Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
Új hozzászólás Aktív témák
-
ovecs
senior tag
Már csak azt várom lényegében, h mikor jön lap,aztán megyerk mis érte

Holnap meglesz a táp meg lehet a vga is(galaxy9600gt oc új 31 ért, de remélem találok 30 ért)
Szóval már csak pegazus tól függ h mikor mehetek újra gamelni
-
PyroS
senior tag
válasz
Makaveli
üzenetére
Elősször is:A szerón voltunk egy páran és csak a te kedvedért nem dobálunk le senkit,hogy Boozal 1v1 es játszhass.
Másodszor:Szerintem ez nem arról szól,hogy azzal vagánykodjuk,hogy ki kit győz le.Lehet,hogy ha rossz napod van akkor is legyőzöl engem.Én nem azért játszok.hogy mindenkit legyőzzek és én legyek az első.Ja és te ha jól emlékszem kb 14 éves vagy én meg 32 szóval neked még jobbak a reakciód és több az időd játszani.
Gratulálok,hogy fel vettek majd tolunk egy WAR-t és meglátjuk,hogy milyen csapat játékos vagy.Azért waron kicsit másképp mennek a dolgok de ezt majd te is észreveszed. -
gyiku
nagyúr
jaccunk

-
Makaveli
senior tag
válasz
Richard
üzenetére
Nem tudom visszaolvastál-e, hogy Killer Masters klántag leszek, belátható időn belül. És nem tudom, hogy visszaolvastál-e, hogy booz-zal megbeszéltünk egy 1v1-et ma 7-negyed 8 között. Igaz, én is hibás voltam, mert csak fél 8-ra lettem ott.

Mod.: Mondjuk így is jó volt. Hunor legyőzéséről nem is álmodok, mindig 3-ik lettem. Pyrossal ha jó napom van lehet megbírkóznék, sztem ma mindenkinek sz*r napja volt. Booz játékát nem ismerem, de nem szerepelt valami fényesen. Így tovűbb fiúk, és további sok war nyerést.
-
Makaveli
senior tag
Jó... Ennyit erről booz, grat. Bocs, de most felhúztál. Mindegy, majd legközeleb...

-
ovecs
senior tag
Lehet, hogy nincs itt

-
Makaveli
senior tag
Én itt vagyok, és te? Merre menjünk?
Mod.: Nem fogok felmenni a szerverre, ha le kell tölteni szarságokat...

-
Makaveli
senior tag
Booz, fél 8-ig nem leszek, majd utána. Írd le hova menjek, és fél 8 után fent leszek!
-
Makaveli
senior tag
Ha veszek eredeti game-et, akkor a mostani állásomat hogy kéne átvinni rá?
-
booz
senior tag
[link]ide kérem az up-pokat

-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem a szomszédén voltunk
Mert az egy haver
Persze hogy megyek veled öröm a játék pláne 1v1-ben 
-
Raharin
tag
Segítségre lenne szükségem.
Újra kellett raknom az operációs rendszert, ezáltal újratelepítettem a cod4-et,de nem oda ahol előzőleg volt, hanem már egy új meghajtóra. Telepítés előtt kimásoltam a players mappát egy másik meghajtóra, telepítés után pedig bemásoltam a cod4 telepített könyvtárba, de a karakter a tapasztalati pontjait és az ehhez tartozó bónuszokat elvesztette, egy teljesen alap karaktert kapok.
Mi lehet a probléma, mit csináltam rosszul vagy mulasztottam el?
Nem eredeti a szoftver és kulcsgenerátot használtam mindegyik telepítéshez! -
mr.saint
tag
Jó napot mindenkinek! Jelentem a barátom horgász stégének a cölöpjei leverve /nem egyszerű történet volt/ halak megfogva süllő /2kg kettő egy 5.50 6.20 még pluszban
/ egy 6-os harcsa
ja és 4db 3kg körüli pontyok. Ja és egy kis póker is ment /-8000ft
/ Meg a kommunista sör
Ugy hogy nagyon fasa volt csak fáradt vagyok mint állat meg nem érzem a kezem! De a lényeg este egy kis lövöldözés lessz? -
athomi
veterán
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tönkre ment, nincs más váklasztásom. Ha meg veszek újat, akkor nem 10-15k-n fogok spórolni.
CRT-be már nem gondolkodok, huzamos ideig nem lehet nézni, tönkreteszi a szemet. -
-
Sirandrish
legenda
50K--ért moncsi? jó mán nektek!!

-
athomi
veterán
Elképzelésem sincs, de nem szeretnék 19" fölé menni. Nagy felbontás, kevesebb FPS. Alacsonyabb felbontáson meg ronda lesz a kép.
Amúgy a Sasunk 931bw-ről most olvastam rosszat is. Nem mindegyik monitor samsung paneles. Régebben megkülönböztették a benne lévő paneleket egy betűvel, de eltörölték a szemetek a megkülönböztetést.
-
athomi
veterán
Behalt a jó öreg moncsim.
Ha vki tud 40-50k-ért jó fajta játékra való monitort ajánlani ne kíméljen. -
BandiHUN
veterán
no be van izgatva a zombimod a 20as szerveren,aki kiváncsi,kipróbálhatja...
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
szerintem bel lehet, ill.nem ártana ha be lehetne, de nem tudom h hogyan kell

-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A külföldi szerók legöbb része eredeti. Ha csatlakozol elkezd számolni, (ellenőrízni a cd-keyed) több ideig mint általában, akkor az valszeg eredeti szeró lesz

-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sztem nem csak...Hanem az összest. (szerintem)
-
Sirandrish
legenda
öö lenne egy kérdésem

CoD4-be ha rányomok a Join Game-re és ott kiválasztom az Internetet akkor ot csak Origi szerokat dob ki? -
Makaveli
senior tag
booz ma este mikor? Lehetne 8 előtt?
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
inkább erre költök mint drogra

-
Makaveli
senior tag
Elnézést kérek ovecs kollégától, hogy nem mentem vele 1v1-ezni. Nem, nem ijedtem meg, csak moziba mentem.

-
Sirandrish
legenda
a legfrisebb X-fire-re adjon már valaki egy linket pliz...
-
Sirandrish
legenda
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
másik topcba volt téma arról hogy ha megveszi a COD4et valaki akkor az eladó mikor kifizeted kibontja e a dvd-t!
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
azt hogy csináltad?
ha simán átirtad volna a key-t maradtál volna kvk 55ös és még eredeti szerókon is tudtad volna nyomni!
(mo) kibontották a dvd-t!
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
kérlekszépem a 7-ik fregnél voltam először +5 ponttal.Egy meccsen.Első körben, 1 lövés,2 kill.abból 1ik TK..hihhetetlen volt,
-
Makaveli
senior tag
Gyerekek... Ez a CoD2 nekem eddig übereli sokkal a CoD4-et. Dinamikusabb, jobban lehet benne mozogni. Jó, az tény, hogy sz*rabbak a fegyverek de akkor is. Nagyon tetszik, egy ideig csak ezzel fogok játszani, de majd kiderül. Eddig csak SP-ztem vele. Először kiviszem a Single Player-t, majd utána multizok.
Ui.: És van a PH-nak, vagy a NYEV-nek CoD2-es szerója?

-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Honnan loptad?

-
ovecs
senior tag
Van egy szlovák ovoda, ált. iskola, gimnázium és kollégium a brfk mellett, ott laktam 3 évig. Szlovák szobatársaimnak hála eléggé megfogott a jégkorong, sőt 2 évig aszfalthokiztam
az egyébként nem nagy pénz, Pesten pálya is van, de mi például sima beton focipályán toltuk, télen meg teremben
Ott volt pár elég komoly játékos(Horvát válogatott, meg pár ftc játékos), na meg az osztálytársam faterja az Oreskin Szergej volt egy időben az FTC hokiedzője.... Másik barátom meg a magyar jégkorongszövetség elnökével volt jóban, így amikor itt volt a divízió 1. vb, persze hogy végig kaptam tiszteletjegyet
Szóval közel került ez a sportág a szívemhez....... -
athomi
veterán
-
Makaveli
senior tag
Na, úgy látszik egyik haveromtól megkapom a COD2-t azt majd a klánjával mehetek warokra. Remélem COD4-ben is hamarosan klánba leszek. Ha itt nem vesztek fel, lehet bepróbálkozok Kill Masters-eseknél. Ha felvesznek oda, akkor nem lesz harag itt, ugye?

-
ovecs
senior tag
A magyar jégkorong válogatott feljutott az A csoportba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulálunk a fiúknak!!!!!!!!
Gyerpi a 2009 es vb- n a Szlovákok ellen is toljuk majd
-
Makaveli
senior tag
yako még azon is vitatkozott velem, hogy a muszáj pontos j-e? Azt állította, hogy elipszolonos...
Aztán elismerte, hogy pontos. 
-
Makaveli
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tőlem jöhet a kés, csak akkor rárakom egérre!

booz: De most is jöhetsz, ha akarsz.
-
Makaveli
senior tag
Vicces, mikor MSN-en írok, mindig t-t írok a post elejére, mert COD-ba már megszoktam.

-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
oké hát legyen amit ö akar

-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN
üzenetére
jahjah...én sose felejtem el azt a 3 honapot mikor 200as pingel kelett játszanom

fuu azt nem kivánom senkinek...jóval hamarabb megláotd az ellent de ő simán megfordul és lelő...stb
a Killcam meg azért szar mert rengeteget csal...szerintem az 1.6os peccsbe nem kléjmor killcamet kelett volna tenni hanem javitani ezen a szaron...
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Anycubic Photo Mono X nyomtató
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Lehet, hogy közbejött neki valami fontos... Egyébként nem értem, h mi a bajod a sráccal 

Hát én kezdetek óta tolom/tam cod2-vel de a 4 az sokkal gyorsabb. Meg eleve több mindenre kell figyelni.