- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
Aktív témák
-
válasz
Bdanyy #13483 üzenetére
wifi n szabványos átvitel esetén sajnos csak 70 - 80 megabit/sec az átlagos jellemző sebesség, elég nehéz sokkal jobb értéket elérni...
próbáltad több/minden csatornán? milyen oprendszer? illesztő(k) friss(ek)? beállítások rendben? (az only n beállítás gyorsabb, mint a mixed bgn, a max tx rate, transmit power...stb értékek legyenek maximumon...stb!) -
jerry311
nagyúr
válasz
Bdanyy #12817 üzenetére
Eddig nem vettem észre, hogy fagyott volna. Torrent is megy vele, akár sávszélesség korlátozások nélkül is.
Igaz, én felraktam a legfrissebb firmware-t: 1.30EU, 2009/07/09
Az a legjobb, hogy a D-Link-től ne lehet letölteni az 1.11-et, mert már nincs fent az oldalon, de a link még arra mutat. A fenti firmware-t kis ügyességgel simán le lehet vadászni D-Link FTP-ről -
jerry311
nagyúr
válasz
Bdanyy #12811 üzenetére
Nekem egy ilyen D-Link DIR-655 van.
Megy rendesen, bírja a 120 Mbps-t is, wifi is tűrhető, bár nekem nincs N-es wifim a laptopon, szóval nemtom mennyire lehetne gyorsabb.
Hardver oldalakon valami 230 Mbps max átvitelt írtak rá. -
FefeeX
veterán
válasz
Bdanyy #11495 üzenetére
itt az oldal
Egyébként érdemesebb lett volna kicsit ésszerűbben keresniGógel - júpíszi
Driver, Firmware stb általában a kibocsátó/gyártó/szolgáltató oldaláról elérhető... -
törölt tag
Az volt az első, amit néztem, de ott sajnos csak azok az eredmények vannak fent, amelyek ugyanezzel az ip-címmel születtek (lehet volt már ez az ip-em, nem tudom). Kb. egy hete csináltam egyet, az pl. nincs fenn. Alig van fent egyébként 4-5 eredmény (elég régiek, már a most megcsináltat leszámítva), picivel többnek kellene lennie...
-
FefeeX
veterán
Gigabitről neked sosem fog UDPről jönni, mert sajna a nem chellosok nem fognak a kedvedért 1.9 béta klienst használni, mikor nekik tökéletesen megy a normálról is. A seed szerveren meg webes kliens megy ami valszeg (remélem csak még) nem tudja az UDP-t, nálad hiába van bekapcsolva, az ilyentől nem fogsz gyorsan tölteni...
(azt hittem ez egyértelmű, de tévedtem)
-
Apollyon
Korrektor
A letöltéseket annyira nem néztem, de a feltöltést jobban megfigyeltem, és azt vettem észre hogy chellos ip-kre (catv) megy a legjobban a téma. Míg néhány torrentnél 0.1-5 KB/s a sebesség, addig a chellos címek felé akár 15-ös átlag is mehet
Persze előfordul hogy épp megy 200-360-al, de meglepően ez is catv címek felé áramlik de csak ritkán van ilyen sebbesség.Szóval bátran kijelenthetjük hogy hálózaton belül nem akkora a korlát. Ennek ellenére továbbra is használhatatlan, nem éri meg hoyg menjen a kliens.
-
tomp
félisten
-
Bdanyy
addikt
A fentebb említett linkelt torrenttel kipróbáltam 4 klienst chello gold 20/3-al.
Utorrent: Csak csípkedte, 64kbyte volt átlagban.
Bittorrent: Ez már 300 körül szedett.
Halite: Meglepően hamar elkezdte szinte letépni 2500-2600 al a cuccot, annyira gyorsan, hogy mire visszanéztem az ablakra már lejött.
Deluge: Éppen most indítottam be, nehezen de elérte a 300-at, meglepő hogy ennyire lassú most.Halite-ot újra elindítottam, hogy hosszabb távon tartja e a sebességet: Screenshot Szerintem ez önmagáért beszél
Érdekes hogy egyik nap a deluge, másik nap pedig a halite van a toppon.
-
törölt tag
Nem otthagyni akarom őket, 2 hónapja rendeltem tőlük netet-tvt-dsltelefont, mert kb egy tizessel jobban kijöttem volna (igaz 8 helyett csak 2 megabit, de már nem vagyok akkora letöltő, mint rég). És most két hónap után, aláírt szerződéssel sikerült bejelenteniük, hogy valami rejtélyes műszaki okból nem lehet kiépíteni. De persze a korábbi adsl-t lemondatták velem, mert addig a csodás rendszerük nem tudja rögzíteni a megrendelést. 1 hónapja nem volt netem, mire megjött a bocs mégse levél, szóval kicsit kiakadtam.
-
Apollyon
Korrektor
Nos én VII. kerben lakom és itt is van korlát:
A legfelső torrentet töltöm csak, a többit seedelem.
Érdekes, mert össze-vissza ugrál a sebesség. Az előbb felment 200K-ra a letöltés egy kb fél percig, utána visszaesett olyan 9-15-re stabilan.
A feltöltés is ugrál, már ahol van az a 300+-os sebesség.
De csak ennél a két torrentnél, a többi stabilan csiga.Ez csak spekuláció, de az említett két torrentnél a peerek között feltűnően sok a chello-s és arra gondoltam hogy lehet hogy hálózaton belül gyorsabb az adatforgalom.. Lehetséges lenne?
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- OLCSÓ MONITOROK
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest