Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Lorenzo: éppen ez a baj,hogy kevesen járunk a szeróra.Sajnos ezért nem megy a Zombie mod.Legalább 10-12 ember kellene,hogy izgalmas legyen.De pl tegnap este is max 7-an voltunk fennt.
kénytelen vagyok idézni,mert tényleg sok felesleges f@rokság van már itt megbeszélve,egyetértek azzal,aki haragszik érte...negyedóra visszaolvasni,de a végén jön rá az ember,hogy tök felesleges,asszem inkább este doboke gy cetlit a moncsira,mi volt az utolsó hsz
namármost irtak elvileg pozitivat az xfire ügyben,ha valakit még érdekel,legalábbis a "kedvencünk"(link lásd nyev főoldal)elismerte,hogy hibásak,igért valami lépést...de ez pont a zombi mod kapcsán derült ki,mert a benabanda.hu-n dumálgattunk a modról,és elcsodálkoztam magam,hogy őnekik 3db 32-es szeró van full tele a zombi mod miatt.vagyis amig a szerverkereső nem megy rendesen,esélyünk sincs,max haveri körről tele szeróra.és egyébként meg a kutya nem véleményezte a zombi modot,fel sem jött 1-2 embert kivéve még csak megnézni se senki.úgyhogy komolyan gondolkodom,öljek-e időt a modokba,custom mapokba,ha sz@rás van rá.egyelőre az tűnik reálisnak,hogy mivel egyesek a hc meg a full reality meg a pam meg a cb perk felé hóznak,én meg nagyon nem,sd-zni meg már nagyon unok,jobbhiján keresek olyan szerót,ahol custom map,zombi,sabotage,hq megy,sorry...és ti se voltatok tegnap se,csak max 2 mapot,még be is kukkantottam volna talán,ha tartósabb...egyébként nem rég pl.nagy elánnal volt bejelentve a PH!-szeróra is a zombi mod,de aztán kiderült,bibi van,én szereztem és felraktam működőt,de onnan se jött senki.egyébként ha mégis terveztek PH!-sok zombit,szóljatok,a csomagot oda tudom adni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Spórolós topik
- iPhone topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lexus, Toyota topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Nitro ANV16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- TUF F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB DDR5 512GB NVMe gar
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
namármost irtak elvileg pozitivat az xfire ügyben,ha valakit még érdekel,legalábbis a "kedvencünk"(link lásd nyev főoldal)elismerte,hogy hibásak,igért valami lépést...de ez pont a zombi mod kapcsán derült ki,mert a benabanda.hu-n dumálgattunk a modról,és elcsodálkoztam magam,hogy őnekik 3db 32-es szeró van full tele a zombi mod miatt.vagyis amig a szerverkereső nem megy rendesen,esélyünk sincs,max haveri körről tele szeróra.és egyébként meg a kutya nem véleményezte a zombi modot,fel sem jött 1-2 embert kivéve még csak megnézni se senki.úgyhogy komolyan gondolkodom,öljek-e időt a modokba,custom mapokba,ha sz@rás van rá.egyelőre az tűnik reálisnak,hogy mivel egyesek a hc meg a full reality meg a pam meg a cb perk felé hóznak,én meg nagyon nem,sd-zni meg már nagyon unok,jobbhiján keresek olyan szerót,ahol custom map,zombi,sabotage,hq megy,sorry...és ti se voltatok tegnap se,csak max 2 mapot,még be is kukkantottam volna talán,ha tartósabb...egyébként nem rég pl.nagy elánnal volt bejelentve a PH!-szeróra is a zombi mod,de aztán kiderült,bibi van,én szereztem és felraktam működőt,de onnan se jött senki.egyébként ha mégis terveztek PH!-sok zombit,szóljatok,a csomagot oda tudom adni...