Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Audison
senior tag
Nem értem..ahogy elkezdődött a 3. végigjátszás annál jobban utálom az egészet. Már az elején nem bírok velük, minek a milló hp-s ellenfél? Ilyen szar loot mellett? Elkezdtem a tiny tina-s DLC-t, de azzal sem vagyok előrébb. Jönnek ezek a roh@dék csontvázak, egyszerűen nem látom a végét, hogy fogynának én meg csak rohangálok, hogy töltődjön a pajzsom..mert persze egyet csap és át is törte a pajzsomat. Hogy roh@djanak meg!

Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Cyberpunk 2077
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest