Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tepi csávÓ #2946 üzenetére
Torrentről ? Nekem kb 3 hete szart be, amita fejlesztgetnek a srácok.... Reggelente jó, nem értem napközben miért hal be....
-
jerry311
nagyúr
válasz
Tepi csávÓ #2020 üzenetére
Hihi, emlékszem tavaly januárban indultam a Mr. Downloader címért.
Én 117 GB-ig jutottam, ellenfelem 189-cel nyert
Egyébként jogos, hogy már az első 250 GB után járhat a korlát, viszont akkor nagyon félrefogalmaztak az ÁSzF-ben... -
jerry311
nagyúr
válasz
Tepi csávÓ #2008 üzenetére
Nem 4 havonta....
Simán korlátozhatnak havonta is, de csak akkor ha az előző 3 hónapban az átlag legalább 250 és a negyedikben is átlépi az ember a 250-et.
Ergo az ötödik hónap korlátozás nélkül indul, de ha elérem a 250-et akkor megint lekorlátozhatnak, mert a 2-3-4. hónapokban is megvolt a 250-es átlag. Itt ugye már nem számít az 1. hónap. Szóval ha jól veszem észre a dolgokat, akkor akorlátot úgyi megfogalmazhatjuk, hogy 3 lezárt + aktuális hónapban a forgalom nem érheti el az 1 TB-ot. Vagy nem? -
Grandi
aktív tag
válasz
Tepi csávÓ #2004 üzenetére
Kössz. Nem voltam itt fent pár napja és úgytünik, hogy nem néztem vissza eleget.
Szal ezesetben sorry az elöző off totyikért. -
Chandler
senior tag
válasz
Tepi csávÓ #1957 üzenetére
nekem már december vagy azelőtt óta nincs korlátozás
-
Racecam
nagyúr
válasz
Tepi csávÓ #1922 üzenetére
Tudom, láttam, de mintha nem mindenki jutott volna vissza olyan ''messzire''.
A korláttal ki van egészítve. (Ejnye, szóval nem olvastad újra végig..)
-
Szabesz
őstag
válasz
Tepi csávÓ #1877 üzenetére
IX. ker
most felkúszott 2-2,5Mbitre.. remélem megy feljebb -
Lobonc
tag
válasz
Nálam 2/0,25 a sebeseg kb es 10 percenkent ledobal msnrol...
-
Viszlát
addikt
válasz
Tepi csávÓ #1883 üzenetére
Magam részéről 250 gb-ot abszolút reálisnak látok. Nekem a 60 már jóideje kevés (mióta HD filmek nagy mennyiségben elérhetőek a neten), de a 250 bőven elég lesz
-
Blue@X
senior tag
válasz
Móron 1.5-3 mbit-ig ingadozik.(Mostanába inkább 1.7mbit)
Legalábbis nálam -
divot
veterán
válasz
Tepi csávÓ #1864 üzenetére
Annyira, de annyira egyszerű vagy.
Vazze, a sebesség nem azt jelenti, hogy akkor az utolsó redvás csehszlovák filmet is le fogja tölteni naponta háromszor.
[Szerkesztve] -
jerry311
nagyúr
válasz
Tepi csávÓ #1864 üzenetére
Pedig elég egyszerű. A jövőben itt is csak a sebesség miatt vesznek majd kisebb-nagyobb csomagokat az előfizetők, mint a DSL-nél, nem pedig az adatforgalom miatt.
A 250 GB-ról meg már volt szó korábban, akinek ez kevés az vegyen ''ipari'' internet kapcsolatot az ''ipari'' mértékű adatforgalmához. -
divot
veterán
válasz
Tepi csávÓ #1832 üzenetére
Nem beszélek semmi nevében, ha nem tűnt volna föl a mondat végén látható írásjel, akkor segítek: az egy kérdőjel. Így néz ki: ? És azt jelenti, hogy aki odaírta, kíváncsi a válaszra.
Tehát mire nem elég 250GB? -
rii
nagyúr
válasz
Tepi csávÓ #1807 üzenetére
pölö ha a BIOSban le van tiltva az alaplapi NETcard, vagy a driver rosszul van felinstallálva, - erra az esetre vonatkozik, hogy nem tökölonek vele, és belenyomják az USB-t.
Nálam is így volt, de megcsáltam' UTP-sre -
TeeJay
félisten
válasz
Tepi csávÓ #1807 üzenetére
jó majd mondom neki
csak mivel lány ugye nem mer a jólműködő dologhoz hozzányúlni nehogy ne legyen nete utána. -
törölt tag
válasz
Tepi csávÓ #1786 üzenetére
nos, tudom, hogy mar megeloztek, de az it.news es origo oldalakon megtalalhato a cikk, amit mar itt is parszor belinkeltek, sot, topic is nyilt rola itt...
-
shev7
veterán
válasz
Tepi csávÓ #1792 üzenetére
''szerintem pont olyan mint a hóvégi szabad töltögetés korlát nélkül, nincs semmiféle hivatalos dolog rá de mégsem korlátoznak le a hónap utolsó pár napjában..''
Erre is volt mar pelda... -
shev7
veterán
válasz
en is ugy gondolom, hog februarban mar valoszinuleg nem fognak lekorlatozni, de a hivatalos az, hogy a korlatot csak marciustol torlik el. Ha most azt mondod valakinek, hogy toltson nyugodtan nem korlatozzak le, de aztan megis, akkor mit csinalsz?
-
FefeeX
veterán
válasz
én sem tudom, most mindenki hasból beszél, de nekem is azt mondta az informátorom, hogy valószínűleg már senkit nem fognak korlátozni...
-
Chieftec
őstag
válasz
Tepi csávÓ #1709 üzenetére
+Feltoltes vevesrol van valami info? Telhetetlen vok mi?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Tepi csávÓ #1510 üzenetére
Na ez most komolyan érdekel. Neked tulajdonképpen milyen neted van egyébként? Mivel itt oltottál minket, hogy milyen szar a chello, egyébként pedig nem az
, szóval akkor? Csak kérlek ne mondd hogy miért jobb mint ez mint az, csak annyit hogy most mi van neked...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Tepi csávÓ #1496 üzenetére
Hja hjó, tudom, csak amit te csináltál az a weboldalról leszedett és frissebb, azért linkeltem a tiedet
-
jootomy
tag
válasz
Tepi csávÓ #1461 üzenetére
talán nem közel van a srv
-
jootomy
tag
válasz
Tepi csávÓ #1433 üzenetére
valóban, akit érdekel: [link]
-
elektro
aktív tag
válasz
Tepi csávÓ #1427 üzenetére
sztem csatolni fognak egy kiegészítést a jelenlegi hatályos ászf mellé
-
jootomy
tag
válasz
Tepi csávÓ #1427 üzenetére
hát így biztos nem
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Tepi csávÓ #1396 üzenetére
Nem csak azért van a szomszédos országoknál is gyík sávszél, mert így is legyőzik a konkurenciát? Sajnos arról nincsen adatom, hogy milyen konkurenseik vannak.
-
jootomy
tag
válasz
Tepi csávÓ #1396 üzenetére
korlát az biztos nincs... az emeléssel kapcsolatban, meg annyit, hogy meglássuk
-
divot
veterán
válasz
Tepi csávÓ #1377 üzenetére
Ahhoz képest viszont Dél-Korea az internet Mekkája. De biztos az egész ország egész nap internetkávézókban ücsörög.
-
jootomy
tag
válasz
Tepi csávÓ #1377 üzenetére
lehetséges, viszont Japánban nem
mondjuk azt nem tudom, h ott a netkávézókba milyen net van, de egy otthoni felhasználónak a 100mbit..háát
-
FefeeX
veterán
válasz
Tepi csávÓ #1367 üzenetére
a UPC és a T közti fő különbség, hogy a UPC csak UTÓLAG reklámoz. De majd február eleén figyelj nagyon... akkor az ADSL-ed naggyon a sárba lesz tiposva a 8/1es Chello Classiccal, korlát nélkül. Mert ez nem up to 8/1 lesz, mint az ADSL, hanem igazi, ez ha jól számolom duplája feltöltésben amúgy is az ADSLnek... Szóval most ha neked ennyire jól esik a fél hónapra ADSL-t cserélni és isteníteni, hát tedd, én inkább kivárom ezt a fél hónapot- illetve már csak pár napot, és nyomom telibe...
-
elektro
aktív tag
válasz
Tepi csávÓ #1367 üzenetére
nem tudom mikor szándékoznak változtatni,de már itt lenne az ideje ügyfélszolgálaton nem mondhatnak semmit gondolom nem engedik nekik,én levelet írtam nekik hátha megtudok tőlük vmit
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Tepi csávÓ #1359 üzenetére
Ahogy érzed.
Nekem a minőség fontosabb mint a mennyiségHa ezt látná pár volt csajom...
De ha már itt vagyunk mennyi a telefonszámlád a 9900Ft-os ADSL-ed mellé?
Nah itt el van bukva az egész...
Hja és idő kérdése és már nem lesz vita tárgya hogy természetesen a kábeles net legjobb... -
elektro
aktív tag
válasz
Tepi csávÓ #1359 üzenetére
mert még a upc nem lépett
-
elektro
aktív tag
válasz
Tepi csávÓ #1349 üzenetére
sztem a nyomi adsl sztárolással menj a megfeleő topikba
már bocs,de én csak szo....tam a dsl-el
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Tepi csávÓ #1349 üzenetére
Jó áron?
Én még nem láttam volna hogy lenne 3Mbites ADSL havi 9,5K-ért. Vagy jobb. Ha meg van, akkor úgyis emelni fognak, ez nem kérdés, bár én mint mondottam nekem a limit feloldása elég volna.
De tök mindegy melyik gyorsabb, egyszer úgyis a kábel lesz a nyerő, az ADSL már egy elavult technológia, telefon nélkül halott dolog, vagy télleg drága, nemsokára elfelejtik, mintahogy annak idején az ISDN-nek is lőttek.. bár van még, de senkinek nem fog kelleni.. Nekem biztos nem -
Apollyon
Korrektor
válasz
Tepi csávÓ #1338 üzenetére
Még jó hogy nem érted ha félreérted
Olvasd el mégegyszer plz és látni fogsz egy ''nem''-et azelőtt a bizonyos ''20 perc'' előtt és akkor érted
MOD: és arra az esetre írtam, ha választani kellene a limit eltörlése VAGY a sebesség növelése között...
[Szerkesztve] -
dante3
addikt
válasz
Tepi csávÓ #1334 üzenetére
Örökre?
-
Chili7
őstag
válasz
Tepi csávÓ #1322 üzenetére
Nálunk gyengébbet/lassabbat nem is találtál? classicot viszonyítottam.
-
Blue@X
senior tag
válasz
Tepi csávÓ #1326 üzenetére
Szerintem azért nem lenne rossz aztsem tudni hogy külföldön a konkurenciának mekkora sávszélje van.
Az befolyálja szerintem hogy mennyi a UPC -
TeeJay
félisten
válasz
én arra tippelnék akkor hogy a classic 4 a plus 8 az extreme meg 16megabites lesz itthon
a két olcsó csomag meg passz
ausztiában is látszik hogy csak a nagy csomagok ''korlátlanok'' -
Blue@X
senior tag
válasz
Jó kis lista.
Nagyon szépen köszi.
Remélem hasonló sebeségek lesznek korlát nélkül -
Apollyon
Korrektor
válasz
Tepi csávÓ #1315 üzenetére
És vajon mit jelent ott a listában hogy ''Datalimiet: ONGELIMITEERD*''?
Talán hogy adatf.korlát limitálatlan? Nem vagyok otthon belgából vagy mi az
Hja és ha megfigyelitek, külfüldön mindenütt gyorsabb a chello, de elég brutál ahhoz képest a korlát. Szóval korlátból nekünk 'jobb', és nem akarok vészmadár lenni, de ha ott is ilyen kemény az adatforgalmi limit, akkor SZVSZ nem fogják eltörölni. Persze az élet tele van meglepetésekkel, remélem tévedek!
Én leggyorsabban 25-én korlátoztattam le magam, mert még csak életemben 1szer volt ilyen, mindig vigyáztam, csak akkor elnéztem... Amúgy fél éve kb 9-e körül elértem a 29,5 gigát, és abból vegetáltam, csak hát pont nem jött össze -
Tepi csávÓ
csendes tag
válasz
Tepi csávÓ #1313 üzenetére
MOD: #1312: Viszont azt nézted hogy náluk nincs standard(vagy annak az utódjának ) megfelelő csomag? Náluk teljesen más csomagok vannak, mármint amire mi számítunk (256/64 kbit; 768/256kbit; 10/0,5Mbit; 20/1Mbit; 20/2Mbit). Most a mieinket hogy alakítanák át hogy erre jó legyen? Ötlet? Nekem mondjuk van ötletem, de a standard csomag hol lenne a skálán?
Mellesleg az a 40gb korlát elég röhelyes.. egy nap alatt el lehetne ''szállni''.
Kövi topic: Kinek milyen gyorsan sikerült lekorlátoztatnia magát?
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
válasz
Tepi csávÓ #1313 üzenetére
Nyílván Ausztria, s Chello...
-
TeeJay
félisten
válasz
Tepi csávÓ #1291 üzenetére
csak a sima ADSL lesz most fullra kihasználva
utána jön majd az ADSL2+ up to 24megabitig
és van egy olyan érzésem hogy a T-com gerinchálója nem igazán van fullra szétterhelve
pláne hogy most fognak majd ott is fejleszteni belső infók alapján -
shev7
veterán
válasz
Tepi csávÓ #1300 üzenetére
ugy latszik te sem olvastad el amit irtam... van egy savszel amire nekem ''szuksegem van'' ha emelik a savszelt, akkor egy olcsobb csomag is teljesiti az igenyeimet, es ha arra valtok, akkor nekem effektive olcsobb lesz a net, nem?
-
jootomy
tag
válasz
Tepi csávÓ #1281 üzenetére
igen, igazából nem is aza kérdés h lép-e hanem h mekkorát.
-
jootomy
tag
válasz
Tepi csávÓ #1279 üzenetére
HA lép...
mindenesetre remélem jó nagyot fog lépni
-
shev7
veterán
válasz
Tepi csávÓ #1244 üzenetére
Hat ha neked amit irtam abbol ez jott le...
egyebkent meg eleg jol lehet tudni, hogy kb mennyire no meg az adatforgalom egy savszel/korlat emeles utan, mivel nem ez lesz az elso...
MOD: illetve a kerdesre nem valaszoltal
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
válasz
Tepi csávÓ #1240 üzenetére
szerinted mirol erdemes vitazni?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest