Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Sziasztok! Még mindig ez a csoda van nálam.... Most gyorsabb net csomagba kerültem. Anno-anno még 20megás mellé hozták ki ezt a csodát, de most már 150es a net, router csere viszont nem volt. kb 75-80mbitnél akad ki. Tökmindegy hogy este 7 vagy hajnali 3 van, tehát gondolom nem a gerinc hálózat nem bírja. Létezhet h itt a router "vége"
-
Kleroo
veterán
Sziasztok!
Engem is megtalált a végzett ezzel a vacakkal.
Tegnap óta csinálj a mókázást.
Kb 15-20percenként eldobja a netet,és kizárólag újraindítás után veszi fel ismét a "fonalat".
(3 wifi eszköz,és egy LAN eszköz van rajta, mindegyiken megmukkan a net; a hálózat viszont rendben marad)
Semmilyen összefüggést nem találtam, nincs olyan program amitől összetojná magát. Valamint először szolgáltatói failre gondoltam, de az már kizárható. Cirka 20x kellett már újraindítanom, és mindig 15-20percig megy.
Az ég világon semmit nem állítottam a routerben, és jó 1 éve szépen megy ezekkel a beállításokkal.
Mi a fene-franc lehet?? -
Kleroo
veterán
válasz
Gubek-Einste #967 üzenetére
Akkor sem megy a net,ha kilépek a kliensből.
-
Kleroo
veterán
Sziasztok!
A címben említett cuccot rakták hozzánk is a t-home-osok.
Egy probléma hamar akadt. Ha sok kapcsolatot kell kezelnie,akkor összeesik.
A teljes kapcsolat megbénül 1-2percre(TV is lefagy)
Ha nem kell sok kapcsolatot kezelnie,akkor szépen megy.Ez főleg torrent alapú letöltéseknél gond,pedig már 1/4-re korlátoztam a kapcsolatokat. ADSL-nél nem volt ilyen probléma.
A hálózat tud ennyit,vagy a ciscon kéne állítani?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- EA Sports WRC '23
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Revolut
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Intel találgatós topik
- További aktív témák...
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest