Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
ody42
senior tag
Azt azért ne felejtsétek el, hogy az UDP kiszorítja a TCP kapcsolatokat, ha csutkán megy a net, szóval hosszú távon nem biztos, hogy olyan jó ötlet az udp alapú torrentezés...
-
ody42
senior tag
Hat, szerintem a UPC-s net meg viszonylag turheto ilyen szempontbol. A T-online siman eladta a 8 Mbit-et olyan helyeken, ahol a 2 mbit is alig fer at a csovon, az upload-rol nem is beszelve, mert az ADSL-nel gyalazat...
Jah, es mashol sem jobb a helyzet... most Stockholmban vagyok, elvileg 3Mbit/256kbps vonalon, de a nap nagy reszeben a modemes idoket idezi a sebesseg, es nem csak nekem... A google mapsen 1 perc, amig bejon a terkep, ez otthon max 10 sec korul szokott lenni. Szoval en most visszasirom a UPC-t -
ody42
senior tag
Szerintem csak arról van szó, hogy úgy dupláztak, hogy a hálózatot majd csak utólag bővítik. Legalábbis ha visszanézitek a forgalmi statisztikákat, akkor tavaly június óta nem nagyon volt növekedés, pedig az ember azt várná, hogy ha sebességet dupláznak, akkor növekszik a forgalmuk is:
Bár jobban belegondolva ez mondjuk nem mond sokat, mert aki ésszel használja a netet, az a duplázás után sem fog kétszer annyit letölteni, hanem csak kevesebbet fog várni
Mindenesetre én azt vettem észre, hogy mostanában sokkal inkább ingadozik a sebesség, mint régen, van amikor pöpecül megy a VNC a céges VPN-en keresztül, van amikor meg teljesen belassul, akár hajnali 4-5 körül is. (igen, van aki olyankor is dolgozik)
-
ody42
senior tag
válasz
blasius33 #1754 üzenetére
jajj, mert gondolod, hogy egy supportos, aki a levelekre válaszol(ctrl+c ctrl+v válaszok
, fél évre előre tudja, hogy milyen változások lesznek a upcnél mi?
majd azt hiszed, hogy a te kis leveledre körbetelefonálják a menedzsmentet, hogy srácok, van itt egy lightos előfizető, aki panaszkodik, mit mondjak neki? LOL
Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Router gondok
- Futás, futópályák
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- MSI GeForce RTX 5070 12G VENTUS 2X OC
- Wheel Stand Pro - GT /PRO /EX /FX + Thrustmaster T150
- Chario Hyper 1 Mk2 audiofil hangfalpár
- keresek Rx 6700xt..6800..6800xt mai átvétellel,szombathely--kőszeg--sopron átvétellel
- GARANCIÁS FULL WHITE GAMING PC 16GB DDR5 RAM, RYZEN 5 7600X , RTX 4060 8GB, 1TB NVME SSD, 4TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest