Hirdetés
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Hehe, tegnap ugyanez volt akármennyit toltam az ellenbe, nem akart exitálni, ellenben ha szigorúbban visszanézett rám, végem volt
Valami hálózati gond lehetett (nálam), mert az fps folyamatosan 90 fölött volt, de a kép szaggatott - ergo a hálózati adatcserével volt némi fennakadás. Be is szedtem vagy 50 death élményt
Azután átmentem HC -re, és láss csodát, az ellenfél a találatra valóban elhalálozik, nem lő vissza 5- 6 találat után (ami ugye alapból szokatlan is lenne egy valós helyzetben). Pluszban ugyan nem sikerült zárnom, de csak 6 elhalálozás száradt rám a végére. Szóval azt hiszem, áttérek HC módra.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Valami hálózati gond lehetett (nálam), mert az fps folyamatosan 90 fölött volt, de a kép szaggatott - ergo a hálózati adatcserével volt némi fennakadás. Be is szedtem vagy 50 death élményt