- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoszogi
tag
válasz
kalozhun100 #4805 üzenetére
nyáron váltottunk felfele a T-mobilnál, most kb 100/ valami és nem cseréltek modemet. Nyáron hűteni kell, mert a melegben megbolondul. Valaki kérdezte egyszer mire jó az USB, hát erre egy USB ventire..
-
csoszogi
tag
Sziasztok
A szülői felügyeletet próbálnám beéllítani, követve a:
(#2960) bcslaci válasza Sasos (#2959) üzenetére
1., Acess Restriction -> Basic Rules oldalon megalkotod a saját szabályaidat, Enable parential controll bepipál
2., Acess Restriction ->User Setup oldalon hozzáadsz egy új felhasználót és a Content Rule mezőben megadod a saját szabályodat (amit először megalkottál, itt legördülő menüből ki tudod választani)
3., Save settings és már működik isleírtakat. Ha ezt megcsinálom, akkor az van, hogy semmi weboldalra nem enged ki, mindenhol user nevet és passwordot kér, nem csak a listába beírt weboldalhoz. Holott én csak egy-két oldalt szeretnék blokkolni. Többféle verziót kipróbáltam, de vagy mindent, vagy semmit sem blokkolt.
Valaki tud segíteni?
üdv
-
csoszogi
tag
válasz
Gubek-Einste #4392 üzenetére
Így világos miért jobb az AP mód beállítás. Jelenleg megfelel nekünk ez, ha szükség lesz átállítani akkor átállítom, követve a leírtakat. Végül is az volt a cél, hogy a gyerkőcöknek legyen jó minőségű Wifi a szobájukban. Ezt sikerült elérni. Köszönöm az információkat.
-
csoszogi
tag
válasz
Gubek-Einste #4389 üzenetére
Nos beszereztem egy TL-WR841N nevű készüléket. A mellékelt utmutató alapján sikerült is összeraknom/párosítanom a két készüléket(Cisco/TP-LINK), a fiam szobájában, működik tud hozzá csatlakozni. Viszont ezt nem csináltam végig, mert anélkül is működik:
"(#4383) Gubek-Einste : "ÍGY kellene beállítani.""
Jelenleg a Cisco modemből kapja UTP kábelen WAN porton keresztül a jelet, majd szórja Wifin. Ahhoz csatlakozott mind a laptop mind a telefon a kód beírása után.
Az a hosszabb beállítási mód mennyiben más? Lehet tök hülyeséget kérdezek
-
csoszogi
tag
válasz
Gubek-Einste #4389 üzenetére
koszonom a gyors valaszt, megprobalom, es ha nem megy majd jelentkezek..
-
csoszogi
tag
sziasztok
Lenne egy olyan gondom, hogy van egy ilyen eszkozunk a T-Hometol: rola megy a TV(set top boxba) illetve hasznaljuk a harom szamitogepre, ketto kabellel, a harmadik meg Wifi-n. Ugyanakkor lakotelepi lakasrol leven szo, a wifi jel nem megy at jol a fiam szobajaba, a falakon kersztul, ott a laptopnak is kellett kabel( ez az egyik gep kabelen). Telefonjanak csak wifi-je van es szeretne ott hasznalni. Arra gondoltam, hogy a nala levo LAN kabelre teszek egy TPLINK jelerositot vagy mi a szoszt.
Nos mint latom erre a (#4383) Gubek-Einste : "ÍGY kellene beállítani."
hozaszolasa alatt talalhato linken levo leirast kellene kovetnem. Ez eddig oke is, nagyjabol ertem.Kerdesem: ebben az esetben tudom hasznalni az eredeti cisco modem wifi sugarzasat is (vagyis sugaroz tovabbra is), vagy csak az uj eszkozet, ez nem szakmbelikent nem volt vilagos szamomra. Mert akkor annyi tortenik, hogy masik szobaba kerul a wifi szoras igy nalam nem lesz jel. A TV es a masik gep LAN kapcsolatat hogyan befolyasolja ez a keszulek?
Vagy ezen eszkozok annyival "erosebb" jelet sugaroznak, hogy emiatt nem kell aggodnom?
Valami ilyesmit tervezek venni, nem tul draga a funkciojat meg ellatja, abban az egy szem szobaban: TP LINK TL-WR841NValaszotok elore is koszonom
udv
-
csoszogi
tag
Sziasztok
Köszönöm mindkettőtök tanácsát. Én is arra jutottam, nem szakmabeliként, hogy valami egyéb eszközt kellene beiktatnom, de rákérdeztem hátha van egyéb megoldás. Amint látom nemigazán. Felkeresem az ajánlott topicot. De lehet elég lesz, ha megmutatom neki amit írtatok, hogy van lehetőségem ki-be kapcsolni a wifit...
-
csoszogi
tag
Sziasztok
Nekem is ilyen wifi-s modenem van, és azt szeretném kérdezni, hogyan tudom beállítani az egyes wifin csatlakozott eszközök hozzáférését. Konkrétan: limitálni szeretném (időlimit) a gyerkőcöm telefonon/tableten keresztüli wifi hozzáférését.
Válaszotok előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardverkemping június végén
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Elektromos autók - motorok
- 3D nyomtatás
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest