Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
es ez mit zavar teged? mi van akkor, ha nem vadidegenekkel akarjak megbeszelni?

-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
es akkor mivan? ez a topik mar reg nem a cod4rol szol, hanem ph es nyev topik. at is rakattad lokalba, tehat mi is a gond? nem ertem.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja. Reteksok ZH-m van a héten. Még szombaton is írok baze
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nézz be a gyúrós topicba, ott sem arról szól a történet amiról kellene, mégsincs 3 topicja.
De van egy jó társaság...! -
Sirandrish
legenda
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Bocs hogy nem állandóan azt kérdezem meg hogy tegnap hány embert öltél klántársam multiplayer játékban...?
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
De.

Mondjuk ezen a héten alig lesz időm ilyenekre, de majd azért beszorítom valahogy
-
kerlac
őstag
válasz
Boci_83
üzenetére
Én továbbra is ez mellett foglalok állást. Pyros által linkelt teszt többnyire jókat írt, amit én is erősítenék, nekem is MSI 8800 GT van mellette/alatta (de már ezt is írtam).
Ja, Pyros: próbáltam alacsonyabb felbontással is, nem volt vele különösebb probléma, új játékoknál pedig be lehet állítani (pl. cod4-nél is) a 16:9-et. Alapban, tehát net, word stbnél pedig jóval alacsonyabb beállítást használok, mert elvesznék az apró betűk között (na meg asszonypajtás senemlátnáát. főleg.)

És hozzáteszem, semmire nem akarlak rábeszélni, nekem mindegy ki-mit vesz, csak tapasztalatot osztok. -
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nyitok én is egyet jövö7en, hogy legyen minél több.

-
PyroS
senior tag
Hát Egerbe most nyilt az Agria Park pláza,ha lenne időm bemennék de dolgozok ezerrel
.
A 226BW csak az árával van gondom 68eFT körül jár,szóval ez nálam kiesett
.Lehet,hogy marad a HannsG 22"-os.Booznak van ilyenje és azt mondja,hogy a HannsG csinálja a Dell paneljait. -
Balinov
titán
Biztos,csak a korom miatt van,meg hogy drága a répa,de az én 8ms-es 920N-emnél sem látok utánhuzást.
-
athomi
veterán
Bár azt szokták mondani, hogy 5ms-osnál már nem látunk semmi utánhúzást, ez még sem teljesen igaz. Általában aki CRT-ről áll át, azoknál előfordul, hogy kismértékben érzékelik ezt a negatív hatást, bár idővel ők is megszokják. Plusz vannak gyártók akiknek az 5ms-os monitoruk igazából csak kacsa, így nem tudják teljesíteni a feltüntetett értéket.
Boci_83: Amit gyik linkelt, azt a gyártót nem ismerem, nem is hallottam róla, így inkább elkerülöm. Arról már nem is beszélve, hogy számomra beszerezhetetlen.
Samsung-nál azért is néztem ki a 226BW-t, mert ott lehet rengeteget finomhangolni. Miért fontos ez? Mert a Samsung monitoroknak kissé hidegek a színei, olyan szürkék. Nyilván jó, ha egyénünk igényeire tudjuk alakítani. -
Sirandrish
legenda
megnyitottam ismét egy Cod4 Online topicot!
[link]Mivel itt sajna a játékról sosincs szó...
Oda pliz OFF-ot nem kérünk..az maradhat itt...minden játék multijával kapcsolatos dolog viszont mehet majd oda is...
Ha nem fog beindulni töröltetem azzal sincs gond
-
gyerpi
aktív tag
mint már írtam nálunk törvény kimondja minden használati cikkre 2 garancia van a múltkor 1 energia spórolós izzót vittem vissza mert 1 év után kiégett és szó nélkül becserélték mondjuk igaz nem volt olcsó mikor vettem /úgy 150 korona körül/
biztos, hogy mondjuk a kínai emberkéknek nem nagyon tetszik a törvény, de már hozzá szoktak mert simán vissza veszik a ruhát, cipőt stb,. ha tönkre megy 2 éven belül persze ez is csak értelmes keretek közt működik -
athomi
veterán
válasz
Boci_83
üzenetére
De én 226BW-ről beszéltem, amit PyroS is most linkelt be.

Sokkal több az állítási, finomhangolási lehetőség.Nektek még jó is, nem hajt a tatár, de nekem meg kuncsorognom kell a monitorért. Amúgy szívem szerint szemétbe dobnám ezt a TN panelt, valószínűleg egy-két év és már megfizethető árban lesz a többi paneles ára is, ráadásul gyorsabbak is lesznek a jelenleginél (most a legygyorsabb 6ms-nál van).
CRT-re viszont még egyszer nem nevezek be, szemünk épsége megfizethetetlen!!! -
PyroS
senior tag
Jaja szerintem is érdemes 3év garival megvenni.Ezt olvastamár valaki?
-
-
-
gyerpi
aktív tag
Jó reggelt uraim!!!
hozzá szólnák a monitor kérdéshez - én 1 asus 19 wide monitort használok 5 ms -at nincs áthúzás, nincs barna csík stb. ez 1 átlagos monitor [link] ilyen a kicsike és a 17-es crt-m után csúcs,
no szóval hogy "nem 1 évre veszed a monitort" hát igaz de maximum 2 vagy 3 évre mert úgy is veszel másikat jobbat vszínűleg ugyan úgy a vga-t azt is cserélgetni fogod 2 évente mert ha úgy ahogy követni akarod a PC játék fejlődését legalább 2 évente vga csere és a többiről már nem beszélek egér lap, proci stb.
sztem mindenki a pénztárcájához mérten vásárol ha valakinek nem gond kiadni 100-120 ezer Ft-ot monitorra az azt veszi és biztos, hogy ahhoz veszi a vga-t is vagy fordítva, de mondjuk én úgy gondolkodtam, hogy olcsó legyen és 5 ms-os és hogy jó legyen játékra és mozizni is jó legyen nem lehet rá 1 szavam sem szép színek jó rajt filmet nézni stb.
az asus viszonylag friss volt a piacon még tavaly /monitor szinten/ legjobb volt árban akkor, de egyenlőre semmi baj vele /remélem még legalább 1 évig így is lesz/
és a fő szempont amiért azt vettem /elég sokat game-lek főleg télen és sztem a crt játékra még mindig jobb mint a tft/ a szemem megkímélése amiből csak 2 van
szval csak annyit akarok ebből kihozni sztem mind1 milyen monitort veszel úgy 50 ezer Ft-ig asust, samsungot stb. olyan nagy eltérés úgy sem lesz köztük és ahogy mondtam tovább mint 3 évig úgy sem lesz nálad -
ovecs
senior tag
Megkattanok itthon gép nélkül... Imádkozzunk, hogy ma megjöjjön pegazus hoz a szállítmány

-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Tegnap végre meglett a Reddot az M14-re.elég jó hatásfokkal is sikerült használni.Lehet,lett egy új kedvenc fegyóm.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Raharin
üzenetére
ha ugyanazt a keyt használod,menni fog.én is raktam már párszor újra,meg volt winchesterhalálom,mégis megy szépen.csakhát én kinyitom a játék tokját,és ott a key...
aki meg warezol,az legalább irja fel,ha nem megy,akkor emlékezzen arra,hogy a registry-ben bennevan a key,meg tudja nézni,mielőtt új rendszert húz...itt van pár okosság az ilyen reges dolgokkal kapcsolatban,ha jól emlékszem,még azzal is foglalkoznak,hogy lehet keyt cserélni egy állásban...de nagyon nem olvastam át,mint ahogy engem nem is érint,de hátha hasznos
-
BandiHUN
veterán
válasz
Moretimer
üzenetére
8felé gyűlnek a gyerekek,de ma szerintem a vihar miatt pl.sokan nem is mertek játszani.csak pislogtam,mit látok?éjfél előtt full üres a barilista,a még du full tele kedvenc zombis szerókon lézengenek vagy 10en.de egyébként rövid ideig ma is voltak fent a srácok,de sztem max 2 kör mehetett le 8 felé,hamar oszlás volt.
-
BandiHUN
veterán
válasz
kavicssli
üzenetére
felraktam a mi szerónkra is,de a kutyát nem érdekelte...pedig kivételesen ez jól megy.csak 3 embernél kevesebbel nem indul be a visszaszámlálás,10alatt meg nem olyan élvezetes. de a BenaBanda szerók jók,általában tele vannak 195.56.77.22:28964,28965,28966 nekem ez jobban bejön,mint a hc meg a full reality és ehhez hasonlók...sajna kevés custom map jó hozzá,de már dolgoznak kifejezetten ehhez a modhoz jó kis parázós mapokon
bár igyis nagyon hangulatos tud lenni 
-
kavicssli
addikt
egykis zombi módott nyomunk gyertek!ilyenkor nagyon fain
62.112.194.67:28982 -
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez baj hogy nekem is az SD-t kellene gyakorolnom!
De kedvencem a HQ! azt nagyon csípem 
-
Raharin
tag
Próbáltam a cod4-ben karaktert fejleszteni, 29-es szintű volt már.
De újra kellett telepíteni a gépet, valamint új merevlemez is került bele, melynek az egyik partíciójára került fel a játék.
Telepítés előtt elraktam a players nevű alkönyvtárat. A játék újratelepítése után bemásoltam az adott alkönyvtárat, felismeri a szoftver a karakter nevet, de 1-es szintű!
Az öcsém gépéről átmásoltam az ő karakterfájlait, amikkel szintén ez történt.
Ez nem tudod miért van, és hogyan lehet orvosolni? -
Sirandrish
legenda
válasz
Napster01
üzenetére
valahol el kell kezdeni..a PUB meg erre ideális..ha ott jól tud érvényesülni a FragX3 mezőben a double tap-ok között és a halkan futó emberek sem késelik hátba akkor waron annál csak jobb lehet..
Makaveli: ha már mindenki hozzászóltz akkor énis...veled az a baj hogy mindent gyorsan akarsz...velem is naponta többször kiállsz...ha reggel elverlek akkor elfoglak délután is..tehát ha az a célod a folyamatos kihivásokkal akkor várj egy hetet...látogass több szerot is mert nem biztos hogy a PH-s vagy a NYEV-es szeron találsz olyan embert akitől tanulni is lehet...SD-z...nézd a jobb játékosokat...próbálgasd a fegyokat...próbálgasd a helyeket és előbb utóbb jó leszel..
Egyelőre gyenge vagy...Rusholásban is alulmaradsz akkor nyugodt lehetsz hogy a WARon ahol nem 5 vadidegen áll egymás melett is biztos kikapsz...ott taktika van stb.
NEm bántásból mondtam csak hogy készülj fel és utánna jelentkezz...ha kiemelkedő teljesitményed van akkor kérni fognak hogy csatlakozz nem neked kell keresni majd...

-
Napster01
tag
A PUB skill nem skill a nagyok szerint, de tényleg nem árt összefejlődni vmit pár fegyóval + tudni h kb. melyik pályán mit érdemes csinálni, meg egyáltalán merre kell menni... ha + fps játék hiányod van akkor még talán cod2 skill sem árt, már csak ilyen alap dolgok miatt pl. h granyót hova mikor és hogy dobd, vagy a sok trükközgetés a fekvéssel + guggolással, szal skill
- hajrá -
CséZé
őstag
Makaveli: Szerintem elsőnek szedj össze egy pubskillt, (mert ahogy elnéztem nem sokat játszottál még FPS játékokkal) aztán kezdj el klánt keresni. Elsőnek ismerd meg a mapokat, legyen egy alap skilled, amivel már lesz esélyed tgf-elni. (szvsz)
-
Makaveli
senior tag
Igen, ezt nem tudtam hogy fizetni kell. Mindegy. Sirandrishal toltunk egyet. Jó volt. Elvert. Viszton Varodorot sikerült legyőznöm kp-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- E-book olvasók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- World of Tanks - MMO
- Apple MacBook
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

Ez a 226BW egészen jól néz ki

Egyébként sem ipari mennyiségü mákos sütit ettem,csak pár darabkát...
De kedvencem a HQ! azt nagyon csípem