- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
-
kabelmania27
félisten
Ez jó árnak tűnik
Ha a koliba most rendelném meg ennyibe kerülne
DIGITAL GOLD - AJÁNDÉK
5000 Ft
FIBER POWER 120
6000 Ft
Havidíjak összesen
11000
Régen volt olyan lehetőség, hogy nem kellet hűségnyilatkozatot vállalni koliba, de sajnos ez megszünt
Volt rövdített 6hónapos hűségidős fiberpower 30 6500Ft os havidíjjal, ez sincs máralbérleteseknek jól jönne, akik max egy félévre kényszerülnek albérletbe és utána bekerülnek koliba
-
Apollo17hu
őstag
-
Zoli1983
tag
Szia!
Igen, mondhatjuk hogy mindkettővel, mert ha a másik alaplapiba dugom, akkor fel se fogja a windows.Tegnap egyszer volt netszakadás (a PCI-s hálókártyával), de kb. 3-4 mp, lehet csak a szerveren volt, ahol játszottam. Viszont a pingem sajnos nem lett jobb. Általában német szerveren játszok (cod4) és a tegnap délelőtti 38-as pingem délután 5-6 fele már felment 60-ra is
. Azért kicsit összeszedhetné már magát a UPC, komolyan. Egy csapattársamnak akinek diginetje van BP-en ugyanazon a szerveren 30-as pinggel szaladgál, ahol nekem van 60-70... Ja és nem 6500 ft-t fizet érte, hanem csak 2500 ft-t!!
-
Kendácsmanó
csendes tag
Értem,szuper,köszönöm.Az benne a jó,hogy ezt a rutert ajánlották megvételre,mivel elmondásaik alapján ez tudja a 120-as netet.Jó drága volt,én meg hülye fejjel azt gondoltam,hogy akkor biztos úgy van.Milyen rutert célszerű ezek után venni,ami bizti tudja a 120-at?
Köszönöm szépen
Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest