Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Hehe, tegnap ugyanez volt akármennyit toltam az ellenbe, nem akart exitálni, ellenben ha szigorúbban visszanézett rám, végem volt
Valami hálózati gond lehetett (nálam), mert az fps folyamatosan 90 fölött volt, de a kép szaggatott - ergo a hálózati adatcserével volt némi fennakadás. Be is szedtem vagy 50 death élményt
Azután átmentem HC -re, és láss csodát, az ellenfél a találatra valóban elhalálozik, nem lő vissza 5- 6 találat után (ami ugye alapból szokatlan is lenne egy valós helyzetben). Pluszban ugyan nem sikerült zárnom, de csak 6 elhalálozás száradt rám a végére. Szóval azt hiszem, áttérek HC módra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest