- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
igi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4909 üzenetére
Két éve balfácán módjára hagytam rábeszélni magam a Videotékára. Nagy baklövés volt, 22 hónap alatt kb. 3-4 filmet néztünk meg rajta. Hogy kivetessem a csomagból, elvileg ki kell várni hűségidő végét...
-
igi
aktív tag
Hali!
Köszönöm mindkettőtöknek a válaszokat, ötleteket, infókat!
Jelenleg azt hiszem, 80 Mb/s-os csomagom van, a hűségidő márciusban jár le, addig csak kibírja családom az akadozást, én meg a zrikát
A most nálunk elérhető csomagok 150, 300 és 500 Mbitesek, majd kipuhatolom, hogy melyiktől kezdve cserélik a routert.üdv:igi
-
igi
aktív tag
Sziasztok!
A helyzet a következő:
Sok (kb. 30) lakásos társasházban lakom, ahol az egyetlen szolgáltató a T-Home.
Tőlük van egy Cisco EPC3925 routerem, amin jó ideje akadozik a wifi-s net elérés - óránként kb. 2-3 alkalommal megszakad. Ilyenkor semmivel (W10 notebook, Android-, iOS telefon) sem lehet elérni a netet.
Van, hogy néhány perc alatt magától helyreáll, de néha csak az újraindítás segít. Kábellel nem tapasztaltam gondot.
Bejelentettem ügyfélszolgálaton a hibát, de a szerelő ki sem jött. Telefonon beszéltünk, lepattintott azzal, hogy a Telekom a wifi-re nem vállal garanciát.
Illetve 2 tanácsot adott:
1. WiFi Analyzerrel keressek egy olyan csatornát, amely kevésbé foglalat - Ez megtörtént, sikerült találnom egyet, amit rajtam kívül senki sem használ, de nem segített a problémán.
2. A 2.4 GHz-en nagy tolongás, emiatt makkan meg a jelenlegi router. Vegyek egy 5 GHz-eset, az mindent megold...Mielőtt ez utóbbi lépést megtenném, még rákérdeznék, hogy van-e valami ötletetek a fentieken kívül, mert 4-5 évig gond és probléma nélkül ment a netezés a Cisco routerrel...
kösz:igi
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam Deck
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest