- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Porcupain
aktív tag
válasz
Macilaci457 #10391 üzenetére
Akkor passz.
Az smtp-t csak akkor kell engedélyezni, ha mást használsz levél küldésere.
-
Porcupain
aktív tag
válasz
Macilaci457 #10389 üzenetére
Sajna abban nem tudok segíteni,de firefox esetén ez a beállítás van
pop3.upcmail.hu
smtp.upcmail.huA felhasználó névhez az e-mail cím kell.
A jelszó-t pedig a szerződésen találod, ha nem tudod hívd az ügyfélszolgálatot, és megváltoztatják neked, de kell a szerződés hozzá. -
Porcupain
aktív tag
válasz
Macilaci457 #10387 üzenetére
Milyen kliensbe akarod beállítani?
-
Jadro
veterán
válasz
Macilaci457 #6964 üzenetére
Attól függ mire használod. A TV is szar merg Győzike show megy benne? Ez nem ilyen egyszerű.
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
Macilaci457 #6964 üzenetére
Ma valahogy mindenki engem fikáz?
Most már kezdek ideges lenni, már ne haragudj, nem vagyok Youtube mániás, de ha én akarok venni egy terméket, akkor nem nézhetek meg róla egy felhasználó által készített videót? Legutóbb egy LG FA162-es HiFit vettem, mégiscsak más működés közben látni,ahogy nyomogatják az érintőpanelét, mintha megnézem a hivatalos oldalon a fotóit. Nem sokat ér persze ilyen minőségű videó, de mégiscsak több, mint egy fotó.Vagy ha Formula Force EX-et szándékozok venni, akkor mégiscsak megnézem működés közben, nem? Nemcsak kakaót isznak és viccet mondanak ott.
Ennyi erővel a fórum is baromság, mert minden hülye felhasználó a saját hülyeségeit mondogatja, ott a hivatalos honlap nézze meg. -
GeryPc
senior tag
válasz
Macilaci457 #6944 üzenetére
Nekem asus routerem van +chello és 1.2mb-al töltöttem minap,szal az sem igaz amit már mondtak régebben hogy wlanon keresztül kisebb a sávszélesség,vki kifog vmiből egy rossz pédányt max ez rá az okos válasz
jah igen és meg sem szakad meg semmi,vagy akkor én fogtam ki egy nagyon jó routert -
jerry311
nagyúr
válasz
Macilaci457 #6944 üzenetére
Bizony, a kábel még mindig stabil.
WiFi csak azoknak javasolt, akiknek tényleg kell a mozgathatóság vagy nincs vezetékes csatlakozási lehetőség a kütyüjén. -
Thusor
őstag
válasz
Macilaci457 #6935 üzenetére
Át tudsz lépni a bornze-ra, mert megszünt csomagról (minimum) új csomagra lépsz át. A nagyobb havidíj csak azokra vonatkozik akik már az új csomagot használják.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Macilaci457 #6933 üzenetére
Szerintem nem. Van valami olyan az ÁSzF-ben, hogy hűség alatt csak olyan új csomagra válthatsz, amiért többet fizetsz...
-
jerry311
nagyúr
válasz
Macilaci457 #6929 üzenetére
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Macilaci457 #6929 üzenetére
Neked Minimum díjcsomagod van. Az új előfizetők vagy a Start 512/256-ot választják, vagy a Bronze 2/1-et.
-
törölt tag
válasz
Macilaci457 #5088 üzenetére
Most jöttem nemrég haza, mostanra már rendbejött. Nekem is tegnap éjfél körül kezdődött, de nekem tovább tartott: amikor ma reggel 7-kor elmentem itthonról, még mindig be volt lassulva, ki tudja meddig...
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Macilaci457 #3962 üzenetére
Ez melyik csomag lenne? Nálam megint szarakszik nagyon a net. Hihetetleen! Pont akkor, amikor interneten kell fejlesztenem.
-
Gandhi
csendes tag
válasz
Macilaci457 #1766 üzenetére
Olvasgatom ezt a fórumot a nagy várakozás közepette elég frekventáltan. ...és bezony látom, hogy egyesek milyen földöntúli áhítattal ejtik ki a hűségnyilatkozat fogalmat, mintha valami ősi, elfeledett litánia része lenne, amiben aztán tényleg nem szabad hibázni, mert akkor az istenek sej de megharagszanak. Én speciel minden nyáron felbontom a hűséget jupiszivel, oly módon hogy nem fizetek a szolgáltatásért pár hónapig. Majd a bontást követően egyenlítem a számlát, ekkor a policyjük szerint nem kötnek velem újra szerződést 3 hónapig- nos ez nyáron csak a kockáknak érvágás.Tettem ezt eddig abban a tudatban, hogy ha aláírsz 3 évet, akkor egy esztendőt követően bizonyosan kiba méltánytalan árat fogsz fizetni a piacihoz képest. Ezért a ormótlan multi blankettaszerződéseinek örök, nagy aláfirkantását túlmisztifikálókon csak kiadósat tudok röhögni. ... és aki most rohan ide habzó szájjal hegyibeszédet tartani, annak annyit jegyeznék még meg ide lábjegyzetként, hogy ez a (vigyázzatok tabu szó közeleg 5..4..3..2..1) hűségnyilatkozat nem gentleman agreement, és hogy a felhasználó illetve a vele megállapodó, regionálisan monopol helyzetben lévő cabel isp nem vannak mellérendelt viszonyban.
[Szerkesztve] -
T 1000
aktív tag
válasz
Macilaci457 #1522 üzenetére
Használj Du meter-t, tölts de, és mérni tudod a napi, heti, havi stb. forgalamad...
-
dante3
addikt
válasz
Macilaci457 #1503 üzenetére
Én is hasonlóan jártam,de nekem csak az auto mail jött! Le se sz@rtak utána!
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Macilaci457 #1500 üzenetére
Én már írtam, de még válaszra sem méltattak, csak jött egy ilyen auto email, hogy kösz megkapták, majd írnak. Én egyébként valószínűleg tényleg lépek jövő hónap végéig, ha nem lesz seemmi konkrétum...
-
shev7
veterán
válasz
Macilaci457 #433 üzenetére
sot, ha kered adnak is.
-
dilipok
veterán
válasz
Macilaci457 #431 üzenetére
1 darabig m1 a koaxon majd onnan bele a modembe és onnan UTP-vel viheted amerre csak szeretnéd
Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest