Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Nagyobb panelek, nagyobb készülékház
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Újra működik az adatforgalom számláló..
Szerencsére nem mutatott túl meglepő értéket.
Egyébként a DU meter-en kívül van még jó letölthető adatf.számláló? (Kicsit keveslem a beállításokat) -
Jadro
veterán
-
Grifid
aktív tag
válasz
Brett apó #4037 üzenetére
Még ezt a hónapot énis türelmesen kivárom, aztán adok szegény ügyfélszolgálatnak, hogy milyen jogon korlátozzák a más szolgáltatónál lévő barátaimmal az online kapcsolatot.
Ez ugyanis diszkrimináció. Az ÁSZF-ben nincs nyoma ilyesminek...
A jelszavas dologról csak annyit, én már 2 éve nem tudok megváltoztatni semmit a jelszavammal, pedig az ügyfélszolgálat is megerősitette, hogy jó a jelszavam... -
VINIKOR
senior tag
válasz
jerry311 #4087 üzenetére
Érdekes cikk a budapesti wifi hotspot helyzetről: [link].
Igaz írják, hogy WEP-es titkosítást tudtak könnyen feltörni, de a tudat, hogy ilyesmi megtörténhet nem erősíti a bizalmat a wifis szolgáltatás iránt. Meg aztán emberek dolgoznak az UPC-nél. A szerelőn keresztűl máris kikerül az infó, hogy nálam wifi van (elég központi helyen lakok) és egy kitartóbb próbálkozó talán a WPA-t is feltöri.
Ezért lenne jó, ha hivatalosan szerelne routert az UPC. Nem egyénileg szerezné mindenki, hanem egységesen az UPC-től vennék. Így nem lenne kavarodás. -
Trak
addikt
Tegnap 1-2 órát akadozott a net IV. ker. Április végére van írva a fejlesztés befejezése, gondolom állítgatnak valamit. Remélem még jobb lesz
-
törölt tag
sziasztok, napok ota nem tudom megnezni a forgalmamat, hibauzit kapok, hogy a keres nem teljesitheto...
-
jerry311
nagyúr
válasz
Laprasi991 #4090 üzenetére
Jelszóprobléma ---> telefon 1221
-
dilipok
veterán
válasz
Laprasi991 #4090 üzenetére
1 naív kérdés: mit mondott erre az ügyfélszolg?
-
Laprasi991
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy bekötötték a netet két hete, viszont az a jelszó amit adtak, azzal nem tudok sehova belépni, csak a prov.chello.hu-ra. Ezzel az a gond, hogy az adatmódosításhoz se tudok bemenni, tehát nem hinném h. a jelszó járt volna le. Meg nem is azt írja, hogy rossz jelszó meg felhasználónév, hanem azt hogy A kérés nem teljesíthető, próbálja meg késöbb. De már kb. 1 hete rossz.
Köszönöm a segítséget! -
Tepi
csendes tag
Mindenki csak panaszkodik..
4-13. ker határán a forgalmi telepnél nálam nincs semmi gond a chello extremel és a közeli ismerösök sem panaszkodnak se a letöltésre, sem pedig a pingekre. Max annyi a gond hogy a mérőoldalt nem tudom elérni. Hogy legyen ellenpélda is !! -
Csapi007
veterán
Hello
Szerencsére nálam (XIV. ker, medium) nincs p2p korlátozás maxxal megy a torrent. -
jerry311
nagyúr
válasz
VINIKOR #4080 üzenetére
Mert ha a UPC építi ki neked a routeres megosztást, akkor támogatni kell, leginkább olyan eszközön, amit az előfizető vesz, az meg nem jó, mert ahény router annyi kezelőfelület, stb, nem gazdaságos.
Egy dolgot támogatnak a UPC-s netgear-t, amin 4 vezetékes port is van, tehát nem kötelező WiFi-zni ha UPC támogatást akarsz, egy a lényeg tőlük vedd a Netgear routert meg az éves szerződést hozzá.
Mellesleg egy jól bevédett WiFi is megfelelő biztonságot adhat. (MAC szűrés, WPA-PSK 40-50 karakteres jelszóval, kikapcsolt SSID broadcast...) -
VINIKOR
senior tag
UPC méri a forgalmat ilyenkor mikor nem lehet megnézni?
-
Apollyon
Korrektor
Nah ma én is 1221, és mondta az ember, hogy ha 5 hónapnál régebbi a jelszó, akkor meg kell változtatni bármi módosítás előtt, továbbá 5 sikertelen próbálkozás (belépés) után nem enged adatot módosítani...
Továbbá a jelszóban betűnek ÉS számnak is kell lennie, nah ez meglepett, eddig nem volt ilyen. Na de sebaj.
Csak elfelejtettem megkérdezni, hogy ha hálókártyát cserélek (kidobom ami a gépben van, és az alaplai hálókáryát használom tovább) akkor azt megéri-e hogy pepecselek a regeléssel, ill nem-e fogják azt hinni hogy én most megosztom a netet... -
horvathkrisz
addikt
válasz
.::cHeKkk::. #4072 üzenetére
Smc 7004 vbr? Ha igen, húzd ki a konnektorból, majd 10-15 mp múlva dugd vissza!
Ja, és írd meg a tapasztalataid plz! THX -
Chieftec
őstag
válasz
.::cHeKkk::. #4072 üzenetére
Lehet, hogy megrobal vmi joakarod lepingelni.
-
chop
őstag
Gyongyoson is megvolt az emeles:
-
BITBOYS
addikt
[Szerkesztve] -
student
őstag
ruter nélkül megy a 10m?
-
.::cHeKkk::.
tag
Sajnálatosan vettem észre, hogy egyik napról a másikra a sávszélességem 10mbitről kb 0,5re esett... és sajnos azóta is tart. Végignéztem netstatot, szedtem le netlimitert, de semmi rendellenesség. Kb 5 vírosírtóval, spyware irtóval, képkeresővel scanneltem végig a gépet, sajnos eredménytelenül.
Viszont egy érdekes dologra felfigyeltem. Routert használok. Teljesen mindegy, hogy hány gép van belekötve, vagy netet használják e rajta, folyamatosan villpg az ACT ledecske, mintha állandóan adatforgalom lenne, minden gépen. És így magát a router menüjét is viszonylag lassan érem el... Másnál is jelentkezett ez a hiba? Lehet, hogy a router ment gallyra? -
-
student
őstag
ugy általában hoz mkinek a medium csomag ~90k-s up sebességet?
-
Jadro
veterán
válasz
Littletiger #4060 üzenetére
Mondtam hogy bennem van a hiba. Ezt már elfelejtettem hogy ilyet is kérdeztem.
Elnézést!
Akkor viszont nincs tippem. -
VINIKOR
senior tag
Forgalommérés kikapcsolva. Mérik csak nem lekérhető? Bár nem veszélyeztet a 250GB-os korlát, de azért nyugodtabban aludnék ha tudnám hol tartok.
-
Gerr'y
senior tag
Hát én még a jelszavamat se tudom megváltoztatni, mert oda sem enged belépni...
-
camper
tag
Chello nagycsomag sebbeség torrenten. Magyar tracker, lehet ez számít. 2400-2600kb/s között ''ingadozik'' a sebbeség.
[link]
Online játékosok véleményére lennék kiváncsi továbbra is, van akinek nincs ping gondja vagy van, de nem számottevő? És most ne olyanok irjanak akik csak online pókert játszanak
thx.
[Szerkesztve] -
Jadro
veterán
válasz
horvathkrisz #4052 üzenetére
Telefonál be és mondd meg hogy nem tudod használni! Nekem sikerült egy ilyen esetben egy hét árát visszaigényelni. Mondjuk kábelhiba volt, amit első bekötéskor nem vettek észre. Ment a net de elég használhatatlanul. Utána kimérték rendesen és áthidalták a kérdéses szakaszt. Ez az egész egy hétig húzódott, mert az alvállalkozóval bénáztak és cseszett időben kijönni. De korrektül visszakaptam azt az egy hetet.
-
horvathkrisz
addikt
Szerintetek miért van az, hogy már 2. napja este 10 után nincs net, illetve csak nagyon de nagyon akadozva? Itt gondolok az 56k osztva 10-zel sebességre, 5 Mb helyett...
Elméletileg ebben a hónapban nem kellene a mocskos kimaradásuk miatt netet fizetnem! -
Jadro
veterán
válasz
Littletiger #4049 üzenetére
Mondanám hogy értem amit írtál, de nem.
Mi direktben?
(Oké ittam, holnap megpróbálom újra értelmezni a hozzászólást. Lehet hogy a hiba az én készülékemben van .
-
Dictator^
veterán
p2p ''korlát'' megint él?
-
Csapi007
veterán
hello
Nektek bejön a forgalommérés?
Nekem már napok óta nem. -
pityulee™
tag
válasz
jerry311 #4043 üzenetére
''Ha 3 hónapnál öregebb a jelszavad, akkor először mindenképpen jelszócsere kell.''
Ezt jó tudni.
Bár a zupc is odafirkanthatta vóna ám, hogy ne kelljen vele szívni, telefonálgatni, káromkodni...
Amúgy mifelénk (Eger) 04.30.-ra ígérték a gyorsulást, de már vagy 4-5 napja megvan.
Az viszont sztem durva, hogy egyúttal emelték is az árakat.Nekem ugyan még 5250 a min. ára, de aki most akar, annak 5500. Ha ez így marad októberig, - amikor lejár a szerződésem - akkor novemberben már tuti nem fogok hegedülni.
Ha az árat lefeleznék (na jó lehet 3K is egy éves szerződéssel, de két évessel max 2.5K), a feltöltési sebességet meg dupláznák, akkor azt mondanám h ez fasza.
[Szerkesztve] -
Apollyon
Korrektor
válasz
EQMontoya #4036 üzenetére
Azért b...dmeg, mert a többi netes mailszerver egy SZAR. A chellos webmail meg kiszűri a spameket, ráadásul a thunderbird is, így ezekkel sok problémám nincs. Amúgy nekem van aliasom, a haveromnak kellene mert nem tud csinálni.. én is megnéztem, és nem lehet módosítani.. Régen simán ment, most viszont csak ki tudom választani melyik legyen az alap... Nah hát akkor majd tizenkettő-huszonegy.
-
Jadro
veterán
válasz
Littletiger #4034 üzenetére
Direktben kapcsolódsz a kábelmodemre vagy routeren keresztül?
-
Apollyon
Korrektor
Lehet én vagyok a béna, de ti észrevettétek hogy chello-s webmailen nem lehet alias-t létrehozni??? Mert sehol sincs ilyen opció..
-
Littletiger
tag
Szia!
Nem tudom. Nekem a torrent működik, ha éppen megy a net. Le és fel is viszonylag nagy sebességgel tudok tölteni. Most épp 100 KB az up. Egyébként Extremem van. Nekem csak annyi a problémám, hogy napi 5-6x leáll a net, semmilyen oldal nem jön be, ilyenkor persze a letöltések is megszakadnak, és csak modem restart után áll vissza minden a normális kerékvágásba. -
JordyK
csendes tag
válasz
Littletiger #4027 üzenetére
Szia!
Én is VIII keres vagyok..Guttenberg tér...
Nekem olyan jelenség van úgy 3 hete kb.
Hogy pld DC-n, DSL esek akik korábban 100 kb/s el tudtak tölteni töllem most csak alig 10 kb/s de csak vánszorog és sokszor lemegy 2 vagy 1re is.
Viszont ha FTP servert inditok akkor onnan tökéletesen tudnak tölteni a korábban is megszokott sebességel. Amúgy Chello Pro-m van.
Ez mitől lehet.. Netán a UPC blokkolja?
Torrentnél is hasonló a helyzet én úgyan tudok tölteni mint a szélvész van, hogy 10 mb/s-el is de töllem egyénenként még ha csak 1 töltene akkor is 10 alatt tud csak.
De másik Chellos viszont normálisan ami a csövön kifér tud huzni töllem Torrenten és DC-n is.
Ha van itt UPC-s emberke (ott dolgozó) erre adjon választ. Újra is huztam a gépet a jelenség megmaradt. -
jerry311
nagyúr
válasz
Littletiger #4027 üzenetére
A napi több modemrestart nem normális működés. Hívd a 1221-et.
-
Littletiger
tag
Másnak is ilyen silány a netje a VIII. kerben? Már napok óta ledobál, nem jönnek be az oldalak, naponta többször kell a modemet restartolnom, hogy utána egy darabig működjön.
Tudom, hogy csak április 16.-ra van beígérve a fejlesztés vége. Nem is hőbörgök, csak érdeklődöm. -
jerry311
nagyúr
válasz
BITBOYS #4024 üzenetére
A chellosok 99% eddig sem volt korlátozva.
Egyrészt mert soha nem érték el a korlátot, mivel netezési szokásaik nem igányelnek többet havi 4-5 GB-nál.
Másrészt a korlát kijátszható volt, ki is játszotta mindenki aki akarta, a maradék 1% meg sírt, hogy le van korlátozva, de nemigazán tett semmit ellene. -
dilipok
veterán
válasz
BITBOYS #4020 üzenetére
Ez marhaság. Mondjon amit akar, van 1 ASZF is, ami mást mond. És nem sértésnek, de én inkább neki hiszek
Ja és még annyit, hogy ha még így is lenne, és te emiatt megbántad akkor nem igazán értelek, mert eddig 30 giga volt, mégsem mondanám hogy váltanék. Eddig is kijöttem abból, 1x korlátoztak csak le az elmúlt 1,5 évben. Az meg hogy most 10 mbit lett a 3 helyett, nem azt jelenti hogy az adatforgalom is egynes arányban nőtt (bár nem is csökkent) És még mindig azon a véleményen vagyok hogy akinek nem elegek ezek a korlátok, az béreljen vonalat és ne nyavajogjon rajta (ez nem neked szól)
[Szerkesztve] -
-=Jam=-
őstag
válasz
BITBOYS #4020 üzenetére
Akkor hülyeséget mondott...
Íme egy rész az ÁSZF-ből:
''Extrém használat valósul meg, ha bármely egymást követő három hónap első és utolsó naptári napja között számított adatforgalom átlaga a 250 Gigabyte adatmennyiséget meghaladja.''
Ebből világosan kiderül, hogy 750 GB lehet maximum 3 hónap alatt, mert annak az átlaga 250 GB...
[Szerkesztve] -
Apollyon
Korrektor
Mint ugye olvasható a hsz-emből, erre én magam is rájöttem
Hja és vicces volt, mert miután megfigyeltem a megfigyelni valót, bezártam a letöltés ablakot (Firefox) és az ugye bezáródott.. De ment tovább a letöltés! Csak akkor vettem észre amikor magát a firefoxot zártam be és leoltott hogy akkor megszakad a letöltés.. Szóval vigyázzunk az 1 terás fileokkal nehogy jöjjön vmi fekete autó a hónap végén -
TeeJay
félisten
ftp://ftp.fsn.hu/testfiles/ --> [link]
innen mérjetek a többgigás vagy akár TB-os tesztfájl segítségével
akár ki is lehet próbálni mi történik ha leszeditek az 1TB-os tesztfájlt
nálam délelőtt most Chello minimum esetén 152kB-al húzta stabilan -
kennyke
aktív tag
Nyugi, nekem se mér rendesen, vagyis mindent a mérő:
[link]
-
Apollyon
Korrektor
Hja így már értem mi a ''probléma''!
Hát ez tényleg elég rideg.. Most így a tíz megabites neteddel (?) tényleg elhiszem hogy ez fura egy kicsit...
Nos az enyémen látszik hogy szinte korlátlan szabadságot élvezek
Furának fura, ja. De szerintem örülj neki
MOD: Most esik le hogy 5megabitesMármint a tiéd
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
NNa, a növelésnél pöpecen megvolt a sávszél, most a letöltés kicsit ingatag, átlagra kb ez jön ki, S.tarján:
Este még rámérek megint, mert lehet hogy épp a legterheltebb időszakban mértem...sőt, biztos. Sajnálnám ha enyire lecsökkent volna idővel... -
TeeJay
félisten
gratula UPC-nek
IX. kerület Chello minimum = 1230kbit/230kbit
így végre már elviselhető ez a sebessség is böngészésre
csak legyen mindig ilyen jó a sebesség -
Zebu
addikt
kb 70-80GBot biztos forgalmaztam....
Sőt inkább 150et
Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen NAS-t vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- BestBuy topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest