Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Racecam #3493 üzenetére
Azt kellene kipróbálni, javul-e a letöltés, ha a ténylegesen rendelkezésre álló feltöltési sávszélesség alá korlátozod a torrent kimenő forgalmát. Tehát nem az ígért 1 mbit-re, hanem mondjuk 64kbyte/sec-re. Azt szeretném megtudni, hogy a feltöltési irány kisámfázása miatt előfordulhat-e, hogy a letöltési irányban nem tudod kihasználni a kapacitásodat.
-
magi20
senior tag
válasz
Racecam #3496 üzenetére
Mármint az én általam említet illetve a te általad említett oldalról????szerintem közzétehetjük akkor hogy az endlesről van szó,igaz?
most xp-t futtatok,és ugyanaz a helyzet, vistával egy dvd lejött kb 2óra alatt..
jó az a vista csak vhogy úgy érzem hogy az 1gb ram sem elég neki ........ -
bambano
titán
válasz
Racecam #3143 üzenetére
Rendben, tehát a kérdésemre az a válasz, hogy nem terveztek emelést, csak a konkurrencia miatt emeltek.
Viszont ez hazardírozás, mert könnyen előfordulhat, hogy nem lesz meg időben a gerinchálózati sávszélesség emelés. Velem tolt már ki gerinchálózati szolgáltató ilyen területen. -
válasz
Racecam #3143 üzenetére
Jó, lehet, az elromlás nem megfelelő szó, csak az ingadozó, instabil kapcsolatokból ez jön nekem le -teszem hozzá, nem vagyok egy hálózati guru, csak próbálok okot találni a rendellenes működésre.
Talán találóbb lett volna úgy fogalmaznom, ahogy most te teszed: hálózatfeljesztés.
Egyébként gerinchálózati probláémákról nem is olyan rég olvastam itt. -
jerry311
nagyúr
válasz
Racecam #3101 üzenetére
Well, még nem próbáltam mit tud az USB az őj csomagokkal. Egy biztos pont van, hogy a 6 Mbps chello plust vitte gond nélkül.
USB 1.1 ugye 12 Mbps-t tud (van low speed is ami meg 1.5 Mbps, de az most nem játszik), tehát elméletileg illene tudnia a 10 Mbps extreme csomagot. Mint láthattuk, a valóságban ez nem teljesen így van. Persze ez sem a teljes igazság, mert van kint Terayon TJ720 (és TJ720x), valami Thomson, Motorola SB5100, Arris-ból is vagy kétféle, meg az SA WebStar. Szóval modemenként változhat az USB tudása. Viszont ha jól emléxem, akkor egyik sem tud USB 2.0-t.
Ebből hirtelenjében 4-et tudnék tesztelni ha hajlandó lennék rá, meg még a UPC-nél dolgoznék. -
Silencer83
addikt
válasz
Racecam #3094 üzenetére
nah beszeltem egy UPC ismerosommel, azt mondjak nem nalam a hiba
a fejlsztes kozben elofordulhat / Pecsen sokan hivtak oket emiatt / h vagy az up v download ertek ingadozik ill nem hozza az eloirt szintet, 2het ~ es realizalodik.
havere uez a motorola modem, meg verzio is. o is usb nyomja
shev: usb uugy birja, nem szuk keresztmetszet -
dokar
addikt
válasz
Racecam #3077 üzenetére
1. közdolgozói netet csak 1 év hűségnyilatkozattal lehet kérni, de aláírnék én 2 évet is
2. mert még van 3 hónap az egy éves hűségnyilatkozatból
3. majd utánanézek
egyelőre az a legjobb megoldás, hogy 3 hónap múlva megszüntetem a közdolgozói csomagom és megyek két évre mediumra; ergo így már nincs értelme a közdolgozói csomagnak -
Fulmi
senior tag
válasz
Racecam #3046 üzenetére
hehe, nekem mindig az jön le h amikor egy olyan ember válaszol aki otthon van a témában egy olyan embernek akinek köze sincs a témához akkor az rohadt nagyképűen ír. lehet szépen is megmondani neki h figyussz már itt a link ezeket ovasd el. nem azt h te paraszt ne csak write only üzemmódban legyél már...
ez most nem neked szól...
[Szerkesztve] -
ballington
addikt
válasz
Racecam #2998 üzenetére
nem rinyáltam, csak nem értettem.
mellesleg azt nem gondoltam, h a dolgozónetre (ami classic alapú) más emelési mód vonatkozik.
sajnálom, h ezzel megbántottalak.
azt hittem, h a dolgozónetre ugyanúgy vonatkozik, mint a classic-ra, álmomban sem gondoltam...de most már tudom. -
dragonfx
veterán
válasz
Racecam #1920 üzenetére
hehee...mi pont költözünk márc. 20 felé kb, szal újra ki kell instalálniuk, ergó tuti uj modem, tuti uj sávszél
Amugy igazuk van amióta 30 a korlátom szinte ritka mikor 20 fölé megyek, de inkább 15-18.
Így amikor a tavalyi évben 3x túléléptem, jó nem drasztikusan>>46, 41, 38..akkro se korlátoztak mert gondolom látták többibre nem voltam szemét, és csak valami szükséges miatt lett annyi amennyi.Aki amugy Tag und nacht dc++ozik meg torrentezik, igenis vegyék el a netjét, és tiltsákl ki, az internet nem erre való kizárólag!!!
krisz:
tényleg no para, de ha cska az előtti hsz.em linkjét megnézted volna.......
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #1929 üzenetére
Akkor tehát lesz 7110-ért az 5mega, meg mondjuk 2 év hűséggel kb 8900-ért a 10 mega...
Gondolom itt majd a váltásban van valahol a nagy biznisz, mert a leghülyébb d.netes is át fog nyargalni.
Vagyis eddig én classicot kaptam, csak más néven, most a classicot jól megemelik, engem meg egyel lejjebb sorolnak. Vagyis alig-alig emelnek valamicskét. Tehát a tripla sebesség helyett(300%) lesz 160%-nyi. Végülis ''mindenki'' jól jár akkor..
Bár ha az a cél, hogy kiszórják a dolg.netet, akkor ennél frappánsabb megoldás nincs is.
Na mindegy, nem dühöngök, alszom
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
Racecam #1920 üzenetére
A dolgozónetről:
Erre még visszatérünk a napokban, egyelőre nem tudok mit mondani. Annyi biztos, hogy náluk is emelünk és a kapcsolódó szolgáltatások tekintetében sem jut kevesebb.''ú
Ez sztem jó vicc, de ha nem a 10/1-es lesz belőle, akkor az egész program kuka. Már csak anyagi okokból is, mivel ha 7.5-ért nem fogja a dolgozónetes emberke megkapni a 10/1-es netet, hanem csak az 5 megás csomagot, akkor az a kutyának nem fogja megérni, mert az is havi 8k. 500ft spórolás powa?
Másik, hogy a megkülönböztetése is érdekes lesz, elvben nekem is ebben a közalkalmazottas időszakban lett kötve a netem (még a 768/256-os időkben), és a modemregembe a prov.chello.hu-n ugyanaz van, mint a rendes classicosoknak.
Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest