Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitbullos
aktív tag
este war skacok ugy tervezem 5vs 5 de lehet 6vs 6 is sd be ha osszegyulunk annyian aki nalatok a warszervezo az vegyen fel xfiren id: pitbullos
-
Pitbullos
aktív tag
válasz
Balinov
üzenetére
ja tudom de ha mar annyit gazdagodtak a hirk szerint legalabb ki adhatnanak egy normalis coop modot inteligens botokkal szerintem az egy nagyon jo jatek mod .
pl AA ba sokat tanultunk bellole hogy kell csapat ba jatszani hogy vedjuk egymast 9 en 50 70 bot ellen . a cod4 be ez a mod nagyon kapos lenne. de asszem ez csak alom marad xd. -
Pitbullos
aktív tag
hello alll az Americas army ba a leginteligensebek a botok granat elol elfutnak ha rajkuk losz elbujnak es hivjak a tarsaikat amig ezt cod4 ben elerik addig meg 10 verziot kell kiadjanak .
a 3 verzio is szarul sikerult most botok nagyon hulyek.xdarany fegyvert minden kategoriaba egyet kapsz es ahoz pl ak47 goldhoz az assault kategoriaba kell csinalj 100 killt es 150 headshotot minden fegyverrel; es ezt ugyanigy minden kategoriaba.
nekem eddig a sniper es a shotgun van meg.
ja es boldog szulinapot Pyros.
-
CséZé
őstag
Csatlakozom én is, Pyros sok boldog szülinapot

-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
mondtam a cod-ot még nem próbáltam de a CS-ben a nehézségi fokozaton múlott és volt mit csinálni a hard-on igaz nem tud gondolkodni de lelőni igen

-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
mondjuk CS-ben szerettem BOT játékot egész jó volt mondjuk cod-ban még nem játszottam és nem olyan mint SP sztem jobb
-
Balinov
titán
-
gyerpi
aktív tag
callofduty.hu-ról
Bizonyára mindenki járt már úgy, hogy kedvenc szerver üres volt, de mindenképpen azt szeretné választani, azon játszani. Ilyenkor jön jól a BOT mod. Szerintem rengetegen hallottatok már erről a modifikációról, melynek segítségével meghatározhatjuk hány bot ellen szeretnénk játszani, ,,skilljüket '' stb stb.. Hogy őszinte legyek én is próbáltam már COD2-ben, de elég fura volt, nekem nem is tetszett. Az emberek össze vissza futkároztak, és a pálya végéről adtak kispisztollyal fejlövést.. . Kicsit úgymond ,,fura'' volt. Azonban nem rég megjelent CoD4re is egy bot mod, ami a tapasztalatok alapján jónak ígérkezik. Lássuk mik is a legfontosabb tulajdonságai:* A botok reagálnak egyes gyorsszövegelésre, például On Me!, Move in! , Base of fire!
* Headquarters módban is képesek játszani.
* Perkek használatára képesek (Helicopter, Airstrike).
* Tudnak gránátot dobni.
* Életszerűbb mozgás.
* A botok nem állnak meg a lépcsőkön, így nem akadályozzák egymást a mozgásban.
* Korábban láthattuk hogy a nem megfelelő mozgás miatt ,,összeragadtak'', ezt is megszüntette a készítő. ->(PEZZALUCIFER)Úgy gondolom érdemes egy próbát tenni, veszteni nem lehet vele semmiképpen sem. Amennyiben a beharangozó alapján elnyerte a tetszésed nincs más dolgod mint ide kattintva letölteni és feltenni szerveredre, jó szórakozást
-
Moretimer
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
50szlotty kérlek.
Persze ffa,ilyet kértél.
-
Moretimer
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Itt 1 zúzda ip-je:193.47.83.217:28931

-
Sirandrish
legenda
nekem már egyszer megvolt mind az 5..most hogy ujrakezdtem nem tartom valószinüleg hogy akár egy is meglesz

Főleg mivel ilyen mint M14,G3,P90,Dragunov, meg még jó pár olyan van amit utálok

mármint így használni..így nem hiszem hogy mégegyszer végigszenvedem
amugy arany fegyo, AK-47,Mini Uzi,M1014,Dragunov meg a nagy gépágyuk közül az utolsó...
-
kerlac
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
akkor nem mostanság lesz meg, mert van jópár fegyver, amit egyáltalán nem használok...
-
ovecs
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mondom most hívott megint a srác, valamit átszervezett, 4 re itt a cuccom a 11 kerbe kell mennem

-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
csak a fényképboltba
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ovecs
senior tag
Most hívott: 4 re itt a cucc!!!!!!!!!!!
-
ovecs
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
vasárnap megrendeltem itt valakitől: keddre lesz.....persze h lesz...
kedd:hát csak csütörtökön lesz.......
Na kedden megrendeltem mástól de már 2k val olcsóbban mára, elsőnerk mondtam h storno...
elmegyek a cuccért, erre felhív a srác már a helyszínen, h ma nem történt meg a szállítás
(ha holnapra se lesz meg, felgyújtom az egész várost) -
kerlac
őstag
Kivételesen egy COD-os kérdés.

Arany fegyvert minden kategóriában külön-külö lehet szerezni, vagy cakk-pakk csak egyet?
és adott kategóriában minden fegyverrel kell az összes challenget teljesíteni?
-
ovecs
senior tag
Azt hittétek, hogy ma lesz gépem, és mindenkit lelődözök??? Csak mert én is azt hittem.....
De minden rohadt szállító engem utál

-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszönöm szépen, de elég lesz nekem mégegyszer ennyi
. -
PyroS
senior tag
Köszönöm szépen de egyenlőre elég a sajátom is
. -
booz
senior tag
egy picit javitottam a 3dm06-on
[link]
-
Balinov
titán
-
gyiku
nagyúr
ram mez ez szakadjon:
booz 
-
gyiku
nagyúr
pirikem, egy ilyen szakadjon rad:

-
PyroS
senior tag
KÖSZÖNÖM SZÉPEN MINDENKINEK
.Kerlac köszi a lányokat,most értek ide
.Vissza térve a tegnap warra tényleg nagyon gyorsak voltak,nem is volt lekorlátozva nekik 250 a max fps.
-
Macka
veterán
Ti biztosan tidtok segíteni. Telepíteni akarom az Eye-t, és a telepítés közben folyton megáll egy hibaüzenettel.
-
gyerpi
aktív tag
amúgy hardwer szakértők van 1 gondom
az új 250 sata-s merevlemezemet a winfos mint cserélhető merevlemezt ír ki szóval mint ha 1 usb kulcsot csatlakoztatnák a géphez ugyan úgy mutatja a jobb alsó sarokban a zöld nyilacska stb. no erre varrjatok gombot
amúgy működik
kéne valami sata-s driver-t telepíteni vagy mi /eddig ata-s merevlemezem volt azzal ilyen gondom nem volt/ és ha így látja a win nem lassúbb a merevlemez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Futás, futópályák
- ASUS routerek
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autószerelők, autószerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ketlem

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem semmi
.