Hirdetés
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
valaki érthetne az amd tunninghoz is...
nem tudom belőni a rohadt procim,hogy gyors legyen,de ne egyen,ha nem kell... -
Makaveli
senior tag
Nem jön valaki? NYEV-re, vagy PH-ra? PH war szerveren látom, hogy fönt van Andrish, meg Saint, de nem tudom a jelszót.
-
Boci_83
őstag
Hát azért én hosszútávon nem adnék mindenféle ramnak 2,2Vot, azt csak akkor ha hűtőbordás, és jó szellőzésű a ház. Pl egy kingmax 800nál amin borda sincs egy ilyan fesz lehet megfekteti rövid időn belül.
Athomi: nem kell bemutatni, ilyen gépünk van munkában, nem valami hűvös jószág, meg nem is valami gyors mozgású, alig várom hogy elszáljon benne a táp és vigye az egész konfigot
. Majd a nyári meleg elintézi ezt tuti! 
-
booz
senior tag
a ce1 és az eist kikapcsolni de rögtön bezavar a tuningba ramoknak 0,4v-t adni igy fognak 2,2v menni mivel a giga lapok alulfeszelik a memokat és az a tuningnál nem jo dolog

geil ramok simán mennek cl 5-5-5-15 1000mhz-n csak a feszt kell beállitani ahogy fent irtam -
athomi
veterán
Tuninghoz türelem kell, nyugi nekem is csinálja a fesztivált.
Érdemes manuálisan állítgatni mindent. 8x400-on nekem az volt a megoldás, hogy a tRD-t auto-ról áttettem manuálra és betettem 8-ra. Be is pöccent tőle. Előtte meg hallani sem akart a 8x400-ról. Nemrég bepróbálkoztam egy 6x500-as variációval, de a lap nyomott egy egy resit.Érdekes, hogy az újaknak ennyivel több fesz kell. Nekem 1.35V-on megy 3.2Ghz-et.
-
Boci_83
őstag
A mai műszaknak soha az életben nem lesz vége.!

Pyros: 30K-nál tart a licit.

-
yako
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
még jó!
egyszer próbáltam - felvettem a 'földről' - de nem győzött meg -
booz
senior tag
de hová lett gyiku

-
yako
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
miért, te is?
-
kavicssli
addikt
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszi
. -
PyroS
senior tag
Na öszzeállt az új konfigom.Szóval este leszek
. -
CséZé
őstag
gyiku, Andrish ment egy-egy pü...
-
Balinov
titán
kellmég?Tudom,hogy igen!
Süni és Vakond bujócskáznak a nudista strandon.SÜni elbujik,vakond meg keresi,mint állat,furja az alagutakat,fel,felnéz Süni után,de már egy jó ideje nem találja.Egyszer egy nudis öregasszony combjai köztött túrja fel a homokot.Körbenéz,de vakítja a szemét a tűző nap,elkezd körbeszagolni.
-Sniff,sniff,Süniiii..Sniff,sniff,,Süniii te vagy az?...Sniff,sniff,Süni bazdmeg,élsz még????
-
Makaveli
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ne vitatkozz, gyere.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Balinov
titán
Tessék,ezen ne múljék.
Parasztbácsi felmegy..khm Vecsésről a városba.Elintézi ügyesbajos dolgát,azt még van 2 órája a buszig haza.Áll a buszmegállóba,látja,hogy szembe van egy piroslámpás ház.Szem
felcsillan,bemegy.Látja a madam,kérdezi,kiféle,miféle..mondja a parasztbácsi,hogy :
-Hát lányom...van 2ezer forintom,szeretnék valami jányt.
-Az nem valami sok,menjen fel a tetőtéri folyosó végén a 12-esbe,Irma elintézi
Bácsi felmegy,el van készülve,hogy ennyiért valami debellát kap,benyit,erre egy normális alkatú,csinos nő fogadja.Parasztbácsinknak felcsillan a szeme.Elkezdenek témázgatni,bácsi bevágja az írtózatost hátulró..nyomja,nyomja,de az istenér nem akar megfelelően csúszni a gyik.mondja a nőnek:
-Lányom,tudom,hgoy nem fizettem sokat,de ez igy nem állapot,nem csuszol,az istennek nem fogok igy elmenni.
-Bácsikérem,semmi gond,gyorsan befutok a vécébe,3perc és jövök,meglássa jobb lesz.
JÖn vissza a nő 3 perc mulva,parasztbácsi nekidurálja magát,istenen csuszik,pikkpakk elmegy,kéjesen megkérdezi:
-Lányom,mint csináltál magaddal,hogy ilyen finoman csúszik a gyikom benned?
-Hm...elvakartam a sebeimet.... -
Makaveli
senior tag
Nem jön valaki?
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem mindent, csak teged.
-
Balinov
titán
Erről az a vicc ugrik be,hogy pistike krédzi az apukáját,hogy milyen a punci szex előtt és után.Apuka pirul,de elhatározza,hogy bár virágnyelven,azért elmesél kiffiának a lényeget
-Kisfiam,a punci szex előtt olyan,mint egy illatos,nyíló rózsa.
-És utána?
-Hm....mondcsak Pistike,láttál te már bulldogot majonézt enni?

-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
nekem nincs most ervem. te gondolsz vmit, felhaborodsz rajta, en meg pont leszarom

-
ent
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hogy érted kaki? rosszul van beillesztve?
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
pont, hogy te nem erted a lenyeget, de ezen en mar nem akadok fenn

-
ent
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Már sejti, úgy érzem. Lassan 2 hónapja nem nyúltam a bugyijába.

-
ent
őstag
Mostantól szólítsatok Zsuzsinak, felvállalom én is mint Boci nemi identitásomat...

-
athomi
veterán
Össze ne vesszetek már egy emberen. Felajánlotta mindkét csapat, majd CsZ dönt szimpátia vagy tudom is én mi alapján. Nem kell ezen megsértődnie senkinek.
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
No, de én válaszolok gyík nem egyedül döntött ts-en aki ott volt mindenkit megkérdezett és senki nem mondott nemet -ennyi
amúgy pedig úgy is CsZ - dönt -
ovecs
senior tag
Vazze vasárnap megyek mosonmogyoróvárra, viszem le a gépet

-
Sirandrish
legenda
71 perc alatt 240giga

Nah az a 60giga meg tuti jó ugyhogy le is állitom
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem is fogok

-
gyiku
nagyúr
Booz: innentol erdekes

-
Sirandrish
legenda
jah azt mondani is akartam hogy jó nagy szemét állat vagy...direkt itt irtam CsZ-nek hogy érdekelne miket erre te sunyi módon a hátam mögött szervezkedsz msn-en...
Nem baj véágülis lehet NYEV-es de amíg te is tag vagy a Szinvonal a béka segge alatt marad akárhány Jó játékost is ráncigálsz oda

Ennyit akartam..továbbra is fennt tartom azt amint eddig..egymáshoz szólhatunk stb ezzel nem változott semmi de egyre mélyebbre ásod magad az ilyenekkel a szememben...ez csak egy vélemény..VÁLASZOLNOD SEM KELL RÁ!!!

Puszika... -
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
jaa,a magyar államnak hála,lesz.Ha a házidoki is úgy akarja.
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
megy epret szedni 3 kiloert.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Fujifilm X
- Filmgyűjtés
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem tudom belőni a rohadt procim,hogy gyors legyen,de ne egyen,ha nem kell...
. Majd a nyári meleg elintézi ezt tuti! 
.

.
.Majd ha eladó lesz a procid szólj 

meg gyere fel MSN-re is