Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Macrodroid
Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
Travelos #9038 üzenetére
Van a gépeden Counterspy? Én azzal jártam így, összeakadt a NOD víruskergetővel + az Agnitum tűzfallal. Bootolás után rögtön frissíteni akarja magát, de a tűzfal elég lassan tért magához és engedte a netre, ezért addig processzor 100%-on, megállt az élet percekre...uninstall megoldotta.
-
Xaero88
tag
válasz
Travelos #9038 üzenetére
Nem maradt meg véletlenül az ADSL-ed betárcsázós PPPoE kapcsolata?
Nézdd meg a hálózati kapcsolatokba, lehet az még az alapértelmezett, és azért akar mindig tárcsázni.
Töröld ki.Ja mégvalami, nézdd meg msconfigba hogy van-e olyan program automatikus inditásba ami netet akar használni közvetlen indulás után.
-
Blackmate
őstag
válasz
Travelos #5825 üzenetére
Szerintem is az automatikus IP cím kiosztásoddal lehet valami gond. 2 esélyes a dolog: vagy sokat totojázik a modem az IP cím adással, vagy a géped nehezen bírja "felvenni" a kiosztott címet.
Tippek:
1. Vezérlőpult -> Hálózati kapcsolatok-nál bal oldalt van olyan, hogy A kapcsolat javítása. Hátha nem csak dísznek rakták oda, és csinál valamit.2. Ha van más fiók is a gépen (ha nincs csinálj egyet
), akkor jelentkezz be azzal. Hogy ott is olyan lassú-e a betöltés.
-
Pimpa29
csendes tag
válasz
Travelos #5825 üzenetére
Nálam is van egy ideje hasonló leállás (5 bootból mondjuk egyszer), de én arra gyanakszom, hogy elhasználódott a windows és ideje lenne újratelepíteni. Lehet, hogy nem is ugyanaz a helyzet, mert sosem vártam meg, hogy életre keljen, ha 20-30 másodperc alatt nem talál magára, akkor reset.
-
tomp
félisten
válasz
Travelos #5818 üzenetére
Nálam is sok időbe tellik ha kihúzom a netet.Az ok: későn kapsz ip-t. addig meg a windows nem akar semmit sem csinálni.
Egy nagyon egyszerű megoldás: megvárod míg betölt a win, majd csak utánna dugod be a modemet.
Vagy:
Start menü\Vezérlőpult\Hálózati kapcsolatok
Helyi kapcsolat ikonon jobb katt majd TCP/IP protokoll, Tulajdonságok gomb
IP-cím: 192.168.2.7
Alhálózati maszk: 255.255.255.0 -
Travelos
őstag
válasz
Travelos #5817 üzenetére
igen, gyanúm beigazolódott!
ha letiltom a helyi kapcsoltokat, és úgy bootolok, akkor mint a villám a windows felállása. majd a kapcsolat engedélyezése után is minden rendben!ha viszont úgy bootolok, hogy engedélyezve van a kapcsolat, akkor 5 percig szenved a gép, de nincs közben semmi lemezművelet, tehát nem tudom mit csinál, csak olyan, mintha le lenne fagyva, pedig nem! 5 perc után minden OK.
mitől lehet ez? -
jerry311
nagyúr
válasz
Travelos #5792 üzenetére
Nyilván a gépedben azon belül valamelyik szoftverben esetleg a Windowsban. De a legvalószínűbb a hálózati kártya illesztórpogramja. Ha ennek cseréje / frissítése nem hoz eredményt, akkor a Windows nulláról történő újratelepítése lehet szükséges. Kb. kétévente egyszer van valakinek ilyen gondja.
-
Finwe
őstag
válasz
Travelos #5784 üzenetére
Ide beírod az adataidat és megmondja.
Finwe
-
jerry311
nagyúr
válasz
Travelos #5719 üzenetére
Angol megy? utorrent Web User Interface
Röviden és tömören: utorrent funkcióinak kb. 80%-a elérhető netről. Torrent hozzáadása, törlése, letöltések kezelése. Egész tűrhető.
-
Tomaaasz
aktív tag
válasz
Travelos #5609 üzenetére
Én ilyenkor, bármi is legyen az (torrent,ftp...) , többszálon próbálom.
Másik:
Deluge... eszem a kis pofiját annak a kliensnek. Töltöm a cuccot... 99,4 % ooo mondom minnyá lejön.
Paff (mint a sárkány): ERORR WINDOWS C++ RUNTIME ERORR!!! jó ok. Újraindít, csekkol 0%...
Mod.: 30-40 kB/s-el "hasít" a torrent... -
tomp
félisten
válasz
Travelos #5502 üzenetére
Elvileg dinamikus IP-t adnak,de nálam csak "kézzel" kaptam újjat. Legutóbb nyáron cseréltem ip-t. Azóta az van!! A manuális csere: nehéz és egy kockázata van!
Csere után nem számolják az adatforgalmadat! bár néha lehet hogy észreveszik és mérni fog
A cseréhez parancssort kell használni
Ha Vistát használsz akkor rendszergazdaként kell elindítani
ipconfig/release,ekkor ledobja a hálót a win.,modem kihúz vársz fél percet, majd bedugod,aztán gyorsan ipconfig/renew. ha nem tudta elvégezni(hibát ír)akkor újra beírod gyorsan. még mielőtt a modem teljesen belépne a hálózatra. Lehet hogy nem fog sikerülni és a régi címet kapod. Ilyenkor ismételd meg többször. De vigyázz!!!
Ne huzogatsd ki a modemet fél percenként mert különben letiltják a MAC címedet.Ha nem sikerül várj min.1percet. Ha mégis mohó vagyés letiltják az sem baj. általában 1órán át tart a tiltás. (addig csak villog a modem,nem tud belépni) modem kihúz és vársz max 2órát
Aszem a parancsoknál kell a per után szóköz
pl ipconfig/ release
ipconfig/ renew
de nem biztos. már régen cseréltem
Sok sikert!
Aktív témák
Hirdetés
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest