Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
jozefgucci1 #12012 üzenetére
Hmm valóban nevetséges.
Akcióban tán kifogni ilyen (hát, ha mondod), de az átlag ajánlatok messze fölötte vannak, pedig a mostani upc-s előfizu előtt is megnéztem a lehetőségeket. Pl. az össze csomagban, vagy dls/kábel kezdő/alap van, 5mbit nettel. A családi dsl 15mbit, vlaami TV-vel együtt 10k + telefon. Most nem fogom átrágni magam az egészen, de az biztos, hogy én nem találtam jobb ajánlatot nálunk jelenleg, ezért maradtam itt.
6.5k 30mbit + 1.3 telefon 10ft csúcsidőben, kivéve upc, azt, és csúscidő után mindenhova ingyen (ez amúgy 2.5 lenne, de kettő együtt ennyi). tv analóg sok csatornás 4k, vagy digitális, még több csatornás (full választék, talán kivéve a 4 hd adót) 6k.
Vagyis 12-14k, TVtől függően, és ennél komolyabb szolgáltatásnak (még több ingyen telefonálás, gyorsabb net, több csatorna) nem nagyon látom értelmét. Netnél a korlátozás játszhat egyeseknél, de ez nekem nem érne meg havonta +több ezer forintot. -
vargalex
félisten
válasz
jozefgucci1 #12012 üzenetére
Hi!
Na, erről beszélek. Nem kell 100 embernek 120Mbit-es netet adni (úgysem használja mindenki egyszerre alapon), ha tudod, hogy a vonalad nem tudja a szükséges töredékét sem.
-
válasz
jozefgucci1 #11998 üzenetére
az esetek nagyobb hányadában pont a upc az, aki szinte maximumon - vagy annak közelében - teljesíti a névleges sebességet - legyen szó akár a 120/10 vagy 60/6 csomagról, és nem csak a lomhábbakról!
ölhet a digi bármennyi pénzt a feljelsztésbe, ha probléma esetén egész nap nem lehet telefonon elérni az ügyfélszolgálatot, és ha végül igen, akkor napok múlva tudnak csak szerelőt küldeni... sőt, a t-nél is lenne még mit javítani a hozzáálláson...
mondom a fentieket úgy, hogy semmi érdekeltségem a upc felé, csak rengeteg lakásban/irodában megfordulok különböző okokból (hálózatok kiépítése, router/switch beüzemelése..stb), és budapesten szinte minden szolgáltatóval kapcsolatban vannak tapasztalataim. egy - két apróbb szolgáltatót meg pláne nem minősítek...
szóval a technikai fejlődés nem minden, azzal másnak is arányban kellene állni... -
c41r0^
őstag
válasz
jozefgucci1 #11998 üzenetére
köszönöm a postot, ezekkel én is tisztában vagyok, de nincs mit tenni, ezen a címen only UPC...
-
Loituma69
őstag
válasz
jozefgucci1 #9397 üzenetére
upc jobb a trémobilnál! Szerintem.
-
Dexar007
veterán
válasz
jozefgucci1 #9119 üzenetére
Mindenféle béta kliens használata tilos ncore-on legalábbis.
-
*Ropi*
félisten
válasz
jozefgucci1 #9109 üzenetére
Már nem azért, de azok a pilácsok folyamatosan világítanak, mindig.
-
Xaero88
tag
válasz
jozefgucci1 #9063 üzenetére
A router adminban lehet beállitani(ha van ilyen opció)
If you have a local client PC that cannot run an Internet application properly from behind the firewall, then you can open the client up to unrestricted two-way Internet access by defining a Virtual DMZ Host.Valahol olvastam hogy ajánlották ilyen problémára.
-
Xaero88
tag
válasz
jozefgucci1 #9061 üzenetére
DMZ van bekapcsolva?
-
koxes
tag
válasz
jozefgucci1 #8944 üzenetére
http://upcp2p.blog.hu/
[link] -
edk-
őstag
válasz
jozefgucci1 #8937 üzenetére
Biztos a vízművektől vették át az ügyfélszolgát
-
targoncas
csendes tag
válasz
jozefgucci1 #8825 üzenetére
Jaja hát mi másra
Úgy értettem hogy Felnémet vagy a 25-ös főút felől rakják a madzagot?
-
targoncas
csendes tag
válasz
jozefgucci1 #8817 üzenetére
Eger melyik részén? Merről jönnek?
-
vlaho
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #8725 üzenetére
utorrent1.9 béta
Végleges még nincs. -
g@bo
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #8627 üzenetére
upc egy kalap xar lett, eladják a gyorsnak vélt netet, de aljasul korlátoz.
nézem régi szolgáltató, datanet yoneked adsl, az is szánalmas. 5990 ft 1696/256....
-
csellosi
tag
válasz
jozefgucci1 #7711 üzenetére
A p2p korlatozas tudtommal, fogalmazott mennyisegtol fuggetlen, mindenkinel van. Alanyi jogon jar az elofizetessel
Masik totyikban kerdezosokdj Digivel kapcoslatban, tuti kapsz valaszt. De nagy atlagban (99,9%-nal) megy a szerzodesben igert savszellel (30/20 - 20/10), sot nehany esetben meg gyorsabb is, mindezt korlatozasoktol mentesen.
-
bnss
veterán
válasz
jozefgucci1 #7688 üzenetére
Nem tudom miért kell ebből ekkora ügyet csinálni, egy valamire való routerben be lehet állítani tetszés szerinti MAC címet.
-
kene84
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #7676 üzenetére
Igen,ha másik hálókártyát teszel be, az is tökéletes.
-
Eagle16
addikt
válasz
jozefgucci1 #7676 üzenetére
De miért raksz be egy másik hálókártyát?
Nekem alaplapi integrált van csak.
-
Eagle16
addikt
válasz
jozefgucci1 #7674 üzenetére
Akkor leírom pontosan hogy csináltam:
1. Elindítottam a progit, amit linkeltek, (előtte a netes dolgokat bezártam, biztos ami biztos)
2. Kiírja a jelenlegi MAC címet, ekkor meg kell nyomni az Update gombocskát, és kiírja hogy indítsd újra a gépet.
3. Újraindítottam, és most ugye nincs Chello-s reg.-es oldal, ezért minimum 30mp-re ki kell húzni a modemet! (én csak a tápkábelt húztam ki)
Kb. 30mp múlva újra áram alá kell helyezni, és ekkor már be fogja hozni a prov.chello.hu-t.
Itt regisztrálni kell a modemet, felhasználónévvel és jelszóval.4. Ha ez kész akkor kell egy új restart, és újraindítás után a MAC címes progival meg lehet nézni hogy valóban új-e a MAC cím. (előtte fel kell írni egy papírra a régit)
Ha tényleg új és van net is akkor mindenképpen mennie kell!
Nekem is sikerült pedig én aztán sokat szenvedtem vele
(a hálókártyát most nem piszkáltam, anélkül is jó!)
-
Depression
veterán
válasz
jozefgucci1 #7665 üzenetére
Letöltöd a progit, telepíted, futtatod, "update MAC" gombra katt.
Újraindítod a gépet, prov.chello.hu oldalon regisztrálod, kész.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest