Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
janos1988
addikt
válasz
FoBCRaistlin #10884 üzenetére
Torrent korlatozas van?
-
janos1988
addikt
válasz
molngab #9644 üzenetére
Beirsz egy kamu ipt, a kartya tul. -> Tc/ip bellitasoknal nyomsz egy TAB-ot (auto kitolti a maszkot) es le OK-zod mind2ot, varsz 1 percet, aztan vissza a bellitashoz es Ip cim automatikus kerese, aztan 2 OK gomb. De ugyis csak 3 max. 5 ip kozt valtogatni. Minek erre program, 5 mp az egesz.
-
janos1988
addikt
Bizony kell ra varni, hogy az eon felszerelje, ha esetleg mas ok (ami lehet nem veletlen is...) akadalyozza az indulast.
-
janos1988
addikt
Szamomra meg mindig osszeferhetetlen a p2p korlat es a fup. Vagy az egyik vagy a masik vagy egyik sem. Na de hogy mindketto...
-
janos1988
addikt
-
janos1988
addikt
Ha en elofizettem huseggel 2008 Dec. 31.-ig a chello extremre, de ha 1 honapban elerem a 750GB-ot es utanna kovetkezo honapban szinten a 250GB-ot akkor ertelemszeruen felmondjak a szerzodest, de a hatralevo honapokat ki kell fizetni
Latom az Aszf-t igen gyakran modositjak, de ram mindig az igaz ami a koteskor ervenyes volt vagy az uj?
-
janos1988
addikt
Tovabbra is ez a velemenyem a chellorol. Most hetvegen - mint mindig - meg szarabb a helyzet mint napkozben.
C:\Documents and Settings\Administrator>ping www.chello.hu
www.chello.hu [213.46.242.72] pingelése 32 bájt méretű adatokkal:
Válasz 213.46.242.72: bájt=32 idő=247 ms TTL=247
Válasz 213.46.242.72: bájt=32 idő=243 ms TTL=247
Válasz 213.46.242.72: bájt=32 idő=257 ms TTL=247
Válasz 213.46.242.72: bájt=32 idő=318 ms TTL=247213.46.242.72 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 4, fogadott = 4, elveszett = 0 (0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 243ms, maximum = 318ms, átlag = 266msC:\Documents and Settings\Administrator>
Regi szep idokben ilyen sose volt
-
janos1988
addikt
válasz
janos1988 #5058 üzenetére
Microsoft Windows XP [verziószám: 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.C:\Documents and Settings\Administrator>ping www.chello.hu
www.chello.hu [213.46.242.72] pingelése 32 bájt méretű adatokkal:
Válasz 213.46.242.72: bájt=32 idő=242 ms TTL=248
Válasz 213.46.242.72: bájt=32 idő=258 ms TTL=248
Válasz 213.46.242.72: bájt=32 idő=244 ms TTL=248
Válasz 213.46.242.72: bájt=32 idő=263 ms TTL=248213.46.242.72 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 4, fogadott = 4, elveszett = 0 (0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 242ms, maximum = 263ms, átlag = 251msC:\Documents and Settings\Administrator>
De legalabb 1 csomag se veszett el!
-
janos1988
addikt
válasz
Csapi007 #5056 üzenetére
Hello.
Chello medium helyett 50-150k (bar utobbi ritkabban), ma delutantol.
Naponta tobbszor belassul akar orakig is, nagy pingek stb... (osz kornyeketol kezdodott es egyre gyakrabban mar, elotte ugyebar fejlesztes volt
)
Nekem ugytunik egyre sz@rabb a szolgaltatasuk (reklamjaik meg egyre gagyibbak). Emeles elott nem voltak ilyen gondok. Sot, limitet leszamitva szinte semmi gond nem volt vele.
-
janos1988
addikt
"fontos hogy jó szolgáltatót találjak."
Hoh, yooo, teccik
(Magyarorszagon ilyet talalni
)
Amit az oldalon latsz - 2 narancssarga csikot - az mutatja (a feher a teljes), hogy mekkora lesz a sebesseged az 1 honap "probaido" utan a feltuntetett savszelessegbol
-
janos1988
addikt
válasz
Tomaaasz #5000 üzenetére
Nalam hetkoznap delelottol kore estig higfoskaka a chello. Pedig torrent nem is megy, 100-200-as pingek jatekban, medium sebessege kb ~200-250kb...pedig a fejleszteseknek mar reg vege... Semmit nem tudunk csinalni csak sirni, mert szarnak rank. (meg a szerzodes jol van megfogalmazva) Na mind1, marketing...
-
janos1988
addikt
Na ujra Hi.
Direkt nem akartam pofazni julius 1.ig, mert ugye akkor kellet volna hogy lezarodjon a fejlesztes... De ugyebar chello es meg most is naponta tobbszor, hosszab idore szar, nagy a ping, lassu a sebesseg bla bla... Jo kis marketing volt, hogy megemelik a speedet aztan par honapig meg a fejlesztes...csak nehagy valtsanak dslreMar kicsit unalmas ez az egesz, raadasul segiteni se tudnak, mert ugyebar ''fejlesztes'' van
Nagy NC.
[Szerkesztve] -
janos1988
addikt
Ha mukodik a fogom a modemet es rakotom mashol elv (tenyleg, mukodik, marmint mas varosban is? mar reg ki akartam probalni), de akkor a foberlovel/tulajjal is le kene beszelni a dolgokat, ugyanis ahova megy ott nincs chello, es a cimvaltozast pedig be kell jelenteni.
[Szerkesztve] -
janos1988
addikt
válasz
Skynet258 #3865 üzenetére
Kozbe megtalaltam. Nem volt messze elozotol
''Az előfizető és az új igénylő közös kérelme alapján a szolgáltató az előfizetői szerződést 15 (tizenöt) napon belül átírja az új igénylőre, amennyiben a műszaki feltételek nem változnak és az új igénylő a szolgáltatáshozzáférési pontnak helyt adó ingatlan jogszerű használója, a felek valamelyike az előfizető esetleges díjhátralékát rendezi, továbbá a Felek megállapodnak a korábbi Előfizető e-mail címének, jelszavainak megszűnésével kapcsolatosan.''
Na meg latom Te 2 eves huseget fogadtal, ami nem kis ido, foleg koltezes elottNem tudtal rola?! Mondjuk ez mar magan terulet, sry.
Adjal fel 1 hirdetest itt a prohardveren, hatha akad vki. -
janos1988
addikt
válasz
Skynet258 #3863 üzenetére
En vagom amit irsz, de ASZF-be nem latok ilyen reszt
(Az meg, hogy mit mond az usz. arra ne igyal merget, engem is tajekoztatattak mar felre)
Kozbe olvasgatom a szerzodest es talalok 1 ilyen reszt:
''Amennyiben egyéni előfizetői szerződés átírását kérik nem természetes személy igénylőre, a nem természetes személy illetve egyéni előfizetőre vonatkozó a 3. számú mellékletben közölt egyszeri csatlakozási díj különbözetet is meg kell fizetni, de az átírást kérő ebben az esetben sem köteles belépési díjat fizetni a szolgáltatónak.''
Valaki magyarazza mar el nekem mi az a ''nem termeszetes szemely''Kajak nem vagom
-
janos1988
addikt
válasz
EQMontoya #3860 üzenetére
azt csak azert irtam, hogy bele tudja kotni.
mellesleg, ha elerheto a chello ahova megyek, akkor egyertelmu, hogy at lehet vinni hisz csak a cimem valtozik, de ha nem erheto el es az uj tulajt se erdekli a net, akkor csak ugy 1 uj elofizetore atruhazni akarhova, hat ez nekem nem logikus, ez olyan bolha piaci megoldasnekik ebbol semmi hasznuk szinte, ezert furcsa
-
janos1988
addikt
válasz
Skynet258 #3857 üzenetére
''Azt szeretném kérni tőletek tehát, ha van köztetek olyan, vagy ismertek valakit, aki mostanság szeretné a chellot beköttetni, akkor megoldhatnánk, h az én előfizumat kapja meg, tehát átruháznám rá. Neki semmi hátránnyal nem jár, nekem segitene csak ezzel.''
Nem ugy ertik, hogy ahol eddig laktatok, annak a laksnak az uj tulajat kene befuzni a chellora? Mert szerintem olyan nincs, hogy csak ugy mas varosba ruhazod at az elofizut. Bar ha tevedek akkor bocsanat.
ASZF-kbe nincs olyan pont amivel le tudod mondani, mert pl. nem vagy megelegedve vele, vagy sok a gond vele (mint itt) vagy mitomen, errol ha van ugyved ismerosod kerdezd meg tole.
Vagy szuneteltesd, az asszem havi 2500 ft es hatha elerheto lesz par honapon belul a 15. kerbe is.
[Szerkesztve] -
janos1988
addikt
válasz
jerry311 #3855 üzenetére
te sirasnak, en panaszkodasnak nevezem. ismerosoket is kerdeztem itt nyir1en, ws mas varosban is panaszkodnak, hogy napok ota szar, lasd ebben a forumban vagy a hwsw foruman. emailt nem szeretek irni nekik, mert eddig sose jott valasz, telefonon meg 5 perc menuvalasztas es reklam vegig hallgatas utan, 1 percen at tortenik az egyeztetes (akkor nemtom miert kell azt a k. hosszu szamot beirni) , ha szukseges akkor probalkozas a hibamegoldasra, aztan a legvegen meg kozlik, hogy fejlesztes maitt van a problema (mert ugyebar o se erti meirt kaki). csak mar kicsit unalmas, hogy mindig a fejlesztes miatt van a szivas. (tipikus hulyenek nezes megy, lasd index.hu-n) ugyan az megy, mint a broadbandes idoszakba...
Tudod, nem ellenőriznek folyamatosan 150k modemet és hívogatják az előfizetőket, hogy ''bocs, úgy látjuk nálad szar, tényleg az?''
na ez itt a problema, ilyen szar a rendszeruk, hogy manualisan nezik at a gep elott a modemeket, 1sevel
komolyan meg: nem kene hivogatni, ha tajekoztatnak elore az ugyfelet, hogy epp most miert, mikortol es meddig szar. (de ezt ok letudtak azzal, hogy marc 01-tol jun. 31-ig fejlesztes van es csokutya, es hivatkoznak is erre) jul. 01-tol meg kitalalnak majd megint vmit amivel letudjak razni az ugyfelet fel perc alatt.
mod: jerry311: ja meg annyi, hogy ha valtanek es beirtam volna, hogy adsl sokkal jobb mint chello + ilyesmik, akkor meg az lenne a baj, hogy miert chellos topicba istenitem az adslt... kb. mint a ha van rajta sapka azert, ha nincs azert... szanalom a kobon!
[Szerkesztve] -
janos1988
addikt
válasz
EQMontoya #3851 üzenetére
tudom, ott lakok. de a kulturhazat nemtom hol van. sot, asse tudom az mit jelent
de te leirod nekem? ugyis olyan muveltnek laccol.
jerry311: ja meg annyi, hogy ha valtanek es beirtam volna, hogy adsl sokkal jobb mint chello + ilyesmik, akkor meg az lenne a baj, hogy miert chellos topicba istenitem az adslt... kb. mint a ha van rajta sapka azert, ha nincs azert... szanalom a kobon!
[Szerkesztve] -
janos1988
addikt
válasz
jerry311 #3849 üzenetére
Nekem meg az a velemenyem, hogy meg ertelmezni se tucc, mert szarrago vagy. Tomoren ennyi. (nemtom hol lacc te fenyitest) (ja es gyorsan felkaphatod a vizet es fordulhacc adminhoz, hogy toroljon, attol meg az maracc) Most kb. ennyi, nincs kedvem f***oknak magyarazni a leirtakat.
-
janos1988
addikt
dezz remenykedjel csak
. mindig ha lesz gond vele fejlesztesekre fogjak (tapasztalat) kozbe meg az egesz 1 fostalicska. (gondolm osregi rendszerekkel)
[Szerkesztve]
Na es ezek utan el ne varjak azt, hogy csak netezesre hasznlajam (haviu max 5 gb-os forgalommal) . ko kemenyen le fogok tolteni 250 gb-ot havonta, es szep allando sebessegel napkozben, hagy terheljem ezt a _semmit_.
[Szerkesztve] -
janos1988
addikt
mai nap a chello 1 kalap szar. komolyan gondolkozok mar azon hogy inkabb adslre valtok, es toltok felfele lassabban, mint ezt a szart hasznalni. megszakad, akadozik, laggol. fejelsztenek ezek 1 nagy lofaszt, csak amitgatjak az embereket. van amikor a weboldal se toltodik be. az egesz 1 _nagy_szar_. es inkabb raszanom azt a +par ezrest 1 szaros t-fos telefonvonal-ra, mint ez. (nyir1haza)
[Szerkesztve] -
janos1988
addikt
-
janos1988
addikt
válasz
Chieftec #2893 üzenetére
Ne sajnald te oket, volt munkatarsnom, ferjenek tesoja a upc-vel van ilyen alvallakozoi kapcoslatban (vagyis a cege) es ok is fejlesztenek, asnak, kabeleznek bla bla, de attol reggelente kave reggeli lemeegy a boltban elotte
es csak nyugiban csinaljak. De nem azert irom, mert kapjak be
csak arra, hogy ne sirasd meg oket, nem dolgozzak agyon magukat
[Szerkesztve] -
janos1988
addikt
Ahogy az varhato volt, es be is kovetkezett, kezdi osszeszarni magat a chello halozata, legalabbis itt nyir1n. Egyre roszabb
tul gyors akart ez a valasz lenni az ADSL emelesere. Inkabb vartak volna vele meg 1 honapot, de FUP (250gb/ho) kozbe eletbe lepett volna, mert ez igy 1 rakas szar lesz a fejlesztesek vegeig, es az nem hetvegen lesz
Mas megyekbe is gondolom kaki...
[Szerkesztve] -
janos1988
addikt
Na faxa, levettek a 60/10-es korlatot a mediumrol, de ez akkor se fer, hogy apeh meg ilyesmik 10mb nekunk meg 5
-
janos1988
addikt
Na ez mar kavarodas a ''kobon''. Furan osztjak a csomagokat a classic es classic (DN,kozalkalmazotti/stb.) kozott. Nekem 5 mbit van akinek 10 van akinek meg semmi. Ja es nalam meg 1 arva level se erkezett (nyir1haza). Mellesleg nemtudom, de en valszeg utannajarok, hogy mi alapjan szelektalnak. MErt ez mar kimeriti szvsz a jogtisztasag fogalmat
[Szerkesztve] -
janos1988
addikt
Hi.
Nemtudjatok kov. szitu mennyire eletkepes jogilag:
Havernak es nekem clasicunk van.
O anyja MAVnal enyem 1 iskolaba melozik. Mind2-en kozalkalmazottit igenybe vettuk. Igy 7200 Ft a net. (tudto mszerint ez nem DN). Namarmost havernal mav fizeti a kulonbozetet, nalunk iskola nem. Igy en medium, o pedig extreme besorolasu lett. ez miota mehet igy?!
mod: ASZF-be semmi ilyen megkulonboztetesrol nem olvastam.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gitáros topic
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Tesla topik
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Futás, futópályák
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest