- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szkipi
tag
válasz
olivera88 #8236 üzenetére
Hát ez mégse volt olyan jó ötlet.
Felraktam, frissítette magát azt írta, hogy a változások életbe lépéséhez indítsam újra a gépet, megtettem. Azóta nem indul a CIS "cmdhtml.dll" hiánya miatt és még letörölni se tudom mert se a Revo nem látja se a CCleaner eltávolítója -
Szkipi
tag
válasz
King Unique #8234 üzenetére
Üdv.
Sajnos idő hiányában nem nagyon olvasgattam mostanában ezt a topikot ezért inkább kérdezlek benneteket, érdemes már lecserélni a jó öreg és stabil 5.12-őt a 6.2-re??
Win7 64bit alatt sincsenek már gondok? -
Szkipi
tag
Üdv.
Egy kis segítséget kérnék tőletek.
Vettem TP-Link routert és az lenne a kérdésem, hogy a telepítéskor felajánlott (8.26.56.26 és a 156.154.70.22) DNS átjárókat hol kell benne átírni?
A DHCP beállításoknál találtam egyedül olyat, hogy Primary és Secondary DNS, de ott 0-ás értékek vannak végigAmúgy már 2 éve a CIS-t használom eddig teljes elégedettséggel!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Google Pixel 9 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest