Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
Az is röhej, hogy egyik havernál még a régi, 10/1 es chello van papíron, de olyan 16/3-ként működik, semmi korlátozással. Szal elég mázlista
-
enterlaci
senior tag
Valami baj van az utorrent 1.9-el, nálam 2 napja 60%-os proci terhelést csinál és az ablakkeretben valótlan le/fel töltési adatokat ír ki. Használhatatlan lett az összes 1.9 verzió!?
-
Bdanyy
addikt
Most így hirtelen ezt találtam, hogyha kell majd segíthetek lefordítani:
-
Bdanyy
addikt
azureus meg utorrent szerintem megy egymás mellett, de 1.9 es mellett 1.81 es utorrent nem megy, az indul amelyiket előbb elindítod
-
tomp
félisten
Sőtt kizárt, hogy a fel speed okozta. A maxnak még a felét sem érte el.
Már a tracker kapcsolódásnál megfeküdt az egész. Ha sikerült is neki, akkor a torrent ment, böngésző+msn nem. állítottam a programban, és mostmár 10-15mp alatt kapcsolódik, és megy minden. Szval dolgoznak is a upc-nél. Ami csoda -
tomp
félisten
válasz
Goose-T #9080 üzenetére
Nem, de eddig nem volt ilyen. De sztem vmit variáltak a upc-nél. Eddig "erőltetve" módban volt a torrent. Így sikerült a kikerülés. Max 50-es pingel. Átállítottam "engedélyezés" módba, és az extrém ping rögtön leesett a szokásos "torrentezős" max 50re. Régebben ebben a módban nem ment a kerülés. Most megy. Régebben nem volt extrém ping, most volt. Dolgoznak a upc-nél
Jelenlegi ping torrent mellett: 28
-
tomp
félisten
www.bix.hu [193.239.149.1] pingelése - 32 bájtnyi adattal:
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=278 ms TTL=60
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=281 ms TTL=60
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=302 ms TTL=60
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=277 ms TTL=60193.239.149.1 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 4, fogadott = 4, elveszett = 0
(0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 277ms, maximum = 302ms, átlag = 284ms
Ilyen ha megy a torrent. Korlátozás kikerülve, azaz maxal megy(ha van erő a másik oldalon) Jelenleg 2mbitel megy. A böngésző+msn KO Kíváncsiságból az IE-ben(firefoxot használom amúgy) megnyitottam a speedtest lapját. Erre: a www.speedtest.net nem létezik.
Több ping mérésnél pedig: "A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül." -
FefeeX
veterán
válasz
Soockit #9067 üzenetére
Nálunk is voltak ellenőrizni anno, mert "anomáliát okozott a modemem" vagy valami hasonló... Hogy mit csinálsz ahhoz nem sok közük van, megkérdeztem anno a chates ügyfélszolgától is, azt mondta a te területeden azt csinálsz amit akarsz, ha meg van osztva az nem az ő dolguk. Erre kérdeztem hogy ugye a goldra váltásnál 3 gépre oszthatsz ami 3 IP-t jelent, hát, nem egészen, mondjuk erre csak hebegett habogott, de ők nem biztosítanak semmit hogy 3 gépre oszthass...
Na szóval mikor kijöttek az "anomália" miatt, ami "a többi fogyasztót is hátrányosan érheti", kicserélték a kábelezést, ennyi történt. Ami eddig a falban ment, az most csúnyán, falon kívül van...
-
FefeeX
veterán
Gigabitről neked sosem fog UDPről jönni, mert sajna a nem chellosok nem fognak a kedvedért 1.9 béta klienst használni, mikor nekik tökéletesen megy a normálról is. A seed szerveren meg webes kliens megy ami valszeg (remélem csak még) nem tudja az UDP-t, nálad hiába van bekapcsolva, az ilyentől nem fogsz gyorsan tölteni...
(azt hittem ez egyértelmű, de tévedtem)
-
Goose-T
veterán
-
Soockit
aktív tag
Egy hete vettem egy Wifi router-t. Azért mert vettünk egy notebook-ot és vezeték nélkül akarok csatlakozni az internetre, persze az asztali gép is csatlakozva van. Általában nem használjuk az internetet egyszerre két gépen, de ez már mellékes.
Egy hete áll így a rendszer. Ma felhívott a UPC-től egy ember, hogy megnéznék a modemem, hogy rendesen működik, hogy jók e a kábelek, hogy minden rendben van e. Kérdeztem, hogy miért, mondta, hogy csak megnézik, és ha tapasztalnak valamilyen hibát akkor optimalizálják a hálózatot. Nekem elég kamunak tünik az egész dolog.
Be engedjem őket vagy sem? Mit akarnak megnézni? Azt esetleg bentről láthatják, hogy megosztottam a netet. Ha mondjuk nincs rákötve a PC-m csak a Wifi-n keresztül netezek akkor mi van, akkor még csak egy gép van rákötve?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
ody42
senior tag
Azt azért ne felejtsétek el, hogy az UDP kiszorítja a TCP kapcsolatokat, ha csutkán megy a net, szóval hosszú távon nem biztos, hogy olyan jó ötlet az udp alapú torrentezés...
-
Xaero88
tag
válasz
jozefgucci1 #9063 üzenetére
A router adminban lehet beállitani(ha van ilyen opció)
If you have a local client PC that cannot run an Internet application properly from behind the firewall, then you can open the client up to unrestricted two-way Internet access by defining a Virtual DMZ Host.Valahol olvastam hogy ajánlották ilyen problémára.
-
Xaero88
tag
válasz
jozefgucci1 #9061 üzenetére
DMZ van bekapcsolva?
-
jozefgucci1
addikt
Nekem mostanában (1-2 hete) A pingemmel vannak gondok.Chello 10/2 -vel hazai szervereken 50-60-as a pingem ,míg külföldin úgy 60-85 között mozog.Kipróbáltam és egy üres magyar szerveren is 51 -es a pingem ? Speedtestben 18-as pinget ír de az még soha nem volt.Vmi ötlet?Még így játszható minden játék , mert ugye 100 felett a gázos de régen csak 30-40 volt max szal nem értem.
-
rob2174
tag
1.9 es udp-vel valóban optimális megoldás 1200 felett húzok most is támogatom a z 1.9 kampányt:-)
-
hool
aktív tag
Annyira úgysem pörög a topic, talán ez elfér:
"
What is not in 1.9:
UDP trackerWhat is in 1.9:
uTP, the micro transport protocol. This UDP-based reliable transport is designed to minimize latency, but still maximize bandwidth when the latency is not excessive. We use this for communication between peers instead of TCP, if both sides support it. In addition, we use information from this transport, if active, to control the transfer rate of TCP connections. This means uTorrent, when using uTP, should not kill your net connection - even if you do not set any rate limits. In addition we now implement NAT hole-punching for uTP connections, so connectivity should be improved for peers that do not have their ports mapped.
" -
ImI87
őstag
Látom továbbra sincs sikeres megoldás a korlátozásra.
Én a magam részéről becsülettel használom az UDP titkosítást
többet sajna nem tudok tenni.
Kellene egy reklámkampányt csinálni, hogy mindenki frissítsen kliens-t, és mindenki használja az UDP-t.
És akkor a UPC beveheti.........
-
FefeeX
veterán
Most mondjam el még1szer? Ez már nem az UPC hibája, hogy ennyivel hasít csak. Illetve az, de csak a non UDP kapcsolatok miatt. Mert megin fennáll ugye az, hogy a magyar ember nem cserél klienst addig, míg különösebb baja nincs a régivel, ezért sokan még 1.6os mikrotorrentet, vagy még öregebb azureust, bitcometet stb használnak. Ezekkel pedig soha nem fogsz tudni UDP kapcsolatot építeni, ergo ezektől összesen max 20k-val fog csorogni a cucc. Ha lenne egy 100/100 megabites UDP-vel, attól nefélj menne maxszal... Azon gondolkoztam,hogy ugye a seed-serverek ilyenkor chellora már sux, mert webtorrentet használnak, ami nem tud UDP-t, ergo kb elég felejtősek... --> marad az a pár UPC felhasználó akik már váltottak.
-
*Ropi*
félisten
Shev! Erősíts meg, vagy javíts ki légyszives, ha nem helyes a gondolatmenetem: nálam is upc net van (20/3), a Webstar 2203 modemből routerbe kerül a jel, amin a kliensek lógnak. A gondolatmenetem az, hogy az én routerem (régi darab, leánykori nevén Corega WLBAR-AB, eredetileg adsl modem volt beépített routerrel és wifivel, de amióta dsl-ről upc-re váltottunk csak routerként és wifi AP-ként használom, mac klónozást nem tud) átengedi az egyes kliensek mac címét, mert amíg a upc reg. oldalán nem állítok be egyet, addig nem enged róla netezni. A baj az, hogy max. 3-at enged egyszerre, nekem meg 4 vagy 5 kellene. Az nem jó, ha a Corega saját dhcp-jével osztatok címeket felülbírálva a Webstar-t, mert akkor semmi sem működik. Egyedül úgy hajlandó minden egyszerre menni, ha a Webstar modem belső dhcp-je osztja a címeket. Ráadásul eléggé érdekesen, pl.:
kliens 1.:80.99.63.133
mask :255.255.252.0
gateway:80.99.65.254kliens 2.:80.99.67.211
mask :255.255.252.0
gateway:80.99.68.254Most úgy sikerült működésre bírnom, hogy hagyom a Webstarnak, hogy címezzen dhcp-n, a Corega-t meg csak sima switcként használom + a wifi AP-jára csatlakozással sincs gond így.
A megoldás eszerint, ha veszek egy olyan routert, ami képes klónozni egy adott mac-et és nem engedi át a többiét (a Linksys WRT54G-n gondolkozom).
Szerinted?
Köszönettel: Ropi
-
Draken
őstag
20/3as net, kb 10-15hsz-el feljebb említették már. Ugyanez a jelenség nálam is, utorrent 1.9b, max 1mega /ha megerőlteti magát 1,4/ ez még mindig mondhatni lóxar a múltkori 2,4sebességhez képest, up is a felére csökkent
-
Rick4
félisten
Na, megoldódott, este 9-től mondtam a havernak, hogy hívja fel a upc-s ügyfélszolgákat, és mondja be nekik a router mac address-ét, de 10-ből csak egy volt hajlandó a bemondott adatok alapján megcsinálni neki a beregelést, ő meg nyilván az utolsó volt. Addig mind azt hajtogatta, hogy menjen fel ő a netet nem kapó (regelt mac cím híján nyilván nem induló) routerrel, és regelje maga. Mire végre hajlandó volt valamelyik megcsinálni, érdekes, egy újraindítás után megy minden flottul. Köszi mindenkinek.
-
ha a router klónozza (automatikusan, vagy külön manuális beállítás hatására) a beregisztrált mac adress azonosítót, akkor nem kell külön beregisztrálni a router mac adress azonosítóját.
ha direkt a router mac adress azonosítóját akarja beregisztrálni, akkor modemből a kábel a router wan portjába, router a notival összeköt, notin a upc regisztrációs oldala behív (link) - netes kapcsolat nem lesz, így bármilyen oldal behívása helyett ide fog irányítani -, ott automatikusan beolvassa a csatlakoztatott mac adress azonosítót - de mivel nem az van beregisztrálva, így csak a regisztrációs oldal jön be, semmi más -, és fel is kínálja az új mac adress (router) beregisztrálását. első lépés ként új mac adress azonosító elfogad, utána a lecserélendő (régi) mac adress azonosító kijelöl, és kész! utána már csak áramtalanítás, restart és minden ok! -
Rick4
félisten
Szevasztok!
Itt egy (számomra) nagy kérdés: A havernak most kötötték be az upc-s netet, van egy modem, egy fonera router( dhcp-re állítva), és egy wifis noti. A fonerát most kapta, a modem és a noti között kábeles megoldással van net (vista van a gépen) Kérdés az, hogy hogy fogja tudni együtt használni ezeket, mert érzésem szerint (nekem T-kábelem van) be kellene regelnie a fonera router mac address-ét, de ezt ugye úgy nem tudja megtenni, hogy a router van a kábel végén, mert ugye a nem regelt mac cím miatt eleve nem kaphat netet. Tehát jól sejtem, hogy a modem-> gép kábeles megoldással belép a pcreg.upc.hu oldalra, ott az előfuezői adatokkal belép, és regeli a router mac címét? Jól tudom, hogy 5 eszközt lehet egyszerre? Köszi a segítséget! -
*Ropi*
félisten
válasz
Travelos #9038 üzenetére
Van a gépeden Counterspy? Én azzal jártam így, összeakadt a NOD víruskergetővel + az Agnitum tűzfallal. Bootolás után rögtön frissíteni akarja magát, de a tűzfal elég lassan tért magához és engedte a netre, ezért addig processzor 100%-on, megállt az élet percekre...uninstall megoldotta.
-
Xaero88
tag
válasz
Travelos #9038 üzenetére
Nem maradt meg véletlenül az ADSL-ed betárcsázós PPPoE kapcsolata?
Nézdd meg a hálózati kapcsolatokba, lehet az még az alapértelmezett, és azért akar mindig tárcsázni.
Töröld ki.Ja mégvalami, nézdd meg msconfigba hogy van-e olyan program automatikus inditásba ami netet akar használni közvetlen indulás után.
-
Travelos
őstag
mióta áttértem ADSL-ről UPC-re komoly és idegesítő problémám van:
ahogy feláll a windows, gondolom a modemen keresztül csatlakozni akar a nethez, na ez a folyamat kb 3perc!!, és addig semmit nem lehet csinálni a gépen, még az óra sem megy a tálcán.
Ha letiltom a hálókártyát, vagy kihúzom a hálókábelt, és úgy bootolok, akkor minden ok, szóval a hálókártya szarakodik valamit.
laptopra dugva a netet minden OK, szóval a géppel van gond.
legújabb driver van a hálókártyához telepítve, és a hozzáadott diagnosztikai program semmi hibát nem jelez
programütközés nem lehet, mert teljesen frissen telepített windows esetén is ezt csinálja
a problémát 1 éve nem tudom megoldani!
mi lehet a GOND?
nekem elég lenne problémamegoldásnak egy olyan progi, ami nem enged fel egyből a netre bootoláskor, hanem manuálisan kell csatlakoznom, mintha később dugnám be a kábelt a modembe, mert ilyenkor villámgyorsan csatlakozik.
-
hool
aktív tag
Egyelőre örülünk Vincent, 1.9 Beta Build 13910 1.2MB-tal szed, felfele nincs infóm, mert nem húznak semmit igazán, csak pár KB-tal. Ja, és a pár hónapja fennálló idegesítő jelenség, miszerint vagy u vagy firefox, a kettő együtt nem megy, most megszűnt.
-
polonic
félisten
Most megint kipróbáltam a uTorrent 1.9-et, a legfrissebb verziót belőle. Ez hasít 1.2 megával. Ezelőtt ez is haldoklott, egyedül a Bittorrent volt jó, most meg ez is.. De van egy olyan gond, hogy a feltöltés csak addig megy maximumon vagy a közelében, amíg le is töltök. Amikor már csak seedelni kéne, akkor alig csorog 10-20-al. Bittorrenttel is ez volt. Ötlet?
-
hool
aktív tag
erdoke: én végülis megkaptam a régi (mostmár jelenlegi) áron tovább a kábelt, lehet az hatotta meg őket, hogy havi ezresért behúznak egy telefont, ha egyáltalán be kell húzni bármit is.
-
jerry311
nagyúr
válasz
shabbarulez #9027 üzenetére
Ezért is írtam, hogy ez egy nagyon szerény becslés.
(már amikor beírtam, akkor nyilvánvaló volt, hogy jóval több, csak kicsit javítani akartam az arányokon.
)
FefeeX
Régen sem érdekelte őket egy ilyen maroknyi p2p-re izguló kisebbség. A vezetőség 1-2 embere változott csak az elmúlt 3 évben, szóval szerintem most sem fordítanak figyelmet erre.erdoke
Hogy nem írtad alá, az már mellékes. Egy peres eljárás során simán érvényes szerződésnek minősítenék, hiszen 9 éve folyamatosan fizeted a számlákat. Ez azért elég erőteljesen ráutaló magatartás, ami elfogadott szerződéskötési forma. Vissza a lényeghez. UPC-nél kedvezményt az kap, akinek érvényes hűségszerződése van. Analóg TV-re ilyet csak az kaphat, aki megpróbálja felmondani, de sok esetben ma már az sem. Főleg ha az adott címen nincs más csak a UPC. Szopó, de sajnos ezt az üzletpolitikát választotta a cég. Úgyhogy marad a listaár vagy a trükközés. -
erdoke
titán
válasz
jerry311 #9023 üzenetére
Nekem is emelték a TV-t 1300 Ft-tal. Elolvastam a szerződést (ami egyébként inkább egy gentlemen's agreement, mert alá nem írtam semmit), de ettől még lehet kevéssé szimpatikus, hogy közel másfélszeres az ár egyik napról a másikra, nem? 2700 Ft decemberben, 3990 Ft januárban. Nekem kicsit durva, több mint 9 éve vagyok folyamatosan UPC előfizető. Ha nem tudom egyszerűen megoldani, hogy a mostani "új előfizetőknek" szóló 2800 Ft-ot fizessem havonta, viszlát.
-
FefeeX
veterán
válasz
jerry311 #9026 üzenetére
Sokan nem töltik ki, holott megtehetnék, de ez megin a magyar mentalitás, mint hogynem megyek el szavazni, stb... Szóval innentől kezdve értelmetlen az egész, hogy mindenki azon van hogy:
1. úgysem érünk el vele semmit, nem töltöm ki, megspórolok 1!!! percet
2. majd kitölti úgyis más, pont azon az egyen úgysem múlik, megspórolom azt az 1 percet... -
jerry311
nagyúr
Tegyük fel, hogy csak 150 000 UPC internet előfizető van, ami szerény becslés, amikor az összes magyar net előfizetés kb. 1 500 000. (mostanában volt valami NHH-s szám a neten, ha jól emléxem ennyi volt)
Ebben a becsült esetben már a UPC előfizetők 0,066 %-ának támogatását élvezitek.
A helyzet elég reménytelen, de azért én drukkolok nektek -
koxes
tag
elértük a bűvös számot 100
-
jerry311
nagyúr
Nem olvastad el a szerződést, amit aláírtál? Hát ez felháborító!
Benne volt, hogy meddig kapod kedvezményes áron a TV-t. Az is benne volt, hogy utána listaáron kapod, kedvezmények nélkül.
Ennyi erővel azt is aláírathatták volna veled, hogy a hűség lejárta után nekik adod az egyik vesédet...UI: Az elfogadott aláírás méret 3 sor. A konfignak megvan a megfelelő helye (Cuccok) az adatlapodon.
-
takos
tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg a számlám a UPC-től, s rögtön kiakadtam.
Van egy internet(még fél év hűséggel) és egy lejárt hűségű kábeltv előfizetésem.
Mivel a kábeltv már nem "hűséges" 1150Ft-al megemelték a díját.
Szerintem ez felháborító, már alig várom, hogy a Digikábel elindítsa a szolgáltatását, már a ház közelében dolgoznak(4.ker).
Üdv:
takos -
FefeeX
veterán
Nálam meg el sem kezdett tölteni, csúnya is, csomó mindent nem lehetett állítani rajt (vagy rövid ismerettségünkben én nem találtam) - de tényleg nem töltött... A jelenlegi helyzetben a fene tudja, miden esetre, ha olyat töltesz aminél nincs UDP megosztás, tökmindegy milyen kliensed van
Ilyen szempontból az n*ore nem egy full fejlett tracker sajna, rengetegen még az 1.6 verziónál tartanak. 1.8 még relatíve gyakori, de 190D-t csak nagyon ritkán látni...
-
"A fentiek figyelembe vételével a Szolgáltató túlzott mértékű használatnak tekinti azt az esetet, amikor az Előfizető adatforgalma egymást követő három hónap átlagában a 300 Gigabyte forgalmi mennyiséget meghaladja (extrém használat)."
forrás; internet_aszf
amúgy hogyan jött ki neked az, hogy amennyiben 1 hónapra 300 gb, akkor 3 hónapra 750 gb?
-
FefeeX
veterán
Milyen klienst használsz mégis?
Nálam is volt 2,4MBps, de csak olyankor üti ezt meg ha olyat töltök amit 100+ ember seedel, mert azok közül is csak akkor jön normálisan ha van uTp jelzés (ami valszeg az UDP protokollt jelenti) - ez az utp valami olyan degeneráció lehet mint hogy utorrent lett ami mikrotorrent volt -
FefeeX
veterán
Sajna azt kell mondjam nem az 1.9 beta ami a gáz jelen esetben, hanem azon felhasználók száma, akiknek a kliense hajlandó is UDP módot használni az adatátvitelben. Ugyanis más a protokoll, amin küldi az adatot, ez olyan dolog mint hogy hiába veszel a telefonodhoz gyorstöltőt (új vékony nokia) ha a vastag megy bele a telefonodba, akkor kb nem értél el semmit
-
^Clown
addikt
Ehhez csatlakozom én is. utorrent 1.9 beta még mindig a legjobb megoldás, de közel sem tökéletes. Chello Golddal (20/3) a max sebességem 1000kb/s, de ez gyakran lecsökken 50kb/s-ra, nagyon ingadozik, sosem stabil.
Kérdés: mennyi a Goldnál az adatkorlát? 300Gb egy hónapra, 3 hónapra 750Gb? Vagy ez már változott?
-
FefeeX
veterán
-
FefeeX
veterán
válasz
#04230330 #8998 üzenetére
Hát nálunk is mondjuk 4 emeletes a ház, ilyen régi bérház rendszerű, UPC van mindenhol. A mellettünk lévő ház a Rózsa Udvar, vagy mi a fene, 120 lakásos társasház, most épült... Szóval már csak ezért is érdemes lenne/lett volna (fél éve) behúzni a digit...
kali: Járt utat járatlanért? nem letöltő?
erre kb annyit, hogy akkor is 2500 a net, a UPCnél ennyiért wcpapirt se kapsz... (szóval nem elég h gyorsabb de olcsóbb is)
Ugyanez a tévében, sokkal több csatorna, és fizetsz mondjuk 500 ft pluszt a legolcsóbb chello tv-re amiben van kb 5 normális adó...
Miért nem volt sok váltás: én inkább elsőnek a hűséget (papíros) jelölném meg, másodiknak pedig a magyarok általános lustaságát hogy valaminek utánajárjanak... Inkább siránkozás megy... -
jerry311
nagyúr
válasz
Goose-T #9000 üzenetére
DOCSIS 3.0-ban van up- és downstream channel bonding. Ez nagyobb le és feltöltési sávszélességet jelent. Magyarul: a CATV hálózaton nagyobb lesz a sávszélesség. Ez változatlan csomagok esetén kevesebb (vagy nulla) p2p korlátozást jelent. A backbone eddig sem volt probléma. Nézd meg a BIX-et a 40/40 Gbps 18/4-re van kiterhelve. Hasonló az arány a vidéki backbone irányokba is. Nem a backbone a szűk keresztmetszet, hanem a koax kábel és a DOCSIS 2.0.
-
RBJ
addikt
Csókolom.
Nekem egyelore az utorrent 1.9 beta /13910/ muszik. de ha jol megnézem annyira ingadozik a sebesség, hogy ha az átlagletoltésit nézem akkor is csak 500 KB/sec a 10/2 MB kapcsolatbol.
igy is akkor csak a felével jon amit az upc igért. vagyis a titkositás szart se ér. menetkozbe felugrik azért 1.2 mb/sec re de annyira ingadozik , hogy csak a fele a reális sebesség.
a halite t használtam én is sokáig de nem ment utánna a se.
az uj 0.3.1.0.6 meg annyit se tudok elérni mint az utorrentel pedig állitottam ezerféleképpen a titkositás.
Aktív témák
Hirdetés
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest