- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
Már elérhető PS Store-ban, a többi meg úgyis mindegy, mert én dolgozom.
-
-
Xaels
félisten
Ez a bünti jól hangzik, de szerintem nem kivitelezhető. Mit fog nézni a rendszer? ha csak a Quit gombot akkor sokat nem ér, kihúzza hisztismirtillke a netkábelt és annyi. A netgondok miatt büntipontot osztani eléggé visszás lenne.
(#654) Shadowfax mint máshol a csalókat, ezeket is összesorsolhatná a rendszer 1 csapatba.
-
Acheron
őstag
Arra lehet számítani, hogy ebben a konstrukcióban kevesebb lesz a csaló? (PC -n, nyilván). Mintha régebben azt olvastam volna, hogy a Battle.net szűrése hatékonyabb ebből a szempontból.
A Steam alatt futó MW2 sajnos néha már szinte élvezhetetlen a rengeteg cheater miatt, aim, WH, lag, lecserélt fegyverek, letiltott funkciók, a "házigazda" kilövése utána azonnali kick, Ezek miatt már komolyan elgondolkoztam, hogy átmegyek konzolra, de az egér -bill kombóhoz sajnos ragaszkodom FPS esetén (igaz, itt most meglesz a natív támogatás)
-
Laby
őstag
-
shotika
őstag
Határozottan tetszik! A gunplay nagyon jónak tűnik, kicsit lassabb is (szerencsére), mint az utóbbi részek, de azért codos maradt. Grafika jópofa, a játékmódokból végre nem 45 féle van, hanem azok amik jók vagy régi nagy kedvencek változatai (az a 100 fős multi érdekes lesz: ). És végre nincsenek klasszik dlc-k meg season passek, amikkel széttördelik a játékosbázist.
Várom -
shotika
őstag
-
KaitouP
nagyúr
Egy két mozdulat so-so kategória, de többségében elég bazári gagyi az egész szerintem. Ha erre kellett az új engine, akkor sok értelme nem volt. A gunplay egyszerűen nem a közkedvelt Call of Duty -s, pont ehhez nem kellett volna nyúlni a játékban, vagy ha teszik is, akkor inkább a BF félére hasonlítson, mint erre. Ez a része kicsit valóban Siege -es (hasonlóan igénytelennek és furcsának találom ott is a játék ezen részét), de egyébként a játéknak valóban nincs köze a Siege-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest