- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
zszszs
tag
válasz
dilipok #4922 üzenetére
Köszi a segítséget
a prov.chello.hu -ra sajnos nem tudok belépni a felhasználó nevemmel, meg jelszavammal. Elküldettem magamnak e-mailben a webes ügyfélszolgálattal, hátha rosszul emlékszem..., de nem, mindig azt kapom, hogy hibás felh. név vagy jelszó, mindegy felhívom a 1221-et. -
Drizzt
nagyúr
válasz
dilipok #4816 üzenetére
Most nekem is nagy lett a forgalom, bár pontosan nem tudom mennyi, de 200 giga körül lehet, új gép, ki kell rajta próbálni minden játékot.
A winyómon eddig 159 giga telt meg, 1-től kezdve, de azért van ami kétszeresen is foglalja a helyet, mondjuk rarban, meg kitömörítve is megvan, úgyhogy nem fogom elérni a túl sokat.
-
jerry311
nagyúr
válasz
dilipok #4181 üzenetére
Én sokmindent elhiszek. De azt, hogy 1 hónapban annyi NBA mérkőzés van, ami nem fér bele 250 GB-ba azt nehezen vagy egyáltalán nem. 250 GB az 53 DVD 4.7 GB-tal számolva, majdnem 2 mérkőzés naponta. 2 CD-s XviD-ből meg 166 jön ki (332 CD lemez 750 MB-tal számolva). Fogalmam sincs hány csapat játszik az NBA-ben és hány márkőzést 1 hónapban, de ez így nem tűnik kereknek.
Semmi bajom senkivel, aki 250 GB-nál többet tölt, de ne akarjon már hülyeségekkel megetetni.
[Szerkesztve] -
sgery
őstag
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
dilipok #3936 üzenetére
Nehogymár nem 3 hete követem a topikot folyamat és beszóljál.
Szerinted amiket írtak azt nem próbáltam?
Szerinted nem tudom hogy mi lesz 1-éig?
Hihetetlen minek kell beszólni ha értelmeset nem tudsz.
Meg ha egy kicsit TE is visszanéznél akkor látnád hogy folyamat itt vagyok!
[Szerkesztve] -
coolmpi
aktív tag
válasz
dilipok #3900 üzenetére
Persze, akinél jó a chello, és megy rendesen a torrent, v. nem tölt egyáltalán torrentet annak tökéletes lehet a chello.
Azonban, ha én az új lakásban aláírok mondjuk 2 évet, és kiderül, hogy max 170-200 kb/s-el jönnek a torrentek, akkor lehet egy ''picit'' ideges lettem volna...
(Sok rosszat hallottam a chelloról, de adtam neki egy esélyt, mert ingyé adják most 1 hónapra, sajnos csalódnom kellett)
Szóval mindenki döntsön belátása szerint. (Amúgy a topic címe: ''chello pro és kontra'') -
Zenty
őstag
válasz
dilipok #3709 üzenetére
Írtam már ,hogy volt betelefonálás( többet nem is hivom őket mert minek?)! Avval le rendezték az egészet ,hogy hozták a szintjüket a dur bele központi hiba slogenel ( mit miért? Központi hiba! hiba! De miért? Központi hiba! De lesz megoldás mikor vagy valami? Központi hiba! ! Mintha egy robot-al dumálnék
Nemistudom minek ügyfélszolgálat náluk egyszerüen ki kéne irni oldalukra,hogy központi hiba minden ,és ezért megvan oldva a dolog !
[Szerkesztve] -
advanced
csendes tag
válasz
dilipok #3435 üzenetére
Akkor azt mivel magyarázod hogy csak a torrent megy kib...tt lassan de mindem más, még a sebességmérő oldal is a maxot mutatja?! (és hidd el igyekeztem ojan cuccot szedni amit a haverom adslel 6megbittel húúúúzz lefelé, nekem meg pár kval döcög lefele)
Április2re lezajlik az egész átállás itt a régióban csak az a kérdés ha azután sem fog ez a problem megoldódni mi a köv lépés?
Sajna nekem a utorrentes titkosítás sem jött be....
[Szerkesztve] -
-
wildrain
addikt
válasz
dilipok #2013 üzenetére
Miért 4 hónap?? A negyedik hónap már a lekorlátozás időszaka, amit az előző három dönt el. Ha három hónap alatt eléred a 750 gigát, akkor a negyedikben elég nehezen érnél el mégegyszer 250-et, hiszen le vagy korlátozva.
Az ötödik hónapban megint az előző három a mérvadó, tehát két korlát nélküli + a lekorlátozott hónap. -
Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged