Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz PyroS #7424 üzenetére

Lorenzo: éppen ez a baj,hogy kevesen járunk a szeróra.Sajnos ezért nem megy a Zombie mod.Legalább 10-12 ember kellene,hogy izgalmas legyen.De pl tegnap este is max 7-an voltunk fennt.
    kénytelen vagyok idézni,mert tényleg sok felesleges f@rokság van már itt megbeszélve,egyetértek azzal,aki haragszik érte...negyedóra visszaolvasni,de a végén jön rá az ember,hogy tök felesleges,asszem inkább este doboke gy cetlit a moncsira,mi volt az utolsó hsz :DDD namármost irtak elvileg pozitivat az xfire ügyben,ha valakit még érdekel,legalábbis a "kedvencünk"(link lásd nyev főoldal)elismerte,hogy hibásak,igért valami lépést...de ez pont a zombi mod kapcsán derült ki,mert a benabanda.hu-n dumálgattunk a modról,és elcsodálkoztam magam,hogy őnekik 3db 32-es szeró van full tele a zombi mod miatt.vagyis amig a szerverkereső nem megy rendesen,esélyünk sincs,max haveri körről tele szeróra.és egyébként meg a kutya nem véleményezte a zombi modot,fel sem jött 1-2 embert kivéve még csak megnézni se senki.úgyhogy komolyan gondolkodom,öljek-e időt a modokba,custom mapokba,ha sz@rás van rá.egyelőre az tűnik reálisnak,hogy mivel egyesek a hc meg a full reality meg a pam meg a cb perk felé hóznak,én meg nagyon nem,sd-zni meg már nagyon unok,jobbhiján keresek olyan szerót,ahol custom map,zombi,sabotage,hq megy,sorry...és ti se voltatok tegnap se,csak max 2 mapot,még be is kukkantottam volna talán,ha tartósabb...egyébként nem rég pl.nagy elánnal volt bejelentve a PH!-szeróra is a zombi mod,de aztán kiderült,bibi van,én szereztem és felraktam működőt,de onnan se jött senki.egyébként ha mégis terveztek PH!-sok zombit,szóljatok,a csomagot oda tudom adni...

Új hozzászólás Aktív témák