- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
Sziasztok,
biztonság szempontjából (pl.: például böngésző 0-day sebeshetőségeket kihasználó támadásokkal) a Comodo beépített virtuális asztala vagy a a Sandboxie a jobb választás? Mármint tudom, hogy a hibákat nem fogja tudni kijavítani, de melyikből nehezebb megfertőzni a host rendszert?
-
kispx
addikt
válasz
FüligJimmy #8564 üzenetére
System Requirements:
Windows 7 / Vista / XP SP2/ Windows 8, 152 MB RAM / 400 MB space -
kispx
addikt
-
kispx
addikt
Sziasztok,
A KIOSK-nak és a sandbox törlésének lehet valahogy parancsikont csinálni a desktopra / start menübe? -
kispx
addikt
> (OFF)"Ha a gépen van vmi kártevő azt nem fogja meg a víruskergető modulja?"(/OFF)
Egyik kergető sem 100%-os. Becsúszhat valami. Ezek ellen jó.> "A WEBoldal felől hogyan véd?"
A weboldalak felől böngésző exploiton keresztül becsúszhatnak vírusok. Mivel a kioszk virtuális, ezért a valós rendszeredet nem tudja megfertőzni.> "Ha nem riszt egy kamu oldalon, akkor csak sok hűhó semmiért."
Az, hogy valaki kamu oldalaknak adja meg az adatait az PEBKAC. Ha bankol akkor legyen körültekintő és nézze meg, hogy mi a bankja hivatalos oldala. -
kispx
addikt
válasz
Black Plague #8219 üzenetére
Én a #8210 és a #8211-es hozzászólások alapján azt gondolom, hogy nem a beállítások miatt tanácsolták neki, hogy ne a CIS-t rakja fel, hanem a használat közbeni felugró ablakok miatt.
Ha használat közben azt kérdezi, hogy egy XY program a GlobalKeyboardHook-ot szeretné használni, akkor dönteni kell, hogy engedélyezi vagy sem. Ilyenkor egy átlag user, aki nem ért ehhez mire kattintson? Természetesen ha az engedélyezésre kattint, akkor egy esetleges keyloggernek ad szabad utat. Ha tiltja akkor a program nem fog működni. -
kispx
addikt
Sziasztok,
valamelyik nap telepítettem a CIS-t egy másik gépre. Viszont a HIPS default ki volt kapcsolva. Manapság tényleg így adják a telepítőt vagy valami baja van? (Internet Security konfigurációról van szó) -
kispx
addikt
válasz
Johnny Cage #8000 üzenetére
Szerintem érdemes. A Comodo-é kártékony honlapok szűrésével többet nyújt.
-
kispx
addikt
Az FF tényleg sokat írt. De ahogy látom a Flash Player is.
Szerintem a beépülőket a click_to_play-vel blokkold.Az Avast szerintem normális, mert ellenőrzéshez be kell olvasni a vizsgálandó fájlokat.
A Comodo és az Avast mellett miért fut a SuperAntiSpyware?
-
kispx
addikt
Jobb gomb az oszlopok fejlécére -> set colums / vagy columns properties (Linux alól vagyok most, de csak egy menüpont lesz ott
)
És valamelyik fül (Disk I/O ?) mögött lesz olyan, hogy
Read Bytes
Write Bytes
Other BytesEzt a hármat pipáld ki.
Szerk.: És rendszergazdai jogokkal indítsd.
-
kispx
addikt
válasz
PumpkinSeed #7471 üzenetére
-
kispx
addikt
-
kispx
addikt
Sziasztok,
Volt a CIS-nek egy Win8-at támogató verziója, amit innen lehetett letölteni. Ma nekem 404 Not Found hibaüzenetet dob a telepítőre.
Ezzel a verzióval mit történt? Vagy azt szeretnék, hogy Win8-ra már a 6-os verziót rakjuk?Válaszokat előre is köszönöm.
-
kispx
addikt
válasz
multiplikato #7061 üzenetére
Az is ingyenes.
-
kispx
addikt
Üdv,
Ki szerettem volna próbálni a VMware Workstation 30 napos próbaverzióját, de telepítés közbe ez fogadott:
Mennyire esélyes, hogy ez false találat?
Szerk, meg mit csinál? -
kispx
addikt
Üdv,
az elmúlt pár hétben a Comodo Intenet Security Premium frissítője a szokásoshoz képest gyakrabban jelent meg, majdnem napi szinten. Tapasztalt valaki hasonlót? Manapság ez normális? Vagy valami baj van vele?
Verziószám: 5.5.195786.1383
AV+FirewallVálaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest