Hirdetés
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pitbullos
aktív tag
ja ez is de ha mar van 5 6 zombi nem erost futkosol kozejuk es legalabb meg szokod a csapat munkat h fedezetek egymast es csapatba fejlodjetek.
ez mas zombi mod mint a regebbi itt a zombik egy golyotol nem hallnak meg es az eletuk regeneralodik ha ep nincsenek tuz alatt.
amugy en nem nagyon vagyok oda a zombie modert csak kozbe beteszem mert kerik a klanbol .inkabb ace modot hasznalom 25 costum palyaval HQ,TDM DM ES DOM BA.
meg sniper zoom modot sniper palyakkal. -
kavicssli
addikt
Valaki egy kis TDMet?

-
kerlac
őstag
válasz
Balinov
üzenetére
erről jut eszembe, hogy mindig azt hittem, hogy a magas ping annak rossz, akinél ez van. aztán én is úgy jártam a múltkor, hogy egy magas pingest egyszerűen nem tudtam lelőni, mert mint képregény haladt, azaz folyamatos teleportálásnak tűnt a futása, lehetetlen volt lelőni..... ez elég gáz viszont...
-
athomi
veterán
NYEV-esek! Sztem mellőzni kellene Strike-ot. Mindig elkenne rajta minket.
kerlac: A monitort tessék bámulni, ne a függönyt.

-
Balinov
titán
szokták volt nálam bölcsebbek is mondani,hogy minden kezdet nehéz..tegnap is a friccekkel volt kb 4-5 kör,mire először tudtam ölni..mondjuk a többiek is panaszkodtak,hogy 80-100 körüli pingükkel nehezen ölhetőek...volt egy konkrét eset,mikor nem oly messziről, minimum 4 lövést bevittem rá,felsőtest-re,ha nem többet és baszottse megmurdelni
-
athomi
veterán
válasz
Pitbullos
üzenetére
"...a zombie modnak ez a lenyege ha mar jartal volna kulfoldi szerokon a hunterek keresnek egy jo helyet es ott egyutt vedik az eletuket..."
Zoombi módnak az lenne a lényege, hogy a Hunterek levadásszák a zoombikat és nem az hogy bekempeljenek egy magas helyre 30-an, ahonnan lövik azt a pár zoombit.
Az már egy más dolog, hogy a gyakorlatban az együtt való kempelés valósult meg. Ennek egyenes következménye lett az, hogy a zoombiknál kitalálták legyen egy kiválasztott, aki fegyverrel is rendelkezik.kavicssli: Pedig az SD-nek van igazán értelme, oda kell taktika is, ami nekünk amúgy nincs.

-
Balinov
titán
válasz
kavicssli
üzenetére
Mér,szerinted én képbe voltam az első warom alkalmából? Emlékeim szerint a PH-sokkal nyomtuk Crash-en, és még azt sem tudtam,hogy nyomnom kéne egy F-et...szegény Andrish nem győzte beirogatni.AZtán meg mentem mint az ökörhuggyozás és ki is kaptunk,mint állat.Talán 3-4 fregem votl a 20kör alatt..csak lestem,mint az a bizonyos vettmalacz..
-
Pitbullos
aktív tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
na figyelj Lorenzo a zombie modnak ez a lenyege ha mar jartal volna kulfoldi szerokon a hunterek keresnek egy jo helyet es ott egyutt vedik az eletuket de igy is hamar kivegzik a zombik oket mert egy fajta zombival koponyat dobva egybol lelehet szedni oket.
ami meg az anyazos parasztokat illeti meg nem volt pelda a tegnapi jatekra csak felkerult egy paraszt klan a szerverunkre a LORD ok akik nem birtak magukkal ezert is szigoritottam a szabalyokon nem kick lesz az ilyeneknek hanem 1 figyelmeztetes utan azzonali bann.
amugy a Lordok mind bannolva lesznek a szerverunkrol!!!mert a mi klanunk kulturalt felnot tagokbol all tobbnyire es mi megprobalunk a szerverunkon is kulturalt jatekot es csalas mentes szorakozast biztositani minden latogatonak.
udv: Pitbullos
-
ent
őstag
RFA ip ét írjon plz vki, pl Andrish!
-
kerlac
őstag
én nagyon támogatok egy war-t! de meg kell beszélni Pitbullossal, mert ő a góré. max jól kikapunk, de fene ott egye, játszunk egy nagyot az a lényeg! ráadásul a PIT klánból minden este min. 5-en fenn vannak, tehát szerintem nem lenne nehéz mi részünkről összehozni egy war-t, megkérdem Pitbullost mit mond.
én SD-ben is benne vagyok, már megszoktam, Booz-nak és a NYEV-nek köszönhetőn
-
ovecs
senior tag
holnap én már biztosan, ugyanis akkor lesz pérszónálkompjútyerem

-
kavicssli
addikt
Potkivánok,Sirandrish-os és Gyiku-s szépjóoffreggeltet kivánok én is! Remélem nyomunk ma egy kis gámét!
-
Balinov
titán
Potkivánok,Sirandrish-os és Gyiku-s szépjóoffreggeltet
-
kavicssli
addikt
Jó reggelt!
-
PyroS
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Jó reggelt mindenkinek.
Lorenzo:Én azt honnan tudjam,hogy visszanéztél e ide?Gyik csak kitalálta,hogy warozzunk a PIT-el,de nem lett leszervezve.Felmentem a Pitbullos szeróra ,nekem töltögetett le majd mikor sikerült belépnem akkor megkérdeztem őket.A válasz az volt,hogy ma nincs kedvük,ez után léptem is le.
A TS-en való "csacsogásról" meg csak annyit,hogy ha akarsz warozni akkor legalább annyira gyere fel,hogy megkérdezd lesz e valami.Az összes klántag felszokott jönni megkérdezni,hogy lesz e valami vagy csak "csacsogni".Wart nem úgy lehet leszervezni,hogy ma este pont 20h-kor kezdünk.Tegnap este is úgy kellet ellenfelet keresni.Amúgy meg te is ránk írhattál volna Xfire-en,hogy lesz e valami.Az első map 10-10 lett, a másodiknak nem tudom a végét mert kifagytam
.Ja és köszönöm,hogy ilyen kedveseket írsz rólunk: "dehogy beszéltek ezek..."???Mi az.hogy EZEK??
-
BandiHUN
veterán
szerinted én visszanéztem ide?mentem fel a Pitbullosra,mert láttam te is ottvagy...ott bele is csöppentem egy adag downloadba,mire bejutottam végre,mire beköszönnék,új map,megint letöltés.akkor már nem voltál sehol,meg nézem az xfire-t,be vagytok zárkózva egy tök másik brigáddal...irhattatok volna annyi,hogy kabbe,4v4,gyorsabban jött össze,haragudott volna a fene.de azétz haragszok,hogy nem volt képes senki egy pár gombot lenyomni.nem tűnt föl,hogy mondtam,jöhet a war?nem hiányoztam,hogy bárki szóljon,más lesz a felállás?nem volt fura,hogy azok szerverén vagyok(mégha a download miatt kényszerpihin is),akikkel eredetileg lett volna a war?én nem járok fel a ts-re feleslegesen csacsogni,war előtt fél órával meg főleg minek mentem volna fel...
-
BandiHUN
veterán
válasz
kavicssli
üzenetére
a BénaBandára én is benéztem 2 körre...kifejezetten jólesett.csak sok a köcsög,meg az anyázás.kisebb csoportok összetartanak újabban,felmennek a jumpokra,és úgy állnak,hogy ne tudj még te is felmenni,no ez az igazi tahóság,zombiként meg beállnak a spawnpointhoz,hogy védjék a még élő cimbit...persze olyan mapon,amin nem nagyon van jump,még igyis jó tud lenni...
-
kavicssli
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Mint klántag csak ajánlani tudom! szerintem ilyen időbe zombi mod megy csak tudjál fellépni!
Nagyon jó kis banda a csapat és Pitbullos az admin! Szerintem elleszel majd..véleményt utánna irhatnál... 
Szerver név : COD4 Pitbull klán fun szerver
Szerver ip : 62.112.194.67:28982
Tipus : normal,ff on, killcam on
Játékmod : SD/SAB/HQ/TMD
Szlot : 22A szervere a következö szabályok vonatkoznak :
Grenade Launcher és a Martyrdom,Juggernaut perk használata tilos .= KICK
Tilos a káromkodás,lámázás,anyázás,rasszista megjegyzések,más játékosok sértegetése. = KICK
Nem szeretjuk a csalokat meg a tiszteségtelen játékosokat
,ezért az ilyen játékosokal nagyon szigoruan fogunk eljárni = BANA szerveren érvénybe van a friendlyfire es azokat a játékosoknak akik szorakozásbol lelövik a saját embereiket figyelmeztetés nélkul KICK lesz a jutalmuk.
A szerveren tilos a jumpingolás. = KICK
3 KICK után automatikusan Bannolunk !!!
Ezek a szabályok a mindenkire vonatkoznak nincs kivétel(klántagok es kivulállokra is)!!!
-
ovecs
senior tag
Csütörtök este már jövök.. viszont mástól picit olcsóbban kapom meg a gépet

-
-
BandiHUN
veterán
Lorenzo: éppen ez a baj,hogy kevesen járunk a szeróra.Sajnos ezért nem megy a Zombie mod.Legalább 10-12 ember kellene,hogy izgalmas legyen.De pl tegnap este is max 7-an voltunk fennt.
kénytelen vagyok idézni,mert tényleg sok felesleges f@rokság van már itt megbeszélve,egyetértek azzal,aki haragszik érte...negyedóra visszaolvasni,de a végén jön rá az ember,hogy tök felesleges,asszem inkább este doboke gy cetlit a moncsira,mi volt az utolsó hsz
namármost irtak elvileg pozitivat az xfire ügyben,ha valakit még érdekel,legalábbis a "kedvencünk"(link lásd nyev főoldal)elismerte,hogy hibásak,igért valami lépést...de ez pont a zombi mod kapcsán derült ki,mert a benabanda.hu-n dumálgattunk a modról,és elcsodálkoztam magam,hogy őnekik 3db 32-es szeró van full tele a zombi mod miatt.vagyis amig a szerverkereső nem megy rendesen,esélyünk sincs,max haveri körről tele szeróra.és egyébként meg a kutya nem véleményezte a zombi modot,fel sem jött 1-2 embert kivéve még csak megnézni se senki.úgyhogy komolyan gondolkodom,öljek-e időt a modokba,custom mapokba,ha sz@rás van rá.egyelőre az tűnik reálisnak,hogy mivel egyesek a hc meg a full reality meg a pam meg a cb perk felé hóznak,én meg nagyon nem,sd-zni meg már nagyon unok,jobbhiján keresek olyan szerót,ahol custom map,zombi,sabotage,hq megy,sorry...és ti se voltatok tegnap se,csak max 2 mapot,még be is kukkantottam volna talán,ha tartósabb...egyébként nem rég pl.nagy elánnal volt bejelentve a PH!-szeróra is a zombi mod,de aztán kiderült,bibi van,én szereztem és felraktam működőt,de onnan se jött senki.egyébként ha mégis terveztek PH!-sok zombit,szóljatok,a csomagot oda tudom adni... -
kavicssli
addikt
[I]Panel típusok
Azok számára, akik nem annyira ismerik a különböző paneltípusok paramétereit, egy gyors összegzéssel előzném meg a kép jellemzését. Ahogy a fenti listában látható, a monitort P-MVA panellal szerelik (M240UW01 V0), amelyet az AU Optronics gyárt. Ő egyike a nagy panelgyártóknak. Fontos tudni, hogy egy kijelző képi jellemzői alapvetően a belé szerelt panel típusától függ és csak másodsorban múlik magán a monitorgyártón. Nézzük, mit is jelent, ha egy monitort egyik, vagy másik panellal szerelik:
TN-Film panel (Twisted Nematic + Film)
Látószögét vízszintesen és függőlegesen is 160 fok körül határozzák meg, ami nagy vonalakban annyit jelent, hogy a színek 160 fokos látószögig elfogadhatóak (10:1-es kontrasztarány megtartásával), de néhány szemtelenebb forgalmazó és/vagy gyártó megadhat 170 fokos értéket is, erre figyeljünk oda, mert ez az érték már maximum 5:1-es kontrasztarány megtartása mellett igaz! A panel kedvező tulajdonságai közé tartozik ugyanakkor a rendkívül jó válaszidő, vagyis a mozgó elemek a képernyőn kevéssé mosódnak el és gyorsabban is reagál a változásokra, mint az egyéb panelek. Nem ritka ma már a 2 ms-os érték sem. Színmélységére 16.2 milló árnyalatot szoktak megadni, de tudni kell, hogy ez is csak különböző (e cikk keretein belül nem részletezett) trükkökkel elért érték. Emiatt színhűsége is elmarad más panelekétől. Minden rossz tulajdonságát ellensúlyozhatja, hogy jóval olcsóbb a többi megoldásnál. Elsősorban játékokra és színhűséget nem igénylő irodai munkára ajánlott ilyen panellal rendelkező kijelző vásárlása.
MVA, PVA (Multi-Domain Vertical Alignment, Patterned vertical Alignment)
E két technológia nagyon jó betekintési szögeket kölcsönöz a paneleknek és ráadásul 16.7 millió szín visszaadására képesek. Ugyanakkor többe kerül az előállításuk, így a velük készült termékek is drágábbak és válaszidejük is jóval magasabb. Sőt, olyan mértékben késik a kijelzők reakciója a mozgó képi anyag megjelenítésével, hogy trükkök nélkül nem is igazán lennének alkalmasak olyan területekre, mint a számítógépes játékok, vagy bizonyos multimédiás alkalmazások. A különböző panelgyártók ezért egy olyan elektronikát alkalmaznak, ami kompenzálja a technológia ilyetén hátrányát. A Samsung S-PVA-nak, az AU Optronics P-MVA-nak, a CMO pedig S-MVA-nak keresztelte a felgyorsított, RTC (Response Time Compensation) elektronikával felvértezett paneleket. Az ilyen monitorok vethetők be a legtöbb területen.IPS (In Plane Switching)
Elősorban az LG-Philips gyártósorairól gördül le ilyen. A legjobb képi tulajdonságokkal rendelkezik, melyet az xVA panelekhez hasonlóan S-IPS néven továbbfejlesztett újabb generáció vitt tökélyre. Sebessége és nagyszerű színhűsége miatt elsősorban ezt használják professzionális termékekben, mely piacra ára is tereli: igen drága. Árulkodó jele, hogy egészen alacsony látószögből a kijelző legsötétebb részletei, fekete pixelei az xVA paneleken látható enyhe fakulással szemben itt kissebb lila tónust produkálnak.
Persze különböző működésük következtében sok egyéb tünetben is tetten érhetőek lehetnek a panelek. Arra érdemes odafigyelni egy monitor vásárlásakor, hogy a gyártók sajnos előszeretettel cserélik ki egy termékük paneljét másik típusra a kezdeti darabokhoz képest és ez nem ritkán kedvezőtlen irányba változtatja a kijelző minőségét meghatározó paramétereit. Ráadásul a legtöbbször teszik mindezt úgy, hogy a specifikációban nem tüntetik fel a változást, nem korrigálják az értékeket.[/I]
részlet ebből az irásból Szerintem hasznos irás...

-
Balinov
titán
Valaki tüstént jöjjék játszódni!
-
-
kavicssli
addikt
-
Raharin
tag
Köszi a választ!
-
ovecs
senior tag
Nálunk a családban 2 samu van, a többihez képest ezeknek a legjobb a színe szerintem.
710n és 931bf
-
kavicssli
addikt
Nem ide tartozik de valaki Barcelona drukker?
-
Raharin
tag
Próbáltam a cod4-ben karaktert fejleszteni, 29-es szintű volt már.
De újra kellett telepíteni a gépet, valamint új merevlemez is került bele, melynek az egyik partíciójára került fel a játék.
Telepítés előtt elraktam a players nevű alkönyvtárat. A játék újratelepítése után bemásoltam az adott alkönyvtárat, felismeri a szoftver a karakter nevet, de 1-es szintű!
Az öcsém gépéről átmásoltam az ő karakterfájlait, amikkel szintén ez történt.
Ez nem tudod miért van, és hogyan lehet orvosolni? -
athomi
veterán
-
ovecs
senior tag
OFF_OFF_OFF_OFF
Háhá, jön a főgonosz, és szétoffolja a topikot!!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
CséZé
őstag
athomi: Te ugye debreceni vagy? Metroba nincs valami érdemleges?
-
ovecs
senior tag
Vegyetek egy ilyet: [link]
Nekem is ien van
, csak az enyim 12 v 16 ms 
-
athomi
veterán
Melyik srác? Én csak a Samsung 226BW-vel kapcsolatban írtam a komának, aki 55k-ért hirdeti a monitort. Még te linkelted. Nem győzött meg privibe. Megkérdeztem melyik bolba szól a gari, a válasz meg az lett rá, hogy oda szól a gari Pesre hozzá.
Jah, és csak 1 év gari van.(#7608) Makaveli: A lényeg azon van, hogy egy filléres egeret nem kell pénzért házhoz szállíttatni!

-
ovecs
senior tag
Egyébként iponba el is tudsz menni személyesen a cuccért ingyen.... Megrendelném az iponba, meg is lenne holnapra a cucc, de sajnos 70k lenne, pegazusnál meg 65, és nincs 5k m plusszba, szal inkább várok csütörtökig

-
PyroS
senior tag
A Galaxy 8800GT-ét azt másnapra mert azt sikerült reggel megrendelnem.Az alaplapot,CPU,Ramot pedig két nappal később de ezt csak délután rendeltem meg.De ha monitort akarsz rendelni akkor az Edigital is jó mert ott 10eFt fölött ingyenes a házhozszállítás és nem rosszak az áraik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Fujifilm X
- Filmgyűjtés
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Este Barcelona-Man Utd
nehogy már ezen a neves napon dolgozzak

Nagyon durván nyomták! Ott tényleg golyófogó voltam
Meg most golyófogonak minek menjek?

Az egy IRL oroszlánkölyök volt,anno még az "átkosba" a Kelet-Berlini Tierparkba...

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)