- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Aktív témák
-
kennyke
aktív tag
válasz
corlagon #941 üzenetére
Ezt értem. Nekem nem fontos hogy január 1-től ne legyen korlát. Ráér majd márciustól is, mert akkor jár le a szerződésem
Viszont valamit biztos fog a upc is csinálni a jövő év első részében, válaszul a dsl emelésekre. Azt hogy mit, egyenlőre csak találgatni lehet.
Nem tudom jerry mennyire benfentes, de én emlékszem, két kijelentésére. Mégpedig hogy a júzerek 3%-a lépi túl a korlátot, és hamarosan megoldódik a korlát kérdés.
Én ezekből (is) következtetek arra, hogy a lépés, a limit eltörlése lesz.. Reménykedem.... -
Littletiger
tag
válasz
corlagon #447 üzenetére
Mint írtam, engem a 2. pont érint. 28-án korlátozak le, amikor már nem kellett volna. A népi megfigyelés szerint.
De te is írod zárójelben, hogy általában. Vagyis vannak kivételek. Most épp én voltam. Ami nem vigasztal.
Viszont. Ma visszakaptam a teljes sávszét. Teljes az örömöm. -
-
Chieftec
őstag
válasz
corlagon #197 üzenetére
Furdobe menet kozben azt szamolgattam, hogy plusnal egy nap se kell ahhoz, hogy elerd a 60GB ot. Szvsz mostanaban kellene lennie valami nagyobb seb. illetve korlatnovelesnek is. Mostani eleg gyengere sikeredett,
Nem kerdezem, hogy ki mit tud, csodalkoznek ha valaki is erdemi infoval szolgalna.
-
Manitou
veterán
válasz
corlagon #186 üzenetére
hmm, akkor lehet váltok nagyobbra lightról standardra, így ha egy hónapot elengednek, akkor 12 hónapra ~6400 Ft -os havidíj jön ki, ami nem sokkal több mint amit eddig lightért fizettem.
De az még mindig érdekelne hogy mi van ha maradni akarok lightnál és újabb 1 év hűséget akarok aláírni, erre egy kumma infó sincs a chello honlapján.
Ja és mennyi a forgalomkorlát a standardnál? Nem tudja valaki? Én olyan 15GB-ra tippelek.
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
válasz
corlagon #181 üzenetére
Ja most nézegetem én is, hogy mi van ilyenkor.
Meglévő előfizetőinknek szóló ajánlataink menüpontbannézegetve,
Jelenlegi előfizetőinknek szóló ajánlataink:
Módosítson magasabb chello szolgáltatásra
Váltson chello előfizetéséről magasabb chello szolgáltatásra és az igénybe vehető kedvezményes havidíjakon kívül 2007. október 31-ig, vagy 2008. október 31-ig tartó hűségidő esetén 1 hónapig ingyen használhatja a szolgáltatást.
Akkor ha én most váltok standarda lightról, akkor 2007 október 31-ig 6990 Ft-os havidíjjal vehetem igénybe, és ebből még 1 hónapot elengednek?
És ha nem váltok , hanem maradok lightnál és újabb 1éves hűségnyilatkozatot írok alá, akkor mennyi? Ez nem derült ki számomra. Mert az ok, hogy aki új előfizető, annak 4990 ha telefon is van), de nekem mennyi, aki már nem vagyok újTelefon is van.
-
shev7
veterán
válasz
corlagon #149 üzenetére
''Ha lekorlatoznak honap kozben, csak 1-en 0.00-kor oldjak fel - jo, most 1 nappal elobb, oruljunk neki.''
O vazzeg, ez mar millioszor elhangzott a topicokban.
Idezek jerrytol: ''A korlátot a hónap utolsó előtti munkanapján szedik le, illetve ha azt munkaszüneti nap követné, akkor még egy nappal előtte.''
De ettol meg elofordulhat (ahogy azt a mellekelt abra mutatja), hogy ezutan a datum utan is lekorlatoznak, amit csak kesobb oldanak fel. -
shev7
veterán
-
shev7
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- World of Tanks - MMO
- Medence topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged