- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
janos1988 #11244 üzenetére
"Ha igen, akkor mi az a 15/1.5"
Mindenképpen alá akartam írni hűséget, mert a 25/3-ért nem fizetek 9800 forintot, ha társasházi kedvezménnyel megkapom a 15/1.5-öt 3ezerért...
Sajna a csaj szerint nem lehet "lefelé" váltani, így 60/6 lesz... Meg lehetne oldani a kisebbet is, de sok beszaladgálás, átírás, meg lehet büntetést is kéne fizetniLegalábbis a csaj szerint.
Remélem a torrent korlátozást elfelejtik végre... Routerrel meg nem tudom mi lesz. Meglátjuk a WRT54GL mennyit enged át a 60 megabitből... (Wlanon kb 20at, ami ugye máris feleslegessé teszi a 60as netet, szereznem kell valami letöltőgépet
)
-
janos1988
addikt
válasz
janos1988 #5058 üzenetére
Microsoft Windows XP [verziószám: 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.C:\Documents and Settings\Administrator>ping www.chello.hu
www.chello.hu [213.46.242.72] pingelése 32 bájt méretű adatokkal:
Válasz 213.46.242.72: bájt=32 idő=242 ms TTL=248
Válasz 213.46.242.72: bájt=32 idő=258 ms TTL=248
Válasz 213.46.242.72: bájt=32 idő=244 ms TTL=248
Válasz 213.46.242.72: bájt=32 idő=263 ms TTL=248213.46.242.72 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 4, fogadott = 4, elveszett = 0 (0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 242ms, maximum = 263ms, átlag = 251msC:\Documents and Settings\Administrator>
De legalabb 1 csomag se veszett el!
-
dilipok
veterán
válasz
janos1988 #4652 üzenetére
Ha az ütemterv szerint már le kellett volna záródnia a fejlesztének, de neked ennek ellenére nem tökéletes, akkor verheted magad nyugodtan. Nem hajthatnak el azzal h fejlesztés van. Ne hagyd magad. Bár nekem a kitűzött időpontra megjavult minden, bár előző este még kriminális volt a helyzet
-
jerry311
nagyúr
válasz
janos1988 #3871 üzenetére
Működik. Bár nem hivatalos teszt volt, de amikor bejött 2 (3?) éve ez az új rendszer, amiben a modemhez nincs címID rögzítve, akkor másnap már haversrácnál ment a fél-LAN party. 4 gép 2 modem. Az egyiket én vittem át 4-ből a 11.ker-be, semmilyen probléma nem volt vele. Ugyanígy lehet vinni mondjuk Nyíregyről Sopronba is.
-
Skynet258
veterán
-
Skynet258
veterán
válasz
janos1988 #3861 üzenetére
Dehogynincs hasznuk...ha lemondom, kiesik egy előfizető...ha átruházom, megmarad...érted? Direkt rákérdeztem, hogy bárhová lehet? Azt mondta igen, csak legyen ott elérhető a szolgáltatás. Ha a leendő emberekének az a beceneve, h Gyuri a mészáros, őket az se érdekli. Ha viszont idő előtt felmondod, akkor ugymond ''elrontod a bizniszüket'' és ezért megvámolnak elég rendesen. Ezért gondoltam, h beirok ide, hátha valakit érdekel a dolog. Még ugy is belemegyek, hogy az első havi számla összegét (6900, de legyen egy tizes) odaadom zsebbe. Nem vagyok egy szarrágó tipus, és igy mindenki jól járna sztem...
-
-
jerry311
nagyúr
válasz
janos1988 #3850 üzenetére
Aha, jól van, értem. Szóval mégiscsak a fórumos sírás a fontos...
Azé', hogy haszna is legyen a postomnak: ügyfélszolgálaton bejelentetted már a hibát? (lehet emailben is: support kukac upc pont hu, a lényeg, hogy vagy a chellos email címedről küldd vagy írd bele a számlán is látható ügyfélszámod)
Tudod, nem ellenőriznek folyamatosan 150k modemet és hívogatják az előfizetőket, hogy ''bocs, úgy látjuk nálad szar, tényleg az?'' -
jerry311
nagyúr
válasz
janos1988 #3842 üzenetére
És ha le akarod mondani akkor miért itt sírsz?
Természetesen szabad, hiszen ez a topic a chelloról szól. Csak szeretném már látni, amikor emberek azt írják, hogy ''lemondtam, vettem DSL-t tök jól megy''. Nem, ennek nem az a lényege, hogy mindenki vegyen chellot. De fórumozókat befenyíteni, hogy lemondod, mert szar, háát, enyhén szólva is szánalmas. Szóval veszel DSL-t vagy felhívod a chello ügyfélszolgálatot vagy csak annyira fontos a dolog, hogy a fórumon sírj? -
-
jerry311
nagyúr
válasz
janos1988 #2718 üzenetére
A DolgozóNet emelés utáni sávszélessége a munkáltatóval kötött keretszerződés alapján medium vagy extreme lesz. Nyilván amelyik munkáltató több előfizetőt visz/vitt a UPC-nek azt magasabb szolgáltatási csomaggal jutalmazza. Ez egy egyszerű mennyiségi kedvezmény, amely nem árcsökkenésben valósul meg (mint pl nagykereskedelmi boltok), hanem abban, hogy ugyanazért a pénzért eggyel magasabb szolgáltatási csomagot kapnak az előfizetők.
-
Gabor970
addikt
válasz
Én nem vagyok ebben biztos, de úgy gondolom, hogy a MÁV dolgozói nem tartoznak a közszférában dolgozók közé, mégha állami tulajdonban is van a MÁV. (ferihegy is abban volt, mégsem voltak közszférások a repteresek) Elképzelhetőnek tartom, hogy a MÁV egyedi szerződéssel átvállalta a különbözetet, és ezért nekik extreme lesz. De hangsúlyozom, ez csak hangos elmélkedés tőlem a témában.
-
Belba
őstag
válasz
Hello Janos1988!
Nálam van egy frissen kapott UPC-tájékoztató, és ennek az utolsó oldalán van szó a DolgozóNet-ről...
''... Az UPC DolgozóNet programja most különleges kedvezményeket kínál a közszférában dolgozók (közalkalmazott, köztisztviselő) számára.
A DolgozóNet keretében megrendelhető Internet szolgáltatás megegyezik az UPC chello classic szolgáltatásával!
Havi előfizetési díj : 7190Ft
A DolgozóNet programban való részvételhez mindössze egy munkáltatói igazolást kell bemutatnia, és alá kell írnia egy éves hűségnyilatkozatunkat....''
Szerintem ebben semmi olyan nincs, hogy a munkáltatónak fizetnie kellene bármit is, vagy hogy a közalkalmazott/közalkalmazott között netán különbség lenne.
Én azt gondolom, hogy nálatok csak valami adminisztrációs elírás lehet, a fentiek szerint nektek is jár a CHELLO CLASSIC!!!!!
Érdemes lenne utánajárni a dolognak!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Synology NAS
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest