- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Drizzt #10348 üzenetére
Nekem gold van, az is 9k havonta, és újabban nincs hűségnyilatkozat. De ha már neked is 25-ös van, akkor az rendben is van.
doddencs - igen, amikor meglátta a szerelő, már sejtette, hogy az a gond, fordult is vissza a kocsihoz egy modemért. Nem tudom, konkrétan azzal volt-e a gond, avagy ha igen, akkor mi volt az, de mindketten arra gondoltunk, és a csere után aznap nem is volt már gond (volt ez tegnap, ma meg még nem voltam otthon, így nem tudom).
-
-
harry
veterán
válasz
Drizzt #10344 üzenetére
Hogyhogy classic? Az most mennyi havonta? Régen nekünk is az volt, azt hiszem (elég régóta van chellonk), akkoriban talán tényleg 10/1-es net volt, havi 12k-ért... aztán szóltam, hogy legyen már inkább gold, ami akkor 20/3 volt, és havi 10k. Egy telefonhívás, és át is raktak
Azért nevetséges.
-
harry
veterán
válasz
Drizzt #10339 üzenetére
Ezzel mi a gond, 25/3? Ping meg gondolom Bratislava miatt van
Bár nem tudom hozzád mi van közelebb.
horvathkrisz - hmm ez hogy jött ki?Mikorra végeznek a sebesség emelésekkel? Lehet ez a probléma forrása? Nálam elvileg már megvan, nem is érdekel annyira, inkább az lenne jó, ha nem lennének szakadások...
-
luy78
tag
Azt tudka valaki, hogy megy ez a hűséges játék? nekem is van már telefonom meg netem UPCtól, Digire még esély sincs.... Szeretnék Digital GOLD HD csomagot előfizetni, de ez egy kicsit így már sok lenne.. Egyszerúen bemegyek az ügyfélszolgálatra, és mondom, hogy "hűséges szeretnék lenni?
" Aztán vagy mondanak valami okosat, vagy nem?
-
Apollyon
Korrektor
Jah és most nem akarsz aláírni semmit mert ki tudja mikor jön az olcsóbb digi...
Hú ez kemény.
Én megkérdezném a digit, hogy mikortól lehetne előfizetni ha 1-2 hónap akkor még kibírod a UPC-t, aztán úgyis örökre szevasz.
De lehet hogy nem tudják megmondani, akkor meg lehet hogy csak soká mennek. -
Apollyon
Korrektor
TV-vel kapcsolatban nem adnék tanácsot, mert én inkább lemondanám
Nekem most gold van 9500-ért június végéig van rá hűség, nem tudom mi lenne ha lejárna a szerződés, de ha ígyis úgyis marad a net akkor talán egy évet aláírnék hogy olcsóbb legyen.
A TV-re amúgy már aláírtam egy évet (digital silver) és 5600 helyett most 4400 Ft.
Hja egyébként netnél nem tudom hogy lehet e hűséget aláírni hogy olcsóbb legyen, remélem majd lehet.
-
FefeeX
veterán
-
Heló!
Oks, köszi, én is így gondolkodtam!
shev7: Félreértettél: én az általános hibák miatt tartok az UPC választásától a céghez.
A torrentes dolog más tészta, az nem a munkahelyre kell, természetesen.Arról csak leírtam, hogy én az otthoni ADSL-el bonyolítok annyi forgalmat, amennyit az UPC 5x akkora csomaggal engedényez.
-
Travelos
őstag
-
jerry311
nagyúr
-
Laprasi991
aktív tag
Tegnap próbálgattam én is rákötni másik gépekre a modemet, újraregisztráltam a prov.chello.hu-n a modemet minden egyes alkalomkór, reseteltem is a modemet, áramtalanítottam is, és azóta mindig ugyanez jön be.
Nem a cacheből szedni, mert mindenre ez jön, pedig már visszakötöttem a routerre is, ahol legelőször volt a modem.
Most ilyenkor mit tudok csinálni? -
jerry311
nagyúr
Nem. Viszont a szolgáltatók többsége közel sem rendelkezik akkora sávszélességgel külföldre mint belföldre. Sokkal valószínűbb, hogy a nemzetközi vonalak terheltsége miatt nem megy az ilyen torrent.
Az meg másik eset, hogy a router néha behal. Tippelem az 5 Mbit és a torrent miatti sok kapcsolatot nem bírja... Az egyik routerem nekem is ilyen volt, hogy 2-3 nap után kellett neki a restart, ha állandóan ment a le/feltöltés, ha csak weblapok meg játék, akkor elment hetekig is.
[Szerkesztve] -
dilipok
veterán
-
jerry311
nagyúr
Természetesen át tudja írni.
Egyáltalán nem nehéz, főbb lépések:
1, konfig fájl letöltése a modemről. Amikor a modem bootol, akkor letölti a fájlt, amint feldolgozza, már nem lehet hozzáférni Etherneten vagy USB-n. Tehát valmikor akkor kell megszerezni, amikor letöltötte, de még nem dolgozta fel. Mission: Impossible 1.
2, Bár a konfig fájl nem kódolt, de digitálisan aláírták. Tehát a második lépés, a módosított konfig fájl ellátása egy olyan digitális aláírással, amit aztán majd a modem elfogad. Mission: Impossible 2.
3, Konfig fájl feltöltése a modemre. El kell érni, hogy a modem Ethernetről akarja a konfig fájlt, ne a koaxról. Mission: Impossible 3.
Természetesen, a kezdeti időkben, amikor még senki nem tudott semmit a fentiekről, voltak hanyag szolgáltatók, akik nem használták ki a biztonsági lehetőségeket. így sok-sok találatot kaphatsz ''uncap cable modem'' keresőszavakra. Ezek mára már elvaultak, mert nincs az a hülye szolgáltató, aki a fenti 3 fő lépést hagyná. Tehát szépen bezárták a kiskapukat. Természetesen feltörhetetlen védelem nincs, legfeljebb olyan sokáig tart feltörni, hogy nem érdemes próbálkozni vele. Na, ez is valami ilyesmi. -
shev7
veterán
de ezt mar irtam neked egyszer. Nyugodtan ird ala a huseget, ha megsem jon be a chello lepese max felmondod. Nincs semmi buntetes, csak a kedvezmenyeket kell visszafizetni, az meg olyan mintha nem kotottel volna huseget...
chop: en ugy tudom huseg ideje alatt nem lehet szuneteltetni, legalabbis legutobb ezt az infot kaptam.
[Szerkesztve] -
lacafaca
addikt
valahogy én nem tudok ekkora feneket keríteni ennek. t-com emelt, chello is fog...eddig a chello volt a nyerő, ezután is az marad. szerintem ez marha egyszerű....miért kell itt találgatni...aztán m,ajd jön megint a sok flame meg fikázás ha elsejével nem történik semmi...hogy erre miért kell ennyire ráizgulni...lesz emelés és tuti hogy gyorsabb lesz a chello mint az adsl. ennyi a képlet.
-
lacafaca
addikt
lehet hogy ''nem zörög a haraszt..........''
lehet hogy mégis nagyot fog dobbantani a chello? reméljük....elég ''gyanús'' ez a nulázgatás...
szerződésel a kezedben a 1221 felhívásával és 1-2 adat +erősítése mellett az operátor mindenben a segítségedre lesz. hívd őket bátran -
Gh0sT
addikt
A tavalyi évben az volt a szokás, hogy a hónap utolsó napjaiban oldották a korlátot, bár a számláló tovább pörgött. Általában ezt szoktam kihasználni arra, hogy a szükséges nagyobb dolgokat leszedjem ''büntetlenül''.
Így nagyjából meg lehetett legálisan mindenféle trükközés nélkül duplázni a forgalomkorlátot. Remélem idén is tartani fogják ezt a jó szokást.
-
Hitman
aktív tag
Heh, ilyen karcsú még nem volt a netem, 350k helyett masszív 45k jeee
Egy dolgot még nagyon bánok, mégpedig, hogy telefon is lett a classic mellé rendelve, olyan ratyi, hogy irtózatos. Random jelleggel, ha vki felhív süket a telefon, 2-3. próbálkozásra, ha sikerül beszélni a hívóval. Ja szintén dolgozónet csodálatos keretei között élvezem a upc szolgáltatásait... -
Apollyon
Korrektor
Életemben először (biztos mert nagy volt a szám
) hétfőn lekorlátoztak engem is, a szokásos 360K helyett 47-tel jöttek a dolgok.
De tegnap már vissza lett gyorsítva így hát ment a letöltés, de nagyon. Szóval ez elég furcsa hogy nálad ilyen van. Szerintem izzítsd be majd a 1221-et, nekem mondjuk annak idején durvább volt! Amikor átváltottam light-ról Classicra, akkor azt mondták hogy legkésőbb 2 nap múlva ''felgyorsítják'' Classic-ra és majd indítsam újra a modemet. 1 héten keresztül (!) úgy keltem fel az ágyból hogy modem reset, és system bekapcs. Semmi. Még mindig 60K, az egyébként akkor még 300 körüli helyett. Bementem az ügyfélszolgálatra mert egyébként is lett volna még elintéznivalóm, és megkérdeztem hogy 'tessék mondani, mikor lesz már sebesebb a netem?'. Vágták miről van szó, és utánanézett, sőt még telefonált is a munkatársainak akik az internetes cuccokon vannak. Azt a választ kaptam, hogy 'Elnézést, elfelejtettük átkapcsolni, de mire hazamegy és újraindítja a modemet, már jó lesz.' Elfelejtették. Ha nem is szólok, márpedig ha fizetek és szerződést írok alá mért kellene szólnom? Mire hazamentem és reset, már hasítottak a megák. Jó nem dőlt össze a világ, csak megjegyeztem, hogy velük is vigyázni kell!
Aktív témák
Hirdetés
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest