Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
Sirandrish #7962 üzenetére
Eddig - lekopogom - a UPC-val sincs semmi gondom (internet előfizetést figyelembe véve, mert kábelTV már elég régóta van), a kezdeti nehézségek (QoS beállításaim) után már minden rendben van.
linus89: a hasonlítgatás max. árakban volt, hogy adott pénzért mekkora sávszélességet kap az ember. Mi a baj ezzel?
-
linus89
tag
válasz
Sirandrish #7962 üzenetére
ne ilyen lanos cuccokkal hasonlítsd össze a dslt kínáló t homeot lécci.
-
bnss
veterán
válasz
Sirandrish #7960 üzenetére
T-online-nál voltam 5 évig, a sávszélességen kívül más probléma nem volt, de a chello ugyanannyiért jóval gyorsabb.
-
bnss
veterán
válasz
Sirandrish #7958 üzenetére
Ha magamból indulok ki nekem is elég lenne. Engem a ping annyira nem izgat, csak a család más tagját. Annyi pénzért én is szívesen váltanák, de errefelé vagy Chello vagy T-online.
-
bnss
veterán
válasz
Sirandrish #7954 üzenetére
Szép a sebesség, csak a 150Gb-os havi korlát nem az igazi ekkora csomag mellé.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Sirandrish #7643 üzenetére
Modemet, tápot, kellékeiket összepakolod.
Ügyfélszolgálatra beviszed.
Lemondod.
Kész. -
jerry311
nagyúr
válasz
Sirandrish #5661 üzenetére
Igazán kultúrált.
-
Laraxior
titán
válasz
Sirandrish #5701 üzenetére
11 előtt ússe' jövök -
Laraxior
titán
válasz
Sirandrish #5680 üzenetére
b@zmeg nem ám szólnál..tessék csak elővenni és képeket akarok hogy mit is tartalmaz..plííz..mister
öcsém,ilyet nem baltáztam...megvan,de nem szólna,sóher dög
plíííz. -
muveszur
addikt
válasz
Sirandrish #5679 üzenetére
Van biztos olyan Linux amit csak torrenten terjesztenek
És azt 2 hétig töltsem kedves upc?
-
Laraxior
titán
válasz
Sirandrish #5676 üzenetére
Doboz,szobor,poszter is van benne asszem
olyan mintha eredeti lenne,és nem kell 20000ért megvennem.
Egyébként régi cimborám,csak akkor venné meg ha elviszem tőle a dobozt.
De ő a hülye mert ha szól kiírnám neki is a 12DVD-s verziót,bár elég drgága a dual layer lemez de nem ennyire -
Zordkaszás
senior tag
válasz
Sirandrish #5653 üzenetére
Ki az a balfasz, aki mindet 1 hónapban veszi meg? Tedd már sebességbe az agyad mielőtt írsz valamit!
Sose fogom megérteni a "letöltöttem a díszdobozos változatot" majmokat. Azért díszdoboz, meg extra kiadvány, hogy szépen mutasson a polcon is egy gyűjteményben.Amit nemcsak egyszer néztem meg, az mind megvan eredeti DVD-n. Ha több részes, akkor meg valamilyen egybedobozolt verzióban esetleg díszdobozos kivitelben, attól függ mire volt igényem az adott filmmel kapcsolatban.
-
shev7
veterán
válasz
Sirandrish #5653 üzenetére
hat pedig a diszdobozos valtozat azert diszdobozos valtozat, mert megveszem, es kiteszem a polcra... baszhatom ha az egesz ott pihen a gepemen...
-
Tomaaasz
aktív tag
válasz
Sirandrish #5647 üzenetére
A-a-a nekem volt réges-régen korlátozott netem.
Azzal lehetett egy hónapba 8 Gb adatforgalmat bonyolítani. Akkor nem ismertem se a DC-t, se a torrentet, semmit... és volt amikor nem húzta ki hónap végéig. -
Tomaaasz
aktív tag
válasz
Sirandrish #5633 üzenetére
Ez azért túlzás...
-
cerberushu
csendes tag
válasz
Sirandrish #5630 üzenetére
Hát igen ha mindenki csak legális dolgokat használna, legális dolgokat töltene akkor nagyon is elég lenne a havi 250GB, mert gamezni, töltögetni, netezni bőven elég!
-
warrior28
aktív tag
válasz
Sirandrish #5622 üzenetére
Elindítom a klienst és utána Firefox nem tölt be semmit, nem műxik a Thunderbird és az MSN sem lép be...
-
Laraxior
titán
válasz
Sirandrish #5612 üzenetére
Attól még meg kell várnod a sor végét...és mire beérsz egy ablakohoz úgyis lenyugszol
-
Laraxior
titán
válasz
Sirandrish #5586 üzenetére
Nekem volt olyan hogy 3 napig magyarázta ugyanezt. 3. nap végén bementem személyesen..téptem sorszámot mi votl rajta? Várakozók száma: 49
El is tettem a papírt emlékbe -
jerry311
nagyúr
válasz
Sirandrish #5595 üzenetére
Vagy pl ott a SkypeOut is.
Ha India - Magyarország 0.03 USD / perc, akkor Magyarország - Magyarország sem lehet sokkal több. -
shev7
veterán
válasz
es bedoltel neki? multkor koran reggel hivtam, akkor is bemondta a szoveget megis kaptam ugyintezot par masodperc utan.
-
Tomaaasz
aktív tag
válasz
Legalább került vagy 300Ft-ba...
-
Laraxior
titán
válasz
Sirandrish #5573 üzenetére
Kíváncsi lennék az ilyenekre mit szólna lyúpíszí vezérkara...havi x ft..én fizetek rendesen a szolgáltatás meg megy rendesen? Nem.
-
shev7
veterán
válasz
Sirandrish #5559 üzenetére
mert tobb ertelme van mint itt panaszkodni
-
Laraxior
titán
válasz
Sirandrish #5561 üzenetére
i don't no....
Nem értek a pingtémához,de ha kölcsönadod a géped akkor szénné tuningolom
Én csak annyit tudok hogy kezd elegem lenni a chelloval.
Mondják van ez a digi (volt dmcc) 20/20Mbit. 8pénzért,mindenki vált UPCről erre,aztán meg mondják van amikor nincsen net 3 napig
Egyébként van valami olyasmi hogy a chello nem szereti a torrentet,ezért lassítja? Nem tudom pontosan hogy's mint van ez,de a torrenttel kapcsolatos,Te biztosan jobban értesz hozzá. Valahol olvastam.(csak mert láttam egy hsz.-t hogy 700seedelő és csak 15el jött neki a cucc) -
Drizzt
nagyúr
válasz
Sirandrish #5559 üzenetére
Panaszt tenni pl.
Én a Mac-adresst, ami az előfizumhoz van, azt már kívülről fújom, pont ilyen esetekre, vagy ha újra kell raknom windowst, vagy akármit. -
shev7
veterán
válasz
Sirandrish #5557 üzenetére
hanzsyor hivtad mar a 1221-et?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Sirandrish #5552 üzenetére
Gondolom torrentet nem futtatsz közben, meg semmilyen hálózati alkalmazást? Nálam a pinggel semmi gond, csak közvetlenül a bővítés idején volt. Most Deluge-vel se jön, csk harmadsávszélen, de még jobb, mint a torrent, viszont a progi érzésre rendesen zabálja az erőforrásokat, elég lassan reagál. És a webes böngészés sebessége is a marharossz/nagyon alacsony között alakul futása közben.
-
csellosi
tag
válasz
Sirandrish #5548 üzenetére
tegnap du. meg ment de azota semmi szinte.
-
Travelos
őstag
válasz
Sirandrish #5515 üzenetére
na kedves kollegák, kinek mennyivel jön a cucc a Deluge klienssel, ha van elég seeder?
mert nekem 10Mbit esetén max 500kb/s. Ideje lenne kicsit finomhangolni a beállításokat, a sávszélesség fülnél kinek mi vált be?
pl. mi az a NAT-PMP meg a Partnercsere a hálózat fülnél? -
Tomaaasz
aktív tag
válasz
Sirandrish #5494 üzenetére
Tesóóóó!
-
shabbarulez
őstag
válasz
Sirandrish #5485 üzenetére
Ne vagyok holland, szimplán vettem a fáradtságot és megnéztem az adott szolgáltató weboldalát és utána már elég nyílvánvaló mit, mennyiért árulnak. Az a baj hogy sokan olyan sztereotípiák alapján formálnak véleményt hogy Mo.-on minden rossz, a határon túl meg minden kerítés kolbászból van és még arra sem hajlandók pár percet fordítani hogy megnézzék mi mennyibe kerül külföldön.
Ezt még anno a nyáron frissítettem: [link]
Ezt pedig egy régebbről megmaradt változat, ami 2.5 évvel ez előtti adatokat tartalmaz: [link] -
shabbarulez
őstag
válasz
Sirandrish #5482 üzenetére
Hogyne persze, mert hollandiában korábban olcsóbban adták a netet mint most, meg nagyobb sebességgel mint most és azóta visszafejlődtek. Gondolkozzál már ember, mert akkora hülyeségeket állítasz hogy ezzel csak magadat járatod le. Mellesleg a holland csomagok árai az elmúlt évek alatt nem igazán változtak, ahogy idehaza sem, mivel az adott csomaghoz rendelt árszint mindenütt jellemzően stagnál, ami változik az a hozzá rendelt sávszél ahogy előzőleg is írtam. A sávszél a hollandoknál már jó ideje szintén stagnál, nagyon minimális korrekciók vannak. 3-4 ezerét hollandoknál most is csak a legkisebb starter csomagot kapod meg, aminek a sebessége 384/128kbps és most fair use policy van hozzárendelve. Régebben pár éve ugyanez a belépő szintű csomag ugyanennyibe kerül, csak a sebessége volt kisebb 128/64 kbps-es és akkor még úgy emléxem 1GB volt a forgalmi limitje.
-
shabbarulez
őstag
válasz
Sirandrish #5476 üzenetére
Ilyen marhaságokat talán nem kellene leírni, mert sajnos így terjed a hülyeség hogy valaki valami ordenáré valótlanságot beír egy fórumra amiről gőze sincs, aztán aki olvassa az meg terjeszti és elhiszi, a nélkül hogy legalább utána nézne.
Nyugaton sem kapsz 3-4 ezerért 10 Mbps-es netet holland chellotól. Elég könnyen meg lehet nézni az árakat, szóval fölösleges ilyen hülyeségeket kitalálni. 1xűbb lett volna talán megnézni a holland chello weboldalát, és máris egy hülyeséggel kevesebb terjed a neten. Lásd [link]
Ugyaígy marhaság az hogy 250 GB-os havi korláttal 3 ezerért adnak netet. Az már igen nagy adatmennyiség, amit max prémium kategóriás csomag mellé raknak, de nyugaton sem igen jellemző az ilyen magas adatforgalmi érték még a legmagasabb prémium kategóriás termék mellet sem, az pedig nem 3 ezres árkategória.
Nyugaton meg a világ más részein is jellemzően ugyanannyiba kerül a net mint nálunk egy 20-50 euro közötti ársávba vannak a belépő szintű és felső kategóriás csomagok ugyanúgy mint ahogy itthon is. Az hogy adott csomag kategóriához milyen sebesség van épp hozzárendelve az idő és piaci környezet függvénye. Az idő előrehaladtával a hozzárendelt sebesség növekszik.
Egyébként nem mindehol írnak ki konkrét csomag limiteket, ugyanilyen elterjed az hogy van egy fair use policy bekezdés az ÁSZF-ben, a weboldalon az unlimited kitétel meg maximum kap egy csillagos megjegyzést, ahol apró betűkkel utalnak rá hogy a továbbiakat keresd meg az ÁSZF-ben. A UPC alkalmazta már a fix limites megoldást is és a FUP-ot is, ahogy nyugaton is mindkettőre van elég példa.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Sirandrish #5478 üzenetére
Linket nem tudok sajna adni és gugliban amúgy is megtalálod.
Viszont fizetős a progi, 30 napig van próbaverzió. -
Apollyon
Korrektor
válasz
Sirandrish #5466 üzenetére
Igen tud, legalábbis a 4.06-os, nekem az van.
Viszont az is oda van írva hogy a sávszélesség enyhe rovására mehet... De sztem játék közben egy 10Mbites netnél nem lehet nagy probléma -
Sultan
tag
válasz
Sirandrish #5474 üzenetére
Azért mert úgy "sugalják" hogy korlátlan! Külföldön van ilyen sebességű csomag is és ott mindenhól odaírják hogy 250 GB/hó max. És ezek a csomagok kb. forintra átszámítva 3000 Ft.
-
Sultan
tag
válasz
Sirandrish #5470 üzenetére
Pár filmet töltök le. De még egyszer se értem el a korlátot.
-
Sultan
tag
válasz
Sirandrish #5469 üzenetére
Részvétem.
-
Sultan
tag
válasz
Sirandrish #5467 üzenetére
Ez így még jó is lehetne ha nem nem lenne a 250 Gb-os letöltési korlát, meg a torrent szűrés.
-
Sultan
tag
válasz
Sirandrish #5460 üzenetére
Nekem meg ennyi. És most a feltőltés még aránylag jó! De volt már hogy 300-400 mértem!
http://www.speedtest.net/result/216474195.png
-
tomp
félisten
válasz
Sirandrish #5452 üzenetére
Lehet hogy a javítás miatt alapból visszavettek egy kicsit(nagyot) a teljesítményből.
-
tomp
félisten
válasz
Sirandrish #5448 üzenetére
Csak közben volt egy jó nagy emelés és lehet hogy sok városban a háló nem bírja.Nálunk mikor bejelentették hogy emelnek szinte feltúrták az egész várost.Valahol még az utat is felszedték.
És meglett a hatásaAz egész városban kiválló a net,senkinél sincs semmiféle korlát,lassulás.
-
nebali
tag
válasz
Sirandrish #5446 üzenetére
hát ezt nagyon sajnálom
nem akarlak elkeseríteni de én most 21-et és 7-et mértem uhh
http://www.speedtest.net/result/216254743.png -
Relisys
senior tag
válasz
Sirandrish #5436 üzenetére
Felraktam 1et. Valami 2005-öset de még mindig nem jo.
-
Relisys
senior tag
válasz
Sirandrish #5432 üzenetére
Én nem telepítettem fel ilyet. Leeht azt kéne?
Esetleg egy linket ahonnan letudnám tölteni?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #5421 üzenetére
mégis jó
nemtudom..néha felugrik 140re de visszaáll 50körülre
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #5420 üzenetére
mégsem jo...immár megint 140es pingem van
-
tomp
félisten
válasz
Sirandrish #5411 üzenetére
Ha majd korlátoznak keményen akkor már nem lesz olyan jó.
Ezen kívül még 3szolgáltató van a városban. Van miből választani -
tomp
félisten
válasz
Sirandrish #5394 üzenetére
Csak addigra már nem leszek chelló ügyfél
-
Sultan
tag
válasz
Sirandrish #5389 üzenetére
Kizárt!
-
Sultan
tag
válasz
Sirandrish #5376 üzenetére
Háj!
Nekem 20M/1M Exremem van, de december eleje óta lassúlt az enyém is. (BP. VIII.) Ekkor kaptam egy új IP címet is. A torrentezés csak 00.00 -tól reggel 9-ig lehetséges utánna 50-60 K-val jön le a cucc mert korlátozzák. A feltöltésem még rosszabb lett "elötte" bármikor 120K-val töltöttem mostmeg 50-60 K-val még a "korlátozás" mentet időbe is.
-
csellosi
tag
válasz
Sirandrish #5378 üzenetére
Ujabb igeretet kaptam penteken, azt, hogy januarban valoszinuleg megoldjak a dolgot. Persze hiszem ha latom... (elkepzelheto, hogy a p2p lassitas miatt lehet ez vmi "egyeb tunet"
)
-
csellosi
tag
válasz
Sirandrish #5376 üzenetére
Csa.
Nalam ez mar par honapja van. Naponta tobb alkalommal is (~1 oran at), hetvegen meg tulnyomo reszt ilyen. Tettem mar par bejelentest de igereteket kaptam csak, valtozas nincs (nagy pingek ~250ms, medium net fele/harmada sebesseggel). Megnyugtatlak: Gondolom ezt ok csinalhatjak, mivel most nem csak hetvegen, hanem hetfon, kedden es most szerdan is ilyen ratyi szombat ota a net! (gondolom azert, mert nem dolgoznak unnepek miatt) Igaz most kevesebbet vagyunk itthon, ugyebar - ide menni oda menni - s annyira nem idegolo, de baromi sz@r, hogy ph! is hosszu mp-ekig toltodik be, online jatek meg szoba se johet. Januart meg kibirom, aztan atynergelek egy masik szolgaltatohoz (www.giganet.hu), mert en mar unom nagyon. Persze fejlesztes elott nem voltak gondok vele, legalabbis nem ennyi es ilyen. (havi adatforgalmam is havi ~60-80gb korul van)
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest