesseg Neha igy nez ki? Letoltesi sebesseg szinte semmi feltoltes az van na Meg a ping horribilis.torrentezes nincs egyaltalan, terheles is alig max 4 eszkoz szokott csatlakozni egyszerre, egyiken sem megy hatalmas terheles
Koszi megegyszer! -
sztomasso
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4838 üzenetére
Hopp lehet belenyultal egybol a dologba! Epp hogy megmozditottam AZ elosztot es Maris elment az egesz. Amugy 1 koax Jon be az megy ketto fele router, tv fele azthiszem. Szoval epp hogy hozzaertem ehhez az elosztohoz Maris elment a net. A label bekotes eleg ramatyul nez ki lehet az a gond?
-
sztomasso
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4836 üzenetére
-
sztomasso
csendes tag
Na 1 oraig tartott mire visszajott a net.
-
sztomasso
csendes tag
Hali mindenki, nekem sajnos joideje az a problemam hogy egy pillanatrol altt nincs internet egesz sokaig Neha fel napig is. Sajna nem vagyok hozzaerto de Szet gugliztam Mar mindent de semmi megoldast nem talaltam. Lenyegeben azt sem tudom hol keressem a problemat, de Amit ankepen lattok lehet hogy a hibat rejti.
Sajna nem vagyok hozzaerto, ezert ha hulyesegeket beszelek akkor bocsi elore is
Udv,
Tomi
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged