- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
-
-
-
-
Köszönöm a választ
MAte353, Neked is
Én ez elég egy p*cs megoldás. Az SD Pace box-nál nem volt ilyen problémaMondjuk az meg nem adott ki HDMI jelet.
A következő kérdés mindenkinek szól:
Hogyan tudnám a legegyszerűbben megoldani az alábbi eszközök összeköttetését?
Van egy TV, amibe szeretném, ha bemenne a koax, meg belemegy az erősítőből a HDMI.
Van egy HDD recorder, amibe szeretném, ha bemenne a koax és az STB scartja. Illetve van az STB, amit HDMI-vel kötök össze az erősítővel és belemegy a koax.
A lényeg, hogy szeretnék a felvevővel mind a boxról, mind analóg módon felvenni, a TV-t szeretném mind HDMI-n és analóg módban is nézni.
Meggyőzhető vagyok, hogy ne dugdossak mindent mindenhová, de valami olyan bekötés kellene, hogy tudjak egy műsort nézni és egy másikat felvenni.
Viszont az STB diagnosztikánál nyekereg, hogy valami nem jó (bár lehet, hogy azért, mert nincs hálózatra (ethernet) kötve?). A jelerősség olyan 40% körül lehet, a minőség 100%. UPC videótárat mégsem érem el... -
-
-
-
z67
őstag
"Alulírott ....cím... társasház tagjaként kijelentem, hogy részt kivánok venni a UPC Mo. Kft. társasházi kedvezmény megnevezésű akciójában."
Vannak területi képviselők, na ők többnyire fellelhetetlenek, keríts egyet és kérj papírt.
Amit tudni kell, ha nincs jelen a konkurencia Neked kell minden követ megmozgatni, mert a UPC ebben ellenérdekelt. Ja, és minimum 8 lakásos társasház kell, de ez kint van az oldalon is: -
-
szab.tam
nagyúr
pl. bluray-t. abból 3 db. akár 100 GB-nál is több... és 100 giga 7-8 óra alatt lent van, és ugrott vele a havi forgalmam harmada.
már azon is gondolkoztam, hogy rendelek még egy kábelt 3.8k-ért. így lenne + 300GB-om havonta... és rákötöm külön hálókarin a másik gépre direktben, router nélkül.ilyet lehet egyáltalán? gondolom, miért ne? mintha még egy előfizetés lenne. csak kell + lyuk a falakon.
és pontatlanul mondtam. az elmúlt héten 3 nap így néz ki: 67, 35, 46 GB...
még jó, hogy valamiért állt a forgalomszámlálóm több, mint 2 hónapig. de most behozza a lemaradást.(és a titkos adatok rendre nem GB-ok, hanem csak pár KB...)
-
polonic
félisten
Ez nagyon durva.
Mondjuk ezt a társasházi kedvezményt nagy mocsokságnak tartom. Mi is társasházban élünk, de nem tudjuk igénybe venn a többi lakó miatt. Ez egyébként így szabályos, hogy x előfizető esetén lehet a társasházban igénybe venni nekem, tehát ha én akár két évet is aláírnák egy 2700 Ft-os 15 megás netre, azt nem lehet, mert a többi lakó nem akar, és nem érik el az 50 %-ot??? -
Apollyon
Korrektor
Ez nem valami pontos érték! Megtudhatnánk hogy hány ezred másodperc? Mert sztem mindenkit marhára érdekelne...
Örülünk meg boldogok vagyunk hogy Neked 30mbites neted van meg hogy fél perc alatt letöltöd torrenten a netet, de nem kell még 200x elmondani#10395: Minden pillanatban mérik az adatforgalmat, még akkor is mér ha épp nem látod hogy mér még ha nem is tudod mér.DDD
MAC cím csere már nem játszik, de nem kell félni hogy túlléped a keretet. -
cocka
veterán
Ezt megcáfolnám.
Extreme-ben vagyok és csúcsidőben ilyen sebességet produkál:
Hozzáteszem. Ugye az állítólag 10 megabit/ 1 megabit, ehhez képest a letöltés sosem érte el a 10 megabitet, akárhol mértem mindig 8 megabit volt a max., a feltöltés ok volt mindig.
Aztán valamelyik nap észrevettem, hogy a letöltés továbbra is 8.25 körül mozog, de a feltöltést 2.3 körülire emelték, néha felmegy 3 megabitre is.
Ha belépek a netes accountba, ott a csomaghoz azt írja: Chello Gold. A számlán extreme van. A sebesség meg rohadtul nem gold és rohadtul nem extreme sem. Szerintetek miért van ez? Korlátozva nem vagyok az tuti.
-
sz.j
nagyúr
Igen, bármennyire is "nevetséges" számodra, nekem untig elég a 4/2Gbit/s!!!
De ami a legfontosabb, hogy költségkimélő.
(Tudod, nekem nem anyuci/apuci fizeti ..., ha a nyugdíj mellett nem dolgoznék még erre sem telne.)Amúgy várom a DIGI-t (már ki van építve a lcsh-ban), de nem a sebessége miatt, hanem azért mert az még olcsóbb lesz, mellékesen sokkal nagyobb sebességgel.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest